Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Sri Pro 05, 2012 3:54 pm Naslov poruke: |
|
|
e sadm nisu li oni u filmu vozili P-40 a ne P-36??
ps znaci tako, i ti bambusas cure od prijatelja????? _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mskukan
 | | Član od: 08 Svi 2007 | | Poruke: 1680 | |
|
Upisano: Sri Pro 05, 2012 4:48 pm Naslov poruke: |
|
|
[quote="viper"] | mskukan Napisao/la: | ja sam se pocastio s ovim:
Kakav je ovaj Phantom? Dali je puno bolji od Hasegawinih? |
pridruzujem se ovom sto je rekao veliko pile. navodno ima odlicne detalje i puno bolje od hase, hrpu varijanti mozes napraviti od njega, a najbitnije od svega je da kosta oko 35 USD na lakiju, ja sam ga ukupno platio s postarinom koja 43 dolara _________________ Skuki
Teška vremena prijatelju moj, đavo ih odnio |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Sri Pro 05, 2012 5:39 pm Naslov poruke: |
|
|
| Slider Napisao/la: | e sadm nisu li oni u filmu vozili P-40 a ne P-36??
|
Filmaši su u filmu letjeli na P 40 i to na F i N verziji.
Ben Affleck tambura švabe u Bitci za Britaniju Spitfireom Mk IX.
Ma šta zna raja šta je avion, da nema kompjutorske grafike opet bi Texan glumio Zero-a.  _________________ MAK "Reoplan"
Boris G.: poruka promijenjena dana: Sri Pro 05, 2012 7:01 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Sri Pro 05, 2012 6:14 pm Naslov poruke: |
|
|
[quote="mskukan"] | viper Napisao/la: | | mskukan Napisao/la: | ja sam se pocastio s ovim:
pridruzujem se ovom sto je rekao veliko pile. navodno ima odlicne detalje i puno bolje od hase, hrpu varijanti mozes napraviti od njega, a najbitnije od svega je da kosta oko 35 USD na lakiju, ja sam ga ukupno platio s postarinom koja 43 dolara |
Koliko kontam po spruovima mi se čini da se može i S verzija napraviti, jel vidim da ima 2 nosa!!? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| markica
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 319 | | Mjesto: Vaterland |
|
Upisano: Sri Pro 05, 2012 6:22 pm Naslov poruke: |
|
|
[quote="mariok"] | mskukan Napisao/la: | | viper Napisao/la: | | mskukan Napisao/la: | ja sam se pocastio s ovim:
pridruzujem se ovom sto je rekao veliko pile. navodno ima odlicne detalje i puno bolje od hase, hrpu varijanti mozes napraviti od njega, a najbitnije od svega je da kosta oko 35 USD na lakiju, ja sam ga ukupno platio s postarinom koja 43 dolara |
Koliko kontam po spruovima mi se čini da se može i S verzija napraviti, jel vidim da ima 2 nosa!!? |
Ovo je konačno poštena verzija F-4B, znači slijedi i N (samo modernizirani B). Za sve druge američanske varijante trebaju napraviti nova krila, za početak (osim za RF, malo više posla). Pa ako nije F-4E/G onda nema puno posla......
Inače Hasegawa F-4E/F/G, F-4J/S, britanci i izviđačke verzije su super s obzirom da su kalupi iz sredine 1980-tih. _________________ Murphy says: the light at the end of the tunnel is always the headlight of an incoming train! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| millo
 | | Član od: 13 Pro 2009 | | Poruke: 142 | | Mjesto: zagorje zeleno |
|
Upisano: Sri Pro 05, 2012 6:27 pm Naslov poruke: |
|
|
Pošto očekujem da će gazda u firmi ubacit Božićnicu, naručio sa BNA:
Uploaded with ImageShack.us |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomo
 | | Član od: 06 Stu 2005 | | Poruke: 1722 | | Mjesto: Varaždin |
|
Upisano: Sri Pro 05, 2012 6:48 pm Naslov poruke: |
|
|
| Boris G. Napisao/la: | | Slider Napisao/la: | e sadm nisu li oni u filmu vozili P-40 a ne P-36??
|
Filmaši su u filmu letjeli na P 40 i to na F i N verziji.
Ben Affleck tambura švabe u Bitci za Britaniju Spitfireom Mk IX.
Ma šta zna glupa raja šta je avion, da nema kompjutorske grafike opet bi Texan glumio Zero-a.  |
To što su filamši fulali podtipove je najmanji problem tog apsolutno nelogičnog i debilnog filma. Tora-Tora-Tora sa Texanima umjesto Zeroa je tri puta bolji film.
Ali P-40 jesu letjeli tog dana
http://acepilots.com/usaaf_welch.html
Naravno, američka propagandna mašinerija je zaboravila u fimu napomenuti da su Welcha za svoju ludu hrabrost kaznili jer se usudio poletjeti na Japance bez dopuštenja!!! Hobbycraft je pakirao svoj P-40 sa peral Harbour oznakama, ali neznam da li ih i ovaj novi Academijev prepak sadrži. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| oxe
 | | Član od: 27 Pro 2011 | | Poruke: 27 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Sri Pro 05, 2012 7:08 pm Naslov poruke: |
|
|
Danas sam kupio svoj prvi auto:)
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
|
Upisano: Sri Pro 05, 2012 7:15 pm Naslov poruke: |
|
|
| Tomo Napisao/la: |
To što su filamši fulali podtipove je najmanji problem tog apsolutno nelogičnog i debilnog filma. |
Ma ne bi oni fulali, problem je jednostavno u tome da koriste ono što imaju. Ako glumac može glumit nekog drugog (i pri tom mu skoro uopće ne sličit ) onda i dostupni avion može glumit avion koji nije dostupan. Lako je napravit kompjutersku simulaciju aviona u letu (kao što su napravili sa Zeroima), al' ne možeš kompjuterski simulirat nešto što je snimljeno izbliza, oko čega se motaju živi ljudi, veru se po tome i dodiruju. To već mora bit prava stvar. A koliko ja znam, ne postoji ni jedan primjerak P 40 B i Spitfire Mk I/II koji je danas u letnom ili filmašima dostupnom stanju.
A što se filma tiče, ipak je to ljubić umotan u celofan ratnog filma a ne ratni film koji želi predočit povijesne činjenice.
BTW, kad je već novi web shop CRO-HOBBY u pitanju, može li mi netko objasnit kad otvorim recimo listu maketa zrakoplova na kojoj piše "Stranica 1 od 2" kako preći na stranicu br. 2  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Brommann
 | | Član od: 05 Velj 2006 | | Poruke: 1130 | | Mjesto: Bukovčak Hügel |
|
Upisano: Sri Pro 05, 2012 8:17 pm Naslov poruke: |
|
|
| Boris G. Napisao/la: |
BTW, kad je već novi web shop CRO-HOBBY u pitanju, može li mi netko objasnit kad otvorim recimo listu maketa zrakoplova na kojoj piše "Stranica 1 od 2" kako preći na stranicu br. 2  |
Klikneš na 2?
http://cro-hobby.com/kategorija/webshop/zrakoplovi/page/2 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
|
Upisano: Sri Pro 05, 2012 9:24 pm Naslov poruke: |
|
|
| Brommann Napisao/la: |
Klikneš na 2?
|
Meni ne radi, ništa se ne događa.
Niti strelica promjeni oblik, niti brojka 2 pokazuje da će nešto napravit kad stavim pokazivač na nju niti se išta otvori kad kliknem na nju.  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Sri Pro 05, 2012 9:28 pm Naslov poruke: |
|
|
klikni dvaput na 2 u zagradi...
i mene je to zbunilo( proslijedit cemo) ali radi... _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
Upisano: Sri Pro 05, 2012 9:28 pm Naslov poruke: |
|
|
| Boris G. Napisao/la: | | Brommann Napisao/la: |
Klikneš na 2?
|
Meni ne radi, ništa se ne događa.
Niti strelica promjeni oblik, niti brojka 2 pokazuje da će nešto napravit kad stavim pokazivač na nju niti se išta otvori kad kliknem na nju.  |
samo zabodi ovo u url : page/2 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Emir
 | | Član od: 20 Sij 2006 | | Poruke: 250 | | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Sub Pro 08, 2012 8:22 pm Naslov poruke: |
|
|
Nakon 37 slozenih auto maketa pokusat cu i jedan avuion
Doslo s Lucky modelsa
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| viper
 | | Član od: 07 Pro 2005 | | Poruke: 1665 | | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Sub Pro 08, 2012 8:25 pm Naslov poruke: |
|
|
| Emire ovaj ti je odličan, u njemu imaš dijelove za d verziju za sve blokove od 25 do 40 i naravno m varijantu... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|