Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Ferrarijevac
 | | Član od: 13 Kol 2011 | | Poruke: 143 | |
|
Upisano: Sub Kol 10, 2013 1:14 pm Naslov poruke: Iron Man mk 6 |
|
|
Bok svima! Nadam se da sam u dobru kategoriju stavio ovu maketu jer Iron Man je malo poveći, ne može se baš nazvat figurom Kao i mnogi drugi obožavam ovaj film i kad sam vidio da postoji maketa morao sam je složiti i to na godišnjem odmoru, na moru u vruće popodnevne sate, pomalo sa kistom da ne bih bio prebrzo gotov, tako da sam spojio ugodno s ugodnim Sama maketa je odlična, sve bez problema sjeda na svoje mjesto(osim glave), od ove zlatne sam više očekivao, prvi put s njom radim i mislio sam da će biti malo više zlatnija, dosta je tamna, al dobro, sve u svemu sam zadovoljan, komentari i kritike dobrodošle
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| darko
 | | Član od: 10 Ruj 2006 | | Poruke: 2356 | | Mjesto: Daruvar |
|
Upisano: Sub Kol 10, 2013 7:08 pm Naslov poruke: |
|
|
| Odlična figura, čini mi se da je to plastika (vidim spruove u pozadini), dakle nije rezin ??? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Kekso
 | | Član od: 18 Lip 2011 | | Poruke: 961 | | Mjesto: Bjelovar |
|
Upisano: Sub Kol 10, 2013 7:37 pm Naslov poruke: |
|
|
| To bi mogao biti Dragonov model . Nije loše, sviđa mi se... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Ferrarijevac
|
Upisano: Sub Kol 10, 2013 9:14 pm Naslov poruke: |
|
|
| plastika je, ovaj model je od moebius-a i iz iron mana 2 je, a postoji također njihov model iz jedinice, koliko vidim od dragona je iz trojke, svakako preporučam maketu |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Ferrarijevac
|
Upisano: Sub Stu 23, 2013 7:49 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo malo sam popravio ovu zlatnu koja mi je bila nekako pretamna, ova nijansa je po meni puno bolja
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|