Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeæu temu |
Autor |
Poruka |
| su27rules
 | Èlan od: 13 Pro 2006 | Poruke: 5755 | Mjesto: Split |
|
Upisano: Pet Pro 07, 2012 11:40 am Naslov poruke: 1:72 Olimp resin accessories 10 ton deck tractor Mod:3913. |
|
|
Predstavljam vam novu resinsku maketu 10 tonskog palubnog vuènog traktora Mod:3913 ruske mornarice koja se od nedavno nalazi u prodaji.
Ovim više foto - manje tekst pregledom želim predstaviti sadržaj kutije ovog rijetkog vozila i još rijeðe makete.
Odmah da naglasim da nemam u planu i nisam provjeravao toènost dimenzija i oblika makete i dijelova, pa da li je oblikom 100% toèna ili moguæe nije ja ne znam i ne zamaram se s tim.
Znam da sam je želio imati i hoæu je izraditi, pa sam je i nabavio.
Nažalost prisutna je malo lošija i grublja obrada pojedinih dijelova, ali nadam se da æe proizvoðaè te detalje nastojati poboljšati u buduæoj proizvodnji.
Slijede fotke sadržaja kutije uz poneki kratki komentar.
-Pakiranje/kutija:
Meni osobno ovakav naèin pakiranja resinsih dijelova nikada se nije sviðao i neæe mi nikada biti jasan, jer predstavlja garanciju dobijanja slomljenih ,ošteæenih i iskrivljenih dijelova kod primitka. Nekom pukom sreæom u mojoj kutiji su samo 2 dijela lagano iskrivljena, ali to neæe biti problem ispraviti laganim zagrijavanjem. Sve ostalo je na moju sreæu èitavo i neošteæeno.
-Poleðina kutije sa shemom bojanja:
Definitivno moglo je i bolje, ali ja sam zadovoljan da je stavljeno i ovo.
-Sastavnica:
Samo jedan A6 list papira na obje strane sa crtežom svih dijelova u kutiji, kratkim i vrlo skromnim prikazom sastavljanja resinskih dijelova, postavljanja PE dijelova, dekala i bojanja.
I sa jednim detaljem kojeg nisam do sada nigdje vidio:
-Kompletan sadržaj kutije:
-Dijelovi vuènog traktora:
Detalj riješenja spoja kotaèa i tijela vozila (nema nikakvih detalja, ali ovakav naèin spoja daje odmah moguænost postavljanja kotaèa u zakrenuti položaj bez ikakvih prepravljanja):
-Osim makete vuènog traktora u kutiji se dobije i tow-bar / vuèna šipka :
-Dekali:
Sa 3 razlièita seta brojeva, ali daju moguænost izrade samo jednog vozila.
-PE-set/ploèica:
Mala ploèica jako finih detalja jako nježna i tanka, a na kojoj se uz PE dijelove za vozilo i za tow-bar nalaze i 4 komada parkirnih podmetaèa za kotaèe Su-33 ili Su-25UTG.
-Nekoliko fotki pravog vozila:
-I stariji tip/model vozila,osnovna razlika je u felgama kotaèa koje se ne dobiju u ovoj kutiji:
Nadam se da sam zainteresiranima ovim brzinskim predstavljanjem olakšao odluku o kupovini ili ne kupovini ove maketice. _________________ Davor
MAK Reoplan - Split
You can never have enough Flankers!!
https://www.whatifmodellers.com/index.php?topic=47754.0
https://www.facebook.com/groups/397878543718795/ |
|
Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|