Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| OutOfFocus
 | | Član od: 22 Tra 2012 | | Poruke: 71 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Lip 05, 2013 8:31 pm Naslov poruke: Koji je ovo AB? |
|
|
dakle, nađoh u podrumu ovo:
počeo sam se zanimat za AB i sjetih se da bi to mogao imat...i ispostavilo se da je točno...kupljeno godine 903 AD, hrvti su još bili s one strane kavkaza, u trgovinu u Zagrebu kojoj se ne sjećam imena a bila je u prolazu ili u Gajevoj ili u Preradovićevoj....stariji maketari će znat:-)
pitanje je: kaj je to i jel je to k čemu? kao da se sjećam da se je prodavalo kao kopija badgera, ali nebi stavio ruku u vatru....kutija nije oriđiđi, nekad je unutra bio šah:-)
volio bi to osposobit, trenutno sam u nabavci kompresora pa još nemrem probat, ali se informiram
hvala svima _________________ Brzina X krivina = slobodno vrijeme |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Azagtoth
| | Član od: 04 Svi 2006 | | Poruke: 198 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Lip 06, 2013 9:25 am Naslov poruke: |
|
|
Aerografov brush, i ja ga jos imam i koristim...robustan i nezamijenjiv za neke zadatke !
Inace, single action, s tim da zrak cijelo vrijeme nesmetano cirkulira, a pustas boju u struju zraka...ja sam modificirao sa utocnim ventilom koji blokira zrak kad stanem s radom. _________________ You hear voices too...?!!! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| OutOfFocus
 | | Član od: 22 Tra 2012 | | Poruke: 71 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Lip 06, 2013 10:26 am Naslov poruke: |
|
|
stri fala ti puno...kaj bi mogel postat kavu sliku te preinake, zanima me kak si to izvel, i s čim  _________________ Brzina X krivina = slobodno vrijeme |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
 | | Član od: 03 Stu 2006 | | Poruke: 1791 | | Mjesto: Petrova rupa |
|
Upisano: Sub Lip 08, 2013 9:58 pm Naslov poruke: |
|
|
Ruska gvožđurija. Dobra stara vremena kad ih se od Poljaka nabavljalo za 3 črvene. Vjerujem da je negdje na kutiji ugravirana fiksna cijena u rubljama određena od države...i da sigurno negdje piše i "zdjelovano v CCCR-je".
Slajo? Nostalgija, jel' da?  _________________ Uprava Državne Bezbjednosti, radnik na određenim poslovima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|