Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Go Modelling 2013 - Balkan special
Idi na stranicu Natrag  1, 2

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Airbus89

Član od: 02 Velj 2011
Mjesto: Dubrovnik/Bec
PorukaUpisano: Sri Ožu 13, 2013 2:10 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

prelude Napisao/la:
Prema viđenom, čestitke organizatorima na dojmljivom maketarskom "eventu" ...
Ipak, kad se već spominju klubovi, ne bi bilo zgorega spomenuti da je posredstvom svog "izaslanika" Smile participirao i MK S. Penkala, a s obzirom vidim i pozamašnu nisku radova našeg kolege D. Zajčića ...

Bio bi sretan da je doslo jos klubova iz HR, David Schwarz je otkazao zbog bolesti clanova, a Penkala mi je javio da kao klub ne mogu doci, mozda 3 osobe ali ce s jos javiti, kako se nisu javili ne mogu znati da je netko bio na Gomo.
A Darka nismo zaboravili, u tekstu prije fotki njegovih maketa sam se zahvalio sto je doaso (koristeci "forumsko ime" Zec 1), a svaka maketa je imala i svóju karticu gdje se vidjelo tko ju je napravio:

Pa eto da se jos jednom zahvalim kada je spomenuto njegovo puno ime, njegov dolazak je jako obogatio kolekciju borbenih vozila. A ako je on clan "Penkale" moja isprika sto to nisam naveo (u neznanju) .
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
zec 1

Član od: 02 Stu 2006
Mjesto: ivanic grad
PorukaUpisano: Sri Ožu 13, 2013 10:48 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pohvala organizatoru na uspješno organiziranoj fešti maketarstva. Prekrasan ambijent održavanja izložbe, mnogo maketa iz naše povijesti na jedom mjestu i odlična organizacija. Ono što me je iznenadilo je posjet izložbi ljudi koji nisu maketari ( izložbu su dolazile gledati cijele obitelji )
Drago mi je što sam mogao biti sudionik izložbe. Pozdrav organizatoru a posebno Branku i Vladi koje sam poznavao samo preko OMF-a.
PS. Čestitke nagrađenima a posebno huvm dečkima ( mislim 4 ili 5 medalja )
Natrag na vrh
Marko

Član od: 08 Lis 2009
Mjesto: zagreb
PorukaUpisano: Čet Ožu 14, 2013 7:21 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Sve pohvale odlično organiziranom natjecanju, izložbi i buvljaku u fantastičnom ambijentu sa super ekipom.

Posebno hvala Vladi i Branku koji su se pokazali kao odlićni domaćini.
Također hvala i ostaloj ekipi IPMS Austrija. U zdravlje

Marko,
HUVM
Airbus89

PorukaUpisano: Uto Svi 28, 2013 3:46 pm    Naslov poruke: Modell Panorama Citiraj ovaj komentar

eto izaslo je zadnje izdanje "Modell Panorame" IPMS Austria. Ima i prilog o posebnoj temi "Balkan Special".

U rubrici "radovi citatelja" su takodjer date makete vezane za temu:

malo je redakcija fusala pa je HUVM postao HUMV (ispricavam se u njihovo ime)
a i moje ime su krivo napisali.
Natrag na vrh
Stips

Član od: 23 Ruj 2009
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sri Svi 29, 2013 8:34 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Austrijanci pozz,

Lijepo je vidjeti radove svojih klupskih kolega u jednom tako prestižnom časopisu kao što je Vaš, još jednom Hvala na svemu.
Nadam se da se vidimo uskoro na Airpower u Zeltweg-u, ali računamo na Vas i na ovogodišnjoj CK.

Pozz Stips

PorukaUpisano: Sri Svi 29, 2013 12:03 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Stips Napisao/la:
Austrijanci pozz,

Lijepo je vidjeti radove svojih klupskih kolega u jednom tako prestižnom časopisu kao što je Vaš, još jednom Hvala na svemu.
Nadam se da se vidimo uskoro na Airpower u Zeltweg-u, ali računamo na Vas i na ovogodišnjoj CK.

Pozz Stips

dolazak IPMS-a Austria na CK je dogovoren, cak mislim u vecem broju nego lani, ja sam na oba dogadjanja, a nadam se da ce nam se i Vlado prikljuciti na CK.
Pozdrav
Branko
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2
Stranica 2/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma