Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| zore70split
 | | Član od: 15 Lis 2011 | | Poruke: 149 | |
|
Upisano: Uto Pro 18, 2012 11:02 pm Naslov poruke: |
|
|
| willer Napisao/la: | | Od mene ništa. Prika ima Marisstellin kit, još nezapocet. A da ga pitam da poslika malo kit??? |
Slika otvorenog kita ima i na stranicama Maristele,samo to ne služi ničemu.. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| zore70split
|
Upisano: Uto Pro 18, 2012 11:24 pm Naslov poruke: |
|
|
| 2milimetra Napisao/la: | Ha ... Zore je vječni optimist... malo me podsjeća na Don Kihota .
Opet s druge strane možda mu i upali koji put .
Riješit ćemo to nekako ..... |
A znaš kako kaže...kucaj i otvorit će ti se...vjerujem još u to  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 2milimetra
| | Član od: 26 Sij 2011 | | Poruke: 142 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Sri Pro 19, 2012 8:36 am Naslov poruke: |
|
|
| willer Napisao/la: | | Od mene ništa. Prika ima Marisstellin kit, još nezapocet. A da ga pitam da poslika malo kit??? |
Ako će već "slikavati" a ne precrtati (što je pravi posao) neka nastoji da budu sve slike u istom "mjerilu" inače ništa od toga.
Bilo bi vrlo lijepo kad bi uspili rellizirati taj nacrt. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| willer
 | | Član od: 03 Tra 2012 | | Poruke: 206 | | Mjesto: Omis/Zadar |
|
Upisano: Sri Pro 19, 2012 3:29 pm Naslov poruke: |
|
|
Bože moj, razumi se Neću ništa obećavat jer ne radi se direktno o meni ali potrudit ću se. _________________ www.stari-omis.com |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Sri Pro 19, 2012 3:39 pm Naslov poruke: |
|
|
mali savjet kod slikanja...nek stavi pet kuna negdje di slika, slika okomito...
i onda se u fotosopu samo skalira slika da je svih 5 kuna iste velicine
i onda je sve u istom mjerilu _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vox
 | | Član od: 03 Ožu 2010 | | Poruke: 118 | | Mjesto: mostar |
|
Upisano: Sri Pro 19, 2012 11:06 pm Naslov poruke: |
|
|
| Bio je u jednoj od KONTURA, ne znam koji broj. Graffa je slao linkove za skidat, ima na Forumu. Naravno to su samo tlocrt i bokocrt, ali uz pomoć fotki gotovih maketa da se to razraditi. Tražit ćemo i dalje. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vox
|
Upisano: Sri Pro 19, 2012 11:06 pm Naslov poruke: |
|
|
| Bio je u jednoj od KONTURA, ne znam koji broj. Graffa je slao linkove za skidat, ima na Forumu. Naravno to su samo tlocrt i bokocrt, ali uz pomoć fotki gotovih maketa da se to razraditi. Tražit ćemo i dalje. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| zore70split
|
Upisano: Sri Pro 19, 2012 11:07 pm Naslov poruke: |
|
|
Puno bolje kombinacija od slikavanja i posli borbe u photoshopu je poslagat izrezane komade na staklo fotokopirnog stroja,pokrit bilin papirom i okinit
copy..sasvim dobro i u mjerilu 1-1  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vox
|
Upisano: Sri Pro 19, 2012 11:08 pm Naslov poruke: |
|
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| jedro
 | | Član od: 06 Tra 2011 | | Poruke: 32 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Pet Pro 21, 2012 8:01 am Naslov poruke: Hvarska galija |
|
|
| zore70split Napisao/la: | Puno bolje kombinacija od slikavanja i posli borbe u photoshopu je poslagat izrezane komade na staklo fotokopirnog stroja,pokrit bilin papirom i okinit
copy..sasvim dobro i u mjerilu 1-1  |
Ne treba biti ni izrezano pa složeno može se kompletno drvo špera bez da je izrezano na fotokopir i kopirati. Evo ti primjer špere s djelovima u komadu ne izrezanim i kobilice izrezane samo stavljeno na kopirni stroj i kopirano. Naravno dobiješ sve u 1:1 bez velikog mudrovanja,a detalje kao npr. ovdje rub kobilice je lako malo popraviti zbog sjene bilo na PC bilo direktno na papiru.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Pet Pro 21, 2012 10:56 am Naslov poruke: |
|
|
odlicno..znaci Zore - prvo k prijatelju pa u kopirnicu pa na postu meni poslat  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| zore70split
|
Upisano: Pet Pro 21, 2012 9:03 pm Naslov poruke: |
|
|
| Slider Napisao/la: | odlicno..znaci Zore - prvo k prijatelju pa u kopirnicu pa na postu meni poslat  |
Hm..hm..a odakle njemu ovo sad..hm...je danas bilo par porcija bakalara zaliveno bilin vincem ali....sićan se dobro,ovo nije ima nekidan  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 2milimetra
| | Član od: 26 Sij 2011 | | Poruke: 142 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Sub Pro 22, 2012 6:24 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja mogu dalje fotokopirni papir skenirati te uz malo photoshopa i tracea prebaciti kao pravi nacrt u Corel
E to bi već bio pravi posao....
Ajmo....
Zore , jedro a jeste više dogovorili koje čoporativno okupljanje ... piva i to... jel... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| jedro
 | | Član od: 06 Tra 2011 | | Poruke: 32 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Sub Pro 22, 2012 8:42 pm Naslov poruke: Hvarska galija |
|
|
| 2milimetra Napisao/la: | Ja mogu dalje fotokopirni papir skenirati te uz malo photoshopa i tracea prebaciti kao pravi nacrt u Corel
|
Entuzijazam, želja volja je izgleda ogromna. Ali nekako mi se čini "da je zec još uvijek u šumi " , a mi imamo sve .... okupili se ... imamo ražanj , vatru, pive , predjelo, salatu , kruh ali zeca jok ...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|