Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Fallen
| | Član od: 20 Lis 2007 | | Poruke: 29 | |
|
Upisano: Ned Jul 07, 2013 3:43 pm Naslov poruke: Par pitanja u vezi airbrusha |
|
|
Namjeravam si uzeti airbrush najviše za rad na 40k/infinity modelima,znaci 28mm minijature. Što se tice kompresora, vidio sam da se vani za ne prevelke novce mogu naci modeli AS 186/189 i imaju dobre recenzije. Tako da sam po pitanju kompresora manje više miran.
Pošto sam laik po ovom pitanju, koliko bi trebalo izdvojit za airbrush kojim bi se mogli radit detalji i higlightovi na 28mm minijaturama? Ima tu i vozila, ali za njih nije bed pošto su relativno velika, pa i jeftiniji ab radi sasvim ok. Uz ove AS kompresore,nerijetko se znaju naci u kompletu i airbrush ab130/132. Za nekog pocetnika i nekakvo vježbanje su dobri, iako neznam koliko mogu zadovoljit zahtjeve za finijim stvarima?
Boje planiram koristiti vallejo za airbrush. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Kekso
 | | Član od: 18 Lip 2011 | | Poruke: 961 | | Mjesto: Bjelovar |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| nono_zg
 | | Član od: 27 Pro 2010 | | Poruke: 1489 | |
|
Upisano: Ned Jul 07, 2013 7:07 pm Naslov poruke: |
|
|
| more se farbati, ima dosta tutoriala tj. frbanja sa airbrushem WH figura na youtube, samo neznam koliko se to isplati kad svako malo treba neka druga nijanjsa pa prati airbrush .... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Fallen
| | Član od: 20 Lis 2007 | | Poruke: 29 | |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Kekso
 | | Član od: 18 Lip 2011 | | Poruke: 961 | | Mjesto: Bjelovar |
|
Upisano: Sri Jul 10, 2013 8:59 pm Naslov poruke: |
|
|
| Eto, kad počneš farbati figure s airbrush-om nadamo se nekim fotografijama. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vulkanizer
 | | Član od: 13 Lip 2009 | | Poruke: 1732 | | Mjesto: Le Bourget |
|
Upisano: Čet Jul 25, 2013 4:23 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobro podešen jeftini air brus radi jednako dobro ko i skupi ,a manje je suza kad ga shebeš , a još se rodio nije ko ko bar jedan nije sheba.
Ja ima dva , jedan od 1000KN i drugi bezimeni od 200KN .
Oba odrađuju posao bez greške .
Nekad je bilo velike razlike među braševima ,al danas se za jako malo para dobije solidan.
Što se kompresora tiće ,što robusniji to bolje ,bitno je da osigura dovoljnu kolićinu zraka i stabilan pritisak.
Najviše vjerujem u one frižiderske iz kućne radinosti.  _________________ http://www.aeroscale.co.uk/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=4063
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|