Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Airbus89
 | | Član od: 02 Velj 2011 | | Poruke: 294 | | Mjesto: Dubrovnik/Bec |
|
Upisano: Sri Ožu 13, 2013 2:10 am Naslov poruke: |
|
|
| prelude Napisao/la: | Prema viđenom, čestitke organizatorima na dojmljivom maketarskom "eventu" ...
Ipak, kad se već spominju klubovi, ne bi bilo zgorega spomenuti da je posredstvom svog "izaslanika" participirao i MK S. Penkala, a s obzirom vidim i pozamašnu nisku radova našeg kolege D. Zajčića ... |
Bio bi sretan da je doslo jos klubova iz HR, David Schwarz je otkazao zbog bolesti clanova, a Penkala mi je javio da kao klub ne mogu doci, mozda 3 osobe ali ce s jos javiti, kako se nisu javili ne mogu znati da je netko bio na Gomo.
A Darka nismo zaboravili, u tekstu prije fotki njegovih maketa sam se zahvalio sto je doaso (koristeci "forumsko ime" Zec 1), a svaka maketa je imala i svóju karticu gdje se vidjelo tko ju je napravio:
Pa eto da se jos jednom zahvalim kada je spomenuto njegovo puno ime, njegov dolazak je jako obogatio kolekciju borbenih vozila. A ako je on clan "Penkale" moja isprika sto to nisam naveo (u neznanju) . |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| zec 1
 | | Član od: 02 Stu 2006 | | Poruke: 414 | | Mjesto: ivanic grad |
|
Upisano: Sri Ožu 13, 2013 10:48 am Naslov poruke: |
|
|
Pohvala organizatoru na uspješno organiziranoj fešti maketarstva. Prekrasan ambijent održavanja izložbe, mnogo maketa iz naše povijesti na jedom mjestu i odlična organizacija. Ono što me je iznenadilo je posjet izložbi ljudi koji nisu maketari ( izložbu su dolazile gledati cijele obitelji )
Drago mi je što sam mogao biti sudionik izložbe. Pozdrav organizatoru a posebno Branku i Vladi koje sam poznavao samo preko OMF-a.
PS. Čestitke nagrađenima a posebno huvm dečkima ( mislim 4 ili 5 medalja ) |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Marko
 | | Član od: 08 Lis 2009 | | Poruke: 38 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Čet Ožu 14, 2013 7:21 pm Naslov poruke: |
|
|
Sve pohvale odlično organiziranom natjecanju, izložbi i buvljaku u fantastičnom ambijentu sa super ekipom.
Posebno hvala Vladi i Branku koji su se pokazali kao odlićni domaćini.
Također hvala i ostaloj ekipi IPMS Austrija.
Marko,
HUVM _________________ mali vladek |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Airbus89
|
Upisano: Uto Svi 28, 2013 3:46 pm Naslov poruke: Modell Panorama |
|
|
eto izaslo je zadnje izdanje "Modell Panorame" IPMS Austria. Ima i prilog o posebnoj temi "Balkan Special".
U rubrici "radovi citatelja" su takodjer date makete vezane za temu:
malo je redakcija fusala pa je HUVM postao HUMV (ispricavam se u njihovo ime)
a i moje ime su krivo napisali. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Stips
 | | Član od: 23 Ruj 2009 | | Poruke: 224 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Svi 29, 2013 8:34 am Naslov poruke: |
|
|
Austrijanci pozz,
Lijepo je vidjeti radove svojih klupskih kolega u jednom tako prestižnom časopisu kao što je Vaš, još jednom Hvala na svemu.
Nadam se da se vidimo uskoro na Airpower u Zeltweg-u, ali računamo na Vas i na ovogodišnjoj CK.
Pozz Stips _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Airbus89
|
Upisano: Sri Svi 29, 2013 12:03 pm Naslov poruke: |
|
|
| Stips Napisao/la: | Austrijanci pozz,
Lijepo je vidjeti radove svojih klupskih kolega u jednom tako prestižnom časopisu kao što je Vaš, još jednom Hvala na svemu.
Nadam se da se vidimo uskoro na Airpower u Zeltweg-u, ali računamo na Vas i na ovogodišnjoj CK.
Pozz Stips |
dolazak IPMS-a Austria na CK je dogovoren, cak mislim u vecem broju nego lani, ja sam na oba dogadjanja, a nadam se da ce nam se i Vlado prikljuciti na CK.
Pozdrav
Branko |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|