Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| AleksandarMorozov
 | | Član od: 03 Stu 2006 | | Poruke: 1791 | | Mjesto: Petrova rupa |
|
Upisano: Čet Jul 04, 2013 11:23 am Naslov poruke: |
|
|
I o tome treba govoriti...i što više ih bockati da i "oni" progovore o svojim govnima. _________________ Uprava Državne Bezbjednosti, radnik na određenim poslovima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Čet Jul 04, 2013 12:19 pm Naslov poruke: |
|
|
| AleksandarMorozov Napisao/la: | | I o tome treba govoriti...i što više ih bockati da i "oni" progovore o svojim govnima. |
Ma govore oni o tome, pa gledamo to svaki dan na TV-u, jutjubu i svašta nešto. Ne mogu se više takve stvari baš sakrit kad skoro svaki klinac na zemaljskoj kugli ima u džepu minijaturni uređaj koji snima i šalje snimljeno bilo gdje na svijetu u par minuta.
Što je njih briga za sve to kad stalno govore cijelom svijetu: "Ko vas šljivi naš tata ima najvećeg pišu. Možete nas mrzit i ništa drugo!" _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| CCCP Administrator
 | | Član od: 14 Ožu 2009 | | Poruke: 785 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Jul 04, 2013 5:49 pm Naslov poruke: |
|
|
da, govore, bio je nedavno neki dokumentarac o načinu regrutacije koji vrše ameri, dođe vojska u neki mali gradić, unište industriju i sve djelatnosti koje imaju večinski udio muških zaposlenika i onda pošalju hrpu ljudi u sjajnim uniformama da ganjaju po cesti nezaposlene ljude koji bi bilošto radili samo da se prehrane, i upravo su u jendom intervjuu po meni najbolje oslikali ameriku, pričala je jedna žena koja radi u gradskom uredu jednog takvog gradića, izgubila je jednog sina u iraku a drugi je u afganistanu, i počela je razgovor masno pljujući po sustavu i kako to nije ok i kako kapitalističko društvo može raditi što god poželi sa ljudima, i onda pak žena počne sa onim uber domoljubnim spikama, izađe iz kuće sa zastavom u rukama i govori kako ona nikad ne dopušta da američka zastava dotakne tlo jer je zemlja preprljava za zastavu zemlje koja je natopljena krvlju onih koji su dali život braneći ju(par desetaka tisuća kilometara u pustinji za koju 90% amerikanaca ne zna gdje je...) i ljubi zastavu i ponosno je izvješava na kuću, te pet sekundi poslije nastavi pljuvat po istoj toj državi koju je maloprije nahvalila i pričat zašto su njeni sinovi tako daleko u nebitnom ratu. 'Murica  _________________ MK David Schwarz
ZMMS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Darijan
 | | Član od: 10 Velj 2008 | | Poruke: 76 | |
|
Upisano: Pet Jul 05, 2013 1:17 pm Naslov poruke: |
|
|
Eh da malo doprinesem ovoj zanimljivoj temi i nadovežen se na kolegu CCCP-a jednom zanimljivom raspravom (uvjetno rečeno jer sam brzo proglašen "Axis apologist POS") koju sam imao na forumu jednog ww2 tematiziranog online shootera:
http://forum.heroesandgenerals.com/viewtopic.php?f=37&t=6928&start=120
Što mene užasava je što tu nema objektivnog razumnog pogleda na stvar, kao da razgovaram sa islamističkim fanatikom ili zadojenim sjevernokorejcem. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Pet Jul 05, 2013 2:43 pm Naslov poruke: |
|
|
| Darijan Napisao/la: | Eh da malo doprinesem ovoj zanimljivoj temi i nadovežen se na kolegu CCCP-a jednom zanimljivom raspravom (uvjetno rečeno jer sam brzo proglašen "Axis apologist POS") koju sam imao na forumu jednog ww2 tematiziranog online shootera:
http://forum.heroesandgenerals.com/viewtopic.php?f=37&t=6928&start=120
Što mene užasava je što tu nema objektivnog razumnog pogleda na stvar, kao da razgovaram sa islamističkim fanatikom ili zadojenim sjevernokorejcem. |
procitah i da nije jadno smijal bi se do suza...pazi molim te, apaci su bili opacni ))))) a danas vole svoje rezervate i vracaju se i odlaze posve slobodno )))) _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
 | | Član od: 03 Stu 2006 | | Poruke: 1791 | | Mjesto: Petrova rupa |
|
Upisano: Pet Jul 05, 2013 9:53 pm Naslov poruke: |
|
|
Samo govorite istinu gospodo....i nemojte prestati govoriti. To je sve...i sasvim je dovoljno. _________________ Uprava Državne Bezbjednosti, radnik na određenim poslovima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dragisa1956
 | | Član od: 01 Lis 2009 | | Poruke: 785 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Jul 24, 2013 1:35 pm Naslov poruke: Kolateralne žrtve od strne Crvenoarmejaca. |
|
|
Poštovani.
-Imam vrlo iskreno poštovanje prema divovskim naporima i brojnim žrtvama pješaka, artiljeraca, tenkista, saniteta, pomoraca i zrakoplovaca SSSRa koji su stradali na području nekadašnje Jugoslavije u oslobađanju od fašizma i nacizma. Baš smo ovih dana to evocirali izložbom službenih fotografija veleposlanstva Rusije povodom 70. obljetnoce Kurske bitke u galeriji "K.Horvat" na adresi Trg žrtava fašitma 14 u srcu Zagreba od 9.VII-23.VII 2013.Produženo do 25.VII.
-U našim prostorima je bilo kriminala najvjerojatnije počinjenoga od pojedinaca iz redova bratskih osloboditelja, na što je OZNA pravovremno reagirala i pokušalo se što prije izmjestiti i preusmjeriti te vrlo velike snage na Budimpeštu. Ako se dobro sjećam, bilo je napisano kako je počinjeno 120 silovanja s ubistvima i neka ili više krađa JEEP-ova. Partizani nisu imali razumjevanja za odnos velikog brata prema malenome, pa su ozbiljno stražarili uz "točkove" svih vojnih vozila koja su zadužili od zapadnih saveznika. JEEp-ovi su bili rjetkost, a Crvenoarmejcima ih nisu željeli pokloniti. Stražar ili više njih su likvidirani, a vozilo ili više njih preuzeti u sastav CA kao da se ništa nije dogodilo. Koliko je meni poznato uz silovanja s ubistvima to je bio najveći incident.
-Takve povijesne događaje je najbolje prepustiti profesionalnim povjesničarima, jer bi nas netko za ovakve tvrdnje mogao pravno sankcionirati u drugim međunarodnim okolnostima. Ovo je neugodna diplomatska tema kako za Zapad tako i za bivši SSSR.
-Zapadni saveznici su nakon zarobljavanja likvidirali oko 10 000 zarobljenih vojnika 3. Reicha. Sami zarobljenici su npr. sami likvidirali sve one sumljive koji su se preodgojili u zarobljeništvu SSSRa već u vlakovima na povratku u okupiranu Njemačku itd.
"Jao pobjeđenima!"-Tome nema kraja. Viktimologija se time bavi.
-Ponovio bih da je doprinos u oslobađanju od nacizma u ovim prostorima teško izmjerljiv bez vojne i matrijalne pomoći SSSRa.
-Ovo nije zahvalna maketarska tema kao npr. legendarno rimsko "Otimanje Sabinjanki" s početka stvaranja vlasti starog Rima. Radilo se o otimanju, silovanju, ubijanju koje se stvarno dogodilo! Umjetnički prikazi su divni, suzdržani, puteni baš za maketarenje.
Pozdrav, Dragiša. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|