Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| mario101
 | | Član od: 16 Velj 2009 | | Poruke: 43 | | Mjesto: velika gorica |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Stips
 | | Član od: 23 Ruj 2009 | | Poruke: 224 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Kol 23, 2013 7:17 pm Naslov poruke: |
|
|
Čestitke svim osvajaćima nagrada a posebno mojim crvenim vragovima
No čestitam ovim putem i našem kolegi Tomi iz Varaždina (Tomo tek sam sad skužio čitajući listu da si osvojio nagradu) toliko o našem poznavanju mađarskog , jedva da smo skužili svoja imena i prezimena. Da smo znali da si to ti drage volje bi smo ti preuzeli nagradu i na povratku dostavili. No pošto dolazi ekipa iz Zale na CK javi im se pa će ti je najvjerojatnije donjeti.
Još jednom čestitke svima i vidimo se do godine. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Pet Kol 23, 2013 10:07 pm Naslov poruke: |
|
|
cestitam na nagradama, a moglo se i stavit ovdje neku najavu pa da i ostali saznaju za to takmicenje... _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vulkanizer
 | | Član od: 13 Lip 2009 | | Poruke: 1732 | | Mjesto: Le Bourget |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomo
 | | Član od: 06 Stu 2005 | | Poruke: 1723 | | Mjesto: Varaždin |
|
Upisano: Sub Kol 24, 2013 9:41 am Naslov poruke: |
|
|
Hvala na čestitkama, i naravno čestike i na 12 +2. Malo ste toga ostavili domaćinima.
A s onim Aquaparkom ste nam pokazali luč koju trebamo slijediti narednih godina. Idem na maketarsku tekmu, nešto si kupim i ispadnem sjajan suprug, otac, oficir i džentlmen kojem je vrijeem s familijom najbitnije. Genijalno!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Stips
|
Upisano: Sub Kol 24, 2013 1:14 pm Naslov poruke: |
|
|
Ma na godinu najmimo bus i pozivamo sve ostale da nam se pridruže, jer poslije "Utka bala" - i njihovog cvičeka brate mili vidiš drugi dan četiri trake ceste a sigurno znam da nismo išli autoputom.
@ Vulkanizer
Ma nismo se jako izneredili vjeruj mi da smo bili u dozvoljenim granicama  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Sub Kol 24, 2013 2:22 pm Naslov poruke: |
|
|
| Stips Napisao/la: | | Ma na godinu najmimo bus i pozivamo sve ostale da nam se pridruže, D |
ma dovoljno je stavit jednu recenicu na forum za one koji ne znaju i one koji jednostavno zaborave da je u kolovozu wolfpack.....  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Stips
|
Upisano: Sub Kol 24, 2013 3:36 pm Naslov poruke: |
|
|
@ Slider
Pa ak su išli tvoji dečki iz VŽ (Tomo 1 i 2 + Vedran) kak to onda misliš da smo mi trebali staviti najavu? Pa ste onda i Vi mogli staviti najavu
No bez obzira na to ubuduće bumo najavljivali ono kaj bumo znali da ima i znaš da bi mogel na godinu otiči gore i hititi se skup samnom niz onaj tobogan pa nek vide Mađari kada 100 kg bubne u bazen, kaj je cunami.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| niko
 | | Član od: 23 Sij 2006 | | Poruke: 291 | |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Sub Kol 24, 2013 5:51 pm Naslov poruke: |
|
|
| Stips Napisao/la: | @ Slider
Pa ak su išli tvoji dečki iz VŽ (Tomo 1 i 2 + Vedran) kak to onda misliš da smo mi trebali staviti najavu? Pa ste onda i Vi mogli staviti najavu
No bez obzira na to ubuduće bumo najavljivali ono kaj bumo znali da ima i znaš da bi mogel na godinu otiči gore i hititi se skup samnom niz onaj tobogan pa nek vide Mađari kada 100 kg bubne u bazen, kaj je cunami.  |
svejedno ko je znal, netko je mogel stavit najavu- vi, oni....ne tolko radi mene ( ja nemam cajta, a i bil sam prije par godina) nego drugih koji ne znaju
no, nema veze
aquapark - nisu im tobogani atestirani za moju tezinu.... _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Sub Kol 24, 2013 6:18 pm Naslov poruke: |
|
|
| Stips Napisao/la: | tobogan pa nek vide Mađari kada 100 kg bubne u bazen, kaj je cunami.  |
Samo 100 !?!?
Neš ti težine... nije valjda kriza toliko uzela maha!?
Slideru, daj, demantiraj ovo, nećeš valjda dopustit da te jedan blitvar poput mene šiša za 5 kila!?
BTW, mislim da u Mađarskoj 100 kila neće nikoga impresionirat.  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Sub Kol 24, 2013 6:39 pm Naslov poruke: |
|
|
| Boris G. Napisao/la: | | Stips Napisao/la: | tobogan pa nek vide Mađari kada 100 kg bubne u bazen, kaj je cunami.  |
Samo 100 !?!?
Slideru, daj, demantiraj ovo, nećeš valjda dopustit da te jedan blitvar poput mene šiša za 5 kila!?
BTW, mislim da u Mađarskoj 100 kila neće nikoga impresionirat.  |
ma to je on napiso napamet, kakvih 100 kila, pa nismo djeca
zna se kolko mora imat pravi muz...  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomo
 | | Član od: 06 Stu 2005 | | Poruke: 1723 | | Mjesto: Varaždin |
|
Upisano: Sub Kol 24, 2013 6:44 pm Naslov poruke: |
|
|
| Boris G. Napisao/la: | | Stips Napisao/la: | tobogan pa nek vide Mađari kada 100 kg bubne u bazen, kaj je cunami.  |
Samo 100 !?!?
BTW, mislim da u Mađarskoj 100 kila neće
nikoga impresionirat.  |
kad bi Slajo bubnuo u bazen Krsko bi bio nova Fukushima. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mario101
 | | Član od: 16 Velj 2009 | | Poruke: 43 | | Mjesto: velika gorica |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|