Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| campetto
 | | Član od: 24 Lis 2012 | | Poruke: 10 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sub Lip 08, 2013 12:57 pm Naslov poruke: B-17 F 1:72 |
|
|
Evo kao početniku konačno jedan avjončić da je ispao (nadam se) dovoljno dobar ga postam - Memphis belle, povjesna ličnost.
Academy, OOB osim malo žica po unutrašnosti što se ni ne vidi. Donja kupola greškom obojana u zeleno
Decali ja ne znam šta im je ne ljepe se nikako.
Svaki komentar dobrodošao.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5402 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Lip 08, 2013 2:21 pm Naslov poruke: |
|
|
| Citat: | | Evo kao početniku konačno jedan avjončić da je ispao (nadam se) dovoljno dobar ga postam |
Kao prvo svaki aviončić koji napraviš sa guštom i u kojem si uživao slažuči ga ,je dovoljno dobar ,bez obzira na greške i tuđe komentare .
Drugo B-17 ti je ispao jako dobro ,bez obzira na kupolu i greškice ,možda savjet za dalje Academyjevi dekali zahtjevaju glatku površinu prije ljepljena ,dakle za njihove dekale je OBAVEZNO prešpricati maketu s gloss bezbojnim lakom prije ljepljenja dekala (ovo je moje osobno iskustvo).
Drugo što sam primjetio, nisam ziher ,dali su ameri bojili bombe u žuto (možda školske) ,mislim da su im bombe u Olive Drab boji, ostalo "sjedi 5!" _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Sub Lip 08, 2013 3:33 pm Naslov poruke: |
|
|
Poky ti je sve reko.......sve moze proc osim bombi - ili su olive drab ili tamno zelene
inace nije lose, dapace....uz malo vjezbe, budu ostale ko bomboncic  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Antun Janković
 | | Član od: 04 Kol 2008 | | Poruke: 2300 | | Mjesto: Swansea |
|
Upisano: Sub Lip 08, 2013 7:58 pm Naslov poruke: |
|
|
Potpisujem gore rečeno. Sve u svemu meni se sviđa.... _________________ potpis |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Sub Lip 08, 2013 10:32 pm Naslov poruke: |
|
|
Jako dobro za prvi put, za bombe su ti drugi rekli.
| Poky Napisao/la: | ,možda savjet za dalje Academyjevi dekali zahtjevaju glatku površinu prije ljepljena ,dakle za njihove dekale je OBAVEZNO prešpricati maketu s gloss bezbojnim lakom prije ljepljenja dekala (ovo je moje osobno iskustvo).
|
Meni moje osobno iskustvo govori da to treba napravit za dekale svih proizvođača a ne samo za Academyeve.  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Zorro
 | | Član od: 30 Tra 2012 | | Poruke: 306 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Ned Lip 09, 2013 1:20 am Naslov poruke: |
|
|
| Za početnika odlična! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5402 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Lip 09, 2013 2:46 am Naslov poruke: |
|
|
| Citat: | | Meni moje osobno iskustvo govori da to treba napravit za dekale svih proizvođača a ne samo za Academyeve. Very Happy Very Happy Very Happy |
Da ,ali za razliku od Academya ,dekali velike večine drugih proizvođača će se zaljepiti i za matt podlogu ,to što riskiraš opaki sivering je druga priča, ali Academyjevi dekali se uopče ne žele zaljepiti ako ispod njih nij ful glatko... _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| zilkan
 | | Član od: 26 Stu 2007 | | Poruke: 1169 | | Mjesto: oko Bjelovara |
|
Upisano: Ned Lip 09, 2013 12:10 pm Naslov poruke: |
|
|
Odlicno napravljeno, ovo sto kazu kolege slazem se, ali vidi se da imas mote u rukama, samo nastavi  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Ned Lip 09, 2013 2:09 pm Naslov poruke: |
|
|
| Poky Napisao/la: |
Da ,ali za razliku od Academya ,dekali velike večine drugih proizvođača će se zaljepiti i za matt podlogu ,to što riskiraš opaki sivering je druga priča, ali Academyjevi dekali se uopče ne žele zaljepiti ako ispod njih nij ful glatko... |
Ja sam zadovoljan ako mi Academyevi dekali ostanu u jednom komadu nakon namakanja u vodi.  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veteran
 | | Član od: 29 Ruj 2010 | | Poruke: 292 | |
|
Upisano: Ned Lip 09, 2013 2:57 pm Naslov poruke: B-17F |
|
|
| Odličan, sviđa mi se! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| campetto
 | | Član od: 24 Lis 2012 | | Poruke: 10 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Ned Lip 09, 2013 4:48 pm Naslov poruke: |
|
|
Fala svima na pozotivnom feedbacku!
Što se decala tiče sve po PS-u, gloss prije i poslje, nego npr. ove četri zvjezdice što dođe na kotač, nikako da se zaljepe, kotaćić u vodoravnom položaju sa decalom na sebi, pipetom stavljena kap micro-sola na decal, suši se preko noći, ujutro i dalje odljepljeno (malo manje) ko što se i vidi na slici. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|