Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Airbus89
 | | Član od: 02 Velj 2011 | | Poruke: 294 | | Mjesto: Dubrovnik/Bec |
|
Upisano: Uto Sij 15, 2013 4:03 pm Naslov poruke: M3A3 Stuart NOVJ |
|
|
Pozdrav,
Eto i mene u "oklopu". Prije desetak godina sam i napravio nekoliko tenkova, ali to je bilo davno. Zadnjih godina su prevladavali airlineri, nesto sasvim drugo. Ali eto kako je na GoModellingu tema Balkan, da i da za tu izlozbu u Becu napravim nekoliko oklopnjaka. Za pocetak Stuart, maketa AFV iz kutije. Dobra maketa, sve pase, cijev metalna, a i oznake NOVJ su ukljucene. Obojao sam sa oliv drab jer mislim da je to ipak najrealnija boja. Ti tenkovi su dosli pravo sa depoa u Francuskoj u Italiju i malo je vjerovatno da su ih Englezi prefarbali. Jedino sto na maketi jos fali su metalni drzaci kosuljica sa strane. Ovi su brzo skidani od posada ali se ti nosaci vide na svim fotkama Stuarta po Dalmaciji i dalje. Eto par fotki, svaka kritika je doborodosla.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| barakuda
 | | Član od: 22 Sij 2007 | | Poruke: 2557 | | Mjesto: ST |
|
Upisano: Uto Sij 15, 2013 4:07 pm Naslov poruke: |
|
|
Odličan je!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iron
 | | Član od: 15 Ruj 2012 | | Poruke: 72 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Sij 15, 2013 4:11 pm Naslov poruke: |
|
|
čista 5(ma za 6) iako si mogao dodati još opreme straga, no i ovako izgleda jako dobro  _________________ Svatko želi biti netko; nitko ne želi raditi na tome.
A.Einstein
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario Raguž
 | | Član od: 09 Stu 2005 | | Poruke: 1284 | | Mjesto: Dubrovnik |
|
Upisano: Uto Sij 15, 2013 4:15 pm Naslov poruke: |
|
|
Jako dobar, znaš da imaš jednoga ispod Orsule koji je probio onaj kameni zid i završio u moru, 200 metara niže. Kupola mu je još uvijek na istom mjestu na 2 metra dubine. Ali tebi kao pravom Pločaru bi to trebalo biti poznato  _________________ Svi smo mi Marko Babić |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Airbus89
|
Upisano: Uto Sij 15, 2013 4:29 pm Naslov poruke: |
|
|
| Mario Raguž Napisao/la: | Jako dobar, znaš da imaš jednoga ispod Orsule koji je probio onaj kameni zid i završio u moru, 200 metara niže. Kupola mu je još uvijek na istom mjestu na 2 metra dubine. Ali tebi kao pravom Pločaru bi to trebalo biti poznato  |
tamo stalno setam sa kuckom, ali moram priznat da to nisam znao  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4106 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Sij 15, 2013 5:30 pm Naslov poruke: |
|
|
Odlićan  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5802 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5421 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Sij 15, 2013 6:31 pm Naslov poruke: |
|
|
Jako lijepo! Jedino malo unutrašnjost kupole izgleda prazna... _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Zlikovac
 | | Član od: 10 Stu 2010 | | Poruke: 398 | |
|
Upisano: Uto Sij 15, 2013 7:14 pm Naslov poruke: |
|
|
Gde me nadje? E ovaj tvoj Stuart mi je bas vetar u ledja da naizad zavrsavam svoj, tako da sam ti zahvalan na tome. Meni se rad svidja, a ne znam ni sam sta bi dao da su meni na M3A1 ovoliki poklopci na kupoli pa da bahato pokazujem unutrasljnost, ali sta je tu je.
Zavidim ti na AFV-u jer nisi imao mucenje sa podvozjem, samo mi prokomentarisi kakve su njihove gusenice u odnosu na Academy, molim te. _________________ http://zlikovacscale.blogspot.com/
http://www.facebook.com/MaketarskaEkipaBanjaLuke |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Airbus89
|
Upisano: Uto Sij 15, 2013 11:59 pm Naslov poruke: |
|
|
| Zlikovac Napisao/la: |
Zavidim ti na AFV-u jer nisi imao mucenje sa podvozjem, samo mi prokomentarisi kakve su njihove gusenice u odnosu na Academy, molim te. |
Gusjenice su plasticne, mekane, lako se stavljaju. Jedino ih treba grundirati da ne otpada boja sa njih. Ne mogu ih usporediti sa academy jer ih nemam. Nego reci mi koji M3A1 radis, da li isto NOVJ. Imam predoevicevu knjigu i tu ima nekoliko fotki iz Rijeke , ali je tesko utvrditi boju, a oznaka i nema osim brojeva engleske vojske??
| Poky Napisao/la: | | Jako lijepo! Jedino malo unutrašnjost kupole izgleda prazna... |
znam, nisam nista skrecao u njoj a poklopci su dosta veliki pa se sve vid, ovo sto je unutra je bilo i u kitu |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario Raguž
 | | Član od: 09 Stu 2005 | | Poruke: 1284 | | Mjesto: Dubrovnik |
|
Upisano: Sri Sij 16, 2013 12:28 am Naslov poruke: |
|
|
| Airbus89 Napisao/la: | | Mario Raguž Napisao/la: | Jako dobar, znaš da imaš jednoga ispod Orsule koji je probio onaj kameni zid i završio u moru, 200 metara niže. Kupola mu je još uvijek na istom mjestu na 2 metra dubine. Ali tebi kao pravom Pločaru bi to trebalo biti poznato  |
tamo stalno setam sa kuckom, ali moram priznat da to nisam znao  |
He, he, pa ako dodješ na ljeto, možemo zajedno do kupole. Ovo starijeg svijeta iz Grada kad ide tamo s barkom na kupanje, uvijek reču: "Idemo se kupati na tenka" _________________ Svi smo mi Marko Babić |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Davor
 | | Član od: 09 Lis 2011 | | Poruke: 2563 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Sij 16, 2013 12:36 am Naslov poruke: |
|
|
---nisam ti neki stručnjak za oklop ali meni ovo izgleda jako dobro.... ...zastava mi je do boli... _________________ UPUTSTVA OBIČNO ČITAMO TEK KAD SMO U...
Davor: poruka promijenjena dana: Sri Sij 16, 2013 12:52 am; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Zlikovac
 | | Član od: 10 Stu 2010 | | Poruke: 398 | |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dog
 | | Član od: 17 Stu 2006 | | Poruke: 564 | | Mjesto: rijeka |
|
Upisano: Sri Sij 16, 2013 6:52 pm Naslov poruke: |
|
|
| ima li koja fotka te kupole ili tenka u dubrovniku |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| frka
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 1517 | |
|
Upisano: Čet Sij 17, 2013 10:19 am Naslov poruke: |
|
|
| Mario, a što je sa ostatkom tog tenka u moru??? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|