Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Bruce
 | | Član od: 08 Ruj 2009 | | Poruke: 1641 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Tra 08, 2013 10:54 am Naslov poruke: |
|
|
Je, je felge su sad fantastično sjele ovak tamnije  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Čet Tra 11, 2013 12:02 pm Naslov poruke: |
|
|
evo malo slikica,malo su ono friške na danjem svijetlu bez blica,neznam zakaj su tak ispale al nema veze,a i neda mi se ponovo slikat ,uglavnom ,prednja šajba paše bez problema na body i na unutrašnjost od Scuderie,mislio sam da neće ali ipak sjeda ko da je njegova iz kita,stavio sam ovaj glumac krova za slikanje ko i zadnje staklo na haubu,to staklo sam morao sa svake strane po 0.5 mm brusit da donekle 70% izgleda nećemu jer iz kutije opće nije pasalo ,nije htjelo uć u prorez na bodyu,ali i to se sredilo ,eto za sada toliko,polako se sitnice bojaju i bude se uskoro to sve ukomponiralo tj. sklopilo na maketu
|
 |
| Mario
|
Upisano: Sri Tra 17, 2013 12:17 pm Naslov poruke: |
|
|
..........na kraju krajeva odlučio sam se za crveno siceve sa crnim pojasevima,fale još logaći na pojasevima da ih završim,ovo je već treća kombinacija sa odabirom boje i komba za ovaj auto,ali eto na kraju ipak je konačna odluka pala,kaj vi velite na ovaj kombo i pojaseve,znam da su indentični onim u ENzu koji sklapam ali ovo su oriđiđi Scuderini,pa ipak idu i pašu u Scudu Spider ,i da stavio sam mrežicu na zadnju masku, još logić fali ali to na samom kraju ću pometat te znakove ,da mi se slučajno ne izgube,strgaju ili tak neš
|
 |
| Ferrarijevac
 | | Član od: 13 Kol 2011 | | Poruke: 143 | |
|
Upisano: Sri Tra 17, 2013 2:01 pm Naslov poruke: |
|
|
| ma odlično! bolje nego da su crni |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
Upisano: Sri Tra 17, 2013 5:04 pm Naslov poruke: |
|
|
sad ću uskoro počet sa ljepljenjem detalja,kao naprimjer zadnje lampe,prednja svjetla i takve stvari ,da malo upotpunim praznine na ovom autu(maketi) ,ovak izgleda kao da se niš neradi ali radi se treba samo to sada sve poljepiti  _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Tra 17, 2013 5:31 pm Naslov poruke: |
|
|
Crveni sicevi su definitivno najbolji... Inače zgleda dosadno
Nego, planiraš li ti ikad više složiti išta drugo osim Scuderije?  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
Upisano: Sri Tra 17, 2013 5:35 pm Naslov poruke: |
|
|
naravno da da,ali ovo sa F430 moram završit,velim ti ,fali mi u kolekciji F430 ,a stvarno znam da sam već malo i sebi i drugima dosadan sa F430 furkom u zadnje vrijeme  _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
Upisano: Sri Svi 08, 2013 12:32 pm Naslov poruke: |
|
|
sicevi iz bliza,mislim da su ok,imaju i Ferrari logaće na pojasevima
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Sri Svi 08, 2013 9:27 pm Naslov poruke: |
|
|
oces ti ovo zavrsit do subote? _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
Upisano: Sri Svi 08, 2013 10:07 pm Naslov poruke: |
|
|
ma neću ,ali dofurat ću nekaj drugo  _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bruce
 | | Član od: 08 Ruj 2009 | | Poruke: 1641 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Svi 09, 2013 9:42 am Naslov poruke: |
|
|
Ovog si baš odlično odradio šta se tiče boja i svega. Sve je nekako sjelo, boja siceva i sl., baš mi se sviđa.
Ajde kreni što prije sa onim Poršom šta si ga nabavio, a mogao bi napraviti i neki stariji Ferrari za promjenu  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
Upisano: Čet Svi 09, 2013 12:23 pm Naslov poruke: |
|
|
| Bruce Napisao/la: | Ovog si baš odlično odradio šta se tiče boja i svega. Sve je nekako sjelo, boja siceva i sl., baš mi se sviđa.
Ajde kreni što prije sa onim Poršom šta si ga nabavio, a mogao bi napraviti i neki stariji Ferrari za promjenu  |
Porš uskoro kreće ,a neki old Ferrari će pričekati  _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kerber00
 | | Član od: 22 Tra 2013 | | Poruke: 20 | |
|
Upisano: Čet Svi 09, 2013 2:19 pm Naslov poruke: |
|
|
| odlično,super, nego kakav to porsche imaš ja stalno tražim 911 takozvanog singera tamo oko 1970 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
Upisano: Čet Svi 09, 2013 3:24 pm Naslov poruke: |
|
|
| kerber00 Napisao/la: | | odlično,super, nego kakav to porsche imaš ja stalno tražim 911 takozvanog singera tamo oko 1970 |
a ovaj je od Fujimija 1/24 997 serija 911 GT3 R,trenutno najnovije od Fujimija a i sam auto je prilično nov,možeš potražit elfera iz sedamdesetih od Fujimija na nekim od Hobby shopova,Fujimi je najbolji za takve stvari ,što se tiće ponude,jel kod nas u dućanu teško da ćeš naletit na nešto iz 70-ih a da je elfer
potraži ovdje modele,imaju fine slike dijelova a većinom je out of stock ali bar imaš neki smjer koje makete ti trebaju,čak ima Fujimi ono kaj tražiš
http://www.1999.co.jp/search_e.asp?Typ1_c=112&SC=74&Typ=0&sortID=0&scope=0&urikire=&andor=&scope2=0&ItKey=porsche+911&SPage=4 _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kerber00
 | | Član od: 22 Tra 2013 | | Poruke: 20 | |
|
Upisano: Čet Svi 09, 2013 11:03 pm Naslov poruke: |
|
|
| Mario Napisao/la: | | kerber00 Napisao/la: | | odlično,super, nego kakav to porsche imaš ja stalno tražim 911 takozvanog singera tamo oko 1970 |
a ovaj je od Fujimija 1/24 997 serija 911 GT3 R,trenutno najnovije od Fujimija a i sam auto je prilično nov,možeš potražit elfera iz sedamdesetih od Fujimija na nekim od Hobby shopova,Fujimi je najbolji za takve stvari ,što se tiće ponude,jel kod nas u dućanu teško da ćeš naletit na nešto iz 70-ih a da je elfer
potraži ovdje modele,imaju fine slike dijelova a većinom je out of stock ali bar imaš neki smjer koje makete ti trebaju,čak ima Fujimi ono kaj tražiš
http://www.1999.co.jp/search_e.asp?Typ1_c=112&SC=74&Typ=0&sortID=0&scope=0&urikire=&andor=&scope2=0&ItKey=porsche+911&SPage=4 |
E super hvala na linku moram malo prostudirat  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|