Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

M1117 OIF
Idi na stranicu 1, 2, 3  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
supersxvmoto

Član od: 20 Tra 2011
Mjesto: 10000
PorukaUpisano: Sri Velj 06, 2013 7:14 pm    Naslov poruke: M1117 OIF Citiraj ovaj komentar

Pozdrav svima!!! Evo zadnjih 6 mjeseci sam slagao od Trumpetera M1117. Maketa nije teška za slaganje nego sam ja jako spor. Od dodataka tu je PE set od Voyagera i kotači od ET modela + M249 od Live Resina. Slaganje je gotovo a neki dijelovi nisu još trajno zaljepljeni radi lakšeg bojanja. Bojat ču ga u sand boju od Valleja ali prije toga primer bijeli isto od Valleja. Tu kombinaciju sam isprobao na kotačima i mislim da je čist OK.

Kroz sljedečih par tjedana ču stavljat slike kako ga budem bojao i radio weathering, čekam još neke sitnice da stignu...

Svi komentari su dobrodošli.

supersxvmoto: poruka promijenjena dana: Ned Tra 06, 2014 1:46 pm; prepravljeno ukupno 13 puta
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Davor

Član od: 09 Lis 2011
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sri Velj 06, 2013 7:19 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

...ono što mogu komentirati je da si jetkovinu odradio čisto i uredno...jako mi se sviđa....probaj jetkovinu ispod blatobrana još malo svinuti da prilegne uz plastiku...makar se ionako neće vidjeti... Very Happy
Nick

Član od: 26 Stu 2006
Mjesto: VŽ
PorukaUpisano: Sri Velj 06, 2013 7:53 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Super je ovo.
veliko_pile

Član od: 26 Svi 2008
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Sri Velj 06, 2013 8:40 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Izvrsno!
lika 01

Član od: 09 Sij 2011
Mjesto: Velika Gorica
PorukaUpisano: Sri Velj 06, 2013 9:03 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

zanimljivo .pratim dalje
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
mskukan

Član od: 08 Svi 2007
PorukaUpisano: Sri Velj 06, 2013 10:11 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Odlicno! jetkovina je jako fino uradjena. jedva cekam farbanje.

Teška vremena prijatelju moj, đavo ih odnio
Natrag na vrh
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
PorukaUpisano: Čet Velj 07, 2013 10:03 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Odlično. Very Happy

Group build - Metal finish battle
Natrag na vrh
dzunglist

Član od: 06 Lis 2006
Mjesto: Cvjetno naselje
PorukaUpisano: Čet Velj 07, 2013 10:27 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Opa hrpa lima!
Odlicno!

http://www.youtube.com/watch?v=FEYE85R4UJ4&feature=related
Natrag na vrh
mariok

Član od: 17 Lis 2007
Mjesto: Slavonski Brod
PorukaUpisano: Čet Velj 07, 2013 10:40 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Uff jedva čekam bojanje!
Natrag na vrh
Bumble bee
Moderator
Član od: 23 Jul 2006
PorukaUpisano: Čet Velj 07, 2013 10:43 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Super je sve, ali mi je definitivno najbolji Rhino... Odlicno si ga odradio Cool
supersxvmoto

PorukaUpisano: Čet Velj 07, 2013 12:43 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala svima na pohvalama Very Happy

Imam pitanje ako netko zna; na prozore i periskope sam stavio one zaštitne naljepnice od Echelona a sad bi htio kompletnu maketu isprati u vodi(sa dodatkom tekučine za pranje posuđa) pa me zanima dali če te naljepnice ostati gore ili će možda otpasti ili promjeniti kemijska svojstva(tipa da se skroz razmažu kasnije po staklima i periskopima)?

Unaprijed hvala i pozz!!!
Bastardo

Član od: 18 Lis 2005
Mjesto: Celje
PorukaUpisano: Čet Velj 07, 2013 1:18 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Uhhh, ovo je predobro! I slazem se sa Davorom oko jetkovine u blatobranima Wink Sve drugo je za 10!
Natrag na vrh
kinfa-t

Član od: 19 Kol 2006
Mjesto: ZAGREB
PorukaUpisano: Čet Velj 07, 2013 5:21 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Jako lijep posao. Genijalna maketa Smile

Član od: 21 Ruj 2008
Mjesto: Beocin
PorukaUpisano: Čet Velj 07, 2013 11:41 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Zdravo, i ja radim jednog takvog doduse bez toliko limarije. Svidja mi se sve kako si radio, ali imam jednu malu sugestiju. Probaj napraviti i poboljsati, naravno ako zelis izgled bacaca granata.On kao sto mozes videti na prilozenoj slici ima poklopac sa gornje strane(tom prilikom bi maskirao i spoj koji se vidi), ja sam ga napravio od parceta lima(probacu ako uzmognem slikati i prikazati).

Dragan
Natrag na vrh
supersxvmoto

PorukaUpisano: Pet Velj 08, 2013 9:01 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

U pravu si Dragane, stvarno sam fulao oko toga. Svi ti sitni detalji a na ovo sam zaboravio a vidi se iz aviona Shocked

Budem to što prije zakitao i pobrusio.
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2, 3  Naprijed
Stranica 1/3

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma