Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| stari
| Član od: 12 Lip 2012 | Poruke: 304 | Mjesto: Kastav |
|
Upisano: Sub Stu 24, 2012 11:27 am Naslov poruke: Moja prva bracera |
|
|
Konačno je gotova, još samo stakleni kavez.Zahvaljujem se od srca svima koji su mi pomogli savjetima.Možda neke nisam poslušao, ali neka mi ne zamjere, jer sam zaključio da nešto ipak napravim po svom (bilo je lakše).Nemojte hvaliti, nego mi ukažite na propuste da iduća bude bolja.Moja prva primjedba je da je štiva prevelika-nisam pazio na mjere i kada je bila zaljepljena uvidio sam grešku.Zato nisam izradio vesla, jer neznam kuda bih s njima.
|
|
Natrag na vrh |
|
|
| krivukov
| Član od: 22 Stu 2009 | Poruke: 278 | Mjesto: Zagreb, Sesvete |
|
Upisano: Sub Stu 24, 2012 4:43 pm Naslov poruke: |
|
|
Svaka čast, prekrasna ti je bracera _________________ Einstein je svojedobno rekao: "samo su dvije stvari beskrajne: svemir i ljudska glupost... ali za svemir nisam siguran". |
|
Natrag na vrh |
|
|
| willer
| Član od: 03 Tra 2012 | Poruke: 206 | Mjesto: Omis/Zadar |
|
Upisano: Sub Stu 24, 2012 6:38 pm Naslov poruke: |
|
|
Ma, bitno da je rad uredan i precizan za prvi put! Lipo je ispala, svaka čast na trudu! _________________ www.stari-omis.com |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Nonić
| Član od: 05 Kol 2012 | Poruke: 34 | Mjesto: Rc |
|
Upisano: Sub Stu 24, 2012 10:20 pm Naslov poruke: |
|
|
Bravo Stari.Baš mi se pježa.Ne bacilaj za velu štivu,pa bilo je svakakovih bracera,neke su bile storene da inbarkaju veći karak.
Čestitam,baš je lijepa,uživam je gledat.
Pozdrav-Nonić |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Nonić
| Član od: 05 Kol 2012 | Poruke: 34 | Mjesto: Rc |
|
Upisano: Pet Pro 14, 2012 1:10 am Naslov poruke: |
|
|
Upravo sam te pronašao na drugoj temi(radionice,savjeti....)pa vidim kako si se "mučil" i podsjetil me kako sam iste probleme imel.Pa ča nisi mogal prit na kafe i sve bimo na gotovoj braceri rješili.
Još jednom čestitke na prvjencu
Pozdrav |
|
Natrag na vrh |
|
|
| stari
| Član od: 12 Lip 2012 | Poruke: 304 | Mjesto: Kastav |
|
Upisano: Pet Pro 14, 2012 7:38 am Naslov poruke: |
|
|
Nonić Napisao/la: | Pa ča nisi mogal prit na kafe i sve bimo na gotovoj braceri rješili.
Još jednom čestitke na prvjencu
Pozdrav |
Hvala na čestitki, a ovo drugo prvom prilikom. |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|