Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Tražim uslugu fotojetkanja

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Mali oglasi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Vedran

Član od: 05 Jul 2010
Mjesto: Garica-Otok Krk
PorukaUpisano: Ned Sij 20, 2013 6:57 pm    Naslov poruke: Tražim uslugu fotojetkanja Citiraj ovaj komentar

Dakle kao što naslov kaže tražim nekoga tko bi mi mogao izraditi jedan fotojetkani dio, možda dva ( uslučaju da zeznem jednoga), ako se tko time bavi a jetka neke dijelove i za sebe pa ako mu nije problem i ovo izjetkati. Dio je zapravo rebrasta ventilacija poklopca topa zrakoplova F-14A u mjerilu 1/32. Dimenzije PE dijela bi bile oko 1cm x 1cm, a točne pošaljem kad dobijem ponudu i nađem nešto vremena.
Dio postoji u Eduardovom setu za naoružanje F-14D ali mi je svaki dio osim toga u setu potpuno beskoristan pa ne želim dati 100+ kn za cijeli set.
Ovo nije hitno maketu ću raditi još dugo pa taj dio mogu ukomponirati kad god hoću.
Dijelove bih platio, nije problem, dogovoriti ćemo se sve preko PM-a.
Još nemam crtež veće rezolucije, napraviti ću ga ako dobijem koju ponudu, jer mi se neda crtati ako od toga ne bude ništa.
Evo toga dijela na zrakoplovu:

I kako izgleda na Eduardovom setu:

Unaprijed zahvaljujem, Pozdrav!
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
dragisa1956

Član od: 01 Lis 2009
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Ned Sij 20, 2013 10:22 pm    Naslov poruke: Fotojetkanje u Karlovcu? Citiraj ovaj komentar

Poštovani.
Budući da se radi o jednostavnijem zahvat, zašto ne stupite u kontakt s Karlovčaninom koji je uredno već radio slične zahvate. Zanimljiva je njegova šablona za natpis "Galeb" za F-86E iako je prevelika. Zna napraviti posao.
Mene voditelj djece koja rade elektroničke jetkane pločice uvjeravada je to sve vrlo jednostavno napraviti. Povremeno u mjesnoj zajednici gdje imamo i skromne PC u sklopu računalne radionice sve zasmrdi s kiselinom. Opreza nikad dovoljno!

Lijep pozdrav; Dragiša.

Član od: 10 Ruj 2006
Mjesto: Daruvar
PorukaUpisano: Ned Sij 20, 2013 10:23 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Član sa nickom Jolly Rogers, pitaj njega...

Pozdrav !
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Mali oglasi Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma