Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Koju biste shemu vi odabrali? (slika na dnu stranice) |
| prvu (dunkelgelb + panzer olivgrun + rotbraun) + |
|
40% |
[ 9 ] |
| drugu (dunkelgelb + panzer olivgrun) 232 + |
|
59% |
[ 13 ] |
|
| Ukupno glasova : 22 |
|
| Autor |
Poruka |
| st65uka
 | | Član od: 06 Stu 2007 | | Poruke: 2395 | | Mjesto: Auckland, NZ |
|
Upisano: Ned Lip 09, 2013 10:33 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala ekipa
Je Davore, doći će to na svoje, samo neka ga zatvorim; hvala napomeni jer sam i ja razmišljao na isti način
Popodne sam još radio, i uz to sam izradio nešto neobično od miliputa, sutra slike, samo da me posluži vrijeme...
Pozdrav!
Zapravo nije još, imam jedno pitanje za znalce, je li sic bio od kože, ili je bilo samo željezo, i zanima me gdje bi bila točno uporišta (treba ih biti dva po slici) za šipke preko kojih ide cerada, to nikako da shvatim, pronašao sam jednu sliku, ali tu se radi samo o jednoj šipki... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dzunglist
 | | Član od: 06 Lis 2006 | | Poruke: 609 | | Mjesto: Cvjetno naselje |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| st65uka
|
Upisano: Uto Lip 11, 2013 9:34 am Naslov poruke: |
|
|
| dzunglist Napisao/la: | | Super je ispala unutrasnjost! |
Hvala prijatelju!
.
Skužio sam (tek jučer ) da sam za unutrašnjost koristio onu nijansu koja se u kolor modulaciji po Valleju koristi kao tamnija nijansa/sjena za dunkelgelb (poput malo svijetlije rlm 79), na putu je sada dunkelgelb, tako da cu trebati nekako snaći da to ne izgleda sve supa previše drastično, odnosno da nije previše drastična razlika između unutrašnjosti i vanjskog dijela, ma dobro, ulja će odraditi svoj posao...
Evo, nije neki napredak, ali ovo ide u unutrašnjost , napravljeno od puttyja, još mu trebam dodat oči (ili ću ih jednostavno nacrtati, nisam još odlučio), te zadebljati korijen repa...
Pozdrav!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| st65uka
|
Upisano: Ned Lip 16, 2013 8:23 pm Naslov poruke: |
|
|
E sad je napredak, ipak sam skužio da sam ipak odabrao točnu boju, tako da je briga bila uzaludna, a dobro, kolor modulacija bi sredila stvar u tom slučaju...
Evo, prvo je bio Vallejo primer sivi (nisam to poslikao), pa onda dunkelgelb.
A sada dolazi moj naj dio, modulacija
Sori, slike su nikakve, ali na putu je softbox s ebaya tako da će uskoro biti riješeni i problemi tog tipa, bar se nadam...
Svi komentari dobrodošli  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Davor
 | | Član od: 09 Lis 2011 | | Poruke: 2563 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Lip 16, 2013 8:38 pm Naslov poruke: |
|
|
....za sada ti ide jako dobro....samo nastavi u toj kvaliteti....  _________________ UPUTSTVA OBIČNO ČITAMO TEK KAD SMO U... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| zilkan
 | | Član od: 26 Stu 2007 | | Poruke: 1169 | | Mjesto: oko Bjelovara |
|
Upisano: Ned Lip 16, 2013 9:16 pm Naslov poruke: |
|
|
Ovo ce biti masterpiece  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| st65uka
|
Upisano: Pon Lip 17, 2013 11:03 am Naslov poruke: |
|
|
Hvala Davore, volio bi vidjeti i kojeg oklopnjaka od tebe, mislim da bi to bio pravi uživanac za pratit s obzirom kako odlično radiš let lampe...
Ilija, točan je jedan dio, ispast će 'piece', samo ne master nego of shit...
CM, ovo je tek prva ruka, sada ide lagani sloj osnovne gdje treba popraviti...
Nego tek sam sad uočio ova udubljenja na bokovima, katastrofa, moram nekako izvući neko oštećenje ili nešto da to 'zakamufliram', nije mi jasno kako nisam išao za time... Ali hajd, već sam smislio plan kako to sakriti... Inače cijela maketa je nekako čudna za slagati, ne sjedaju dobro dijelovi, pa nastaju rupe i slično...
Inače, za sve one koji planiraju raditi ovu maketu od mene ide preporuka da odustanu ako im je bitan baš svaki detalj...
Ne sklapa se tako jednostavno, ima brdo nedostataka u sastavnici pa se dijelovi pojavljuju na slikama a nigdje nije opisan postupak koji je i kako bi taj dio trebao dospjeti na to mjesto...
A i sastavnica je kupus teški, u svakom slučaju veliki minus za Dragon...
Sada ću ublažiti ovo sve, popraviti tamo gdje sam promašio, istaknuti detalje pa onda ide zelena... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| st65uka
|
Upisano: Pon Lip 17, 2013 2:39 pm Naslov poruke: |
|
|
Pa još mrvu.
... a sada ide zelena. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| st65uka
|
Upisano: Pon Lip 17, 2013 6:15 pm Naslov poruke: |
|
|
I olivgrun za kraj, to bi bilo to za danas, doduše još ću prepraviti neke stvari i obojati obrub kotača, ali tek sutra na red dolazi lak i decali.
Nikako da uštimam ove slike da liče na nešto
Pozdrav
J |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Danny
 | | Član od: 19 Pro 2008 | | Poruke: 931 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Lip 18, 2013 4:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Jako dobro! _________________ Overhead the albatross hangs motionless upon the air,and deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves
The echo of a distant time comes willowing across the sand,and everything is green and submarine |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| st65uka
|
Upisano: Uto Lip 18, 2013 9:33 pm Naslov poruke: |
|
|
| Danny Napisao/la: | | Jako dobro! |
Hvala Danny!
Ekipa, imam jedno pitanje, ima li tko dobru sliku gdje se vide ovi kotači ali u polurazvaljenoj ili nekoj istrošenoj verziji, ne mogu pronaći nigdje, može biti bilo koje vozilo koje je imalo isto podvozje... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Heinz s Mitraljezom
 | | Član od: 02 Ruj 2009 | | Poruke: 14 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Lip 19, 2013 4:32 am Naslov poruke: |
|
|
Ovo sam uspio iskopat, malo sam otišao u ekstremno razvaljene kotače, nadam se da će biti barem od neke koristi. Odličan rad zasad, samo naprijed! _________________ Ratatatatatatatatatatatatatatatatatatata |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| st65uka
|
Upisano: Sri Lip 19, 2013 2:59 pm Naslov poruke: |
|
|
Odlične slike, tenks. A vidi što ja nađoh uuuuuuuuu, med.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vulkanizer
 | | Član od: 13 Lip 2009 | | Poruke: 1732 | | Mjesto: Le Bourget |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|