Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4219 | |
|
Upisano: Sub Stu 17, 2012 8:35 pm Naslov poruke: |
|
|
upravo to sam htio napisat kao odgovor na Morozovljev tekst
nikad, ali nikad vise ti odnosi nece bit normalni...koliko god netko sutio o tome....
nadam se samo da ce mi dijete biti prestaro za iduci rat......  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Nick
 | | Član od: 26 Stu 2006 | | Poruke: 935 | | Mjesto: VŽ |
|
Upisano: Sub Stu 17, 2012 8:53 pm Naslov poruke: |
|
|
| Slider Napisao/la: | nadam se samo da ce mi dijete biti prestaro za iduci rat......  |
Pisalo je na jednom transparentu : "Dogodine u Kninu"
Nema problema, može kao turisti preko putničke agencije po izboru. _________________ www.HRCappuccino.org |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Sub Stu 17, 2012 8:58 pm Naslov poruke: |
|
|
| Nick Napisao/la: |
Pisalo je na jednom transparentu : "Dogodine u Kninu"
|
Šta se babi tilo, to se babi snilo...  _________________ MAK "Reoplan"
Boris G.: poruka promijenjena dana: Sub Stu 17, 2012 9:04 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
|
Upisano: Sub Stu 17, 2012 9:03 pm Naslov poruke: |
|
|
| Slider Napisao/la: |
nadam se samo da ce mi dijete biti prestaro za iduci rat......  |
Nažalost, čovjek nikad nije ni premlad ni prestar za rat.  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Taurus
 | | Član od: 15 Stu 2009 | | Poruke: 583 | | Mjesto: Kutina |
|
Upisano: Sub Stu 17, 2012 9:17 pm Naslov poruke: |
|
|
| Boris G. Napisao/la: | | Slider Napisao/la: |
nadam se samo da ce mi dijete biti prestaro za iduci rat......  |
Nažalost, čovjek nikad nije ni premlad ni prestar za rat.  |
Ja sam u Starom Grabovcu viđao i starije od 75.
Da se prisjetimo i jedne anegdote vezano za godine...
Prilikom obilaske postrojbi 1 GBR general Bobetko je po običaju došao u odori bez činova,vidio ga je jedan malo stariji branitelj i rekao mu Stari ako su i tebe mobilizirali onda smo stvarno u ku**u! _________________ SAMO SU MRTVI VIDJELI KRAJ RATA! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hrmodeler
 | | Član od: 20 Ruj 2011 | | Poruke: 562 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Sub Stu 17, 2012 9:19 pm Naslov poruke: |
|
|
Baš lijepo da su se vratili!
Već dugo nisam vidio toliko zajedništva kao što je bilo na trgu. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Alfred
 | | Član od: 21 Kol 2009 | | Poruke: 43 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Stu 17, 2012 9:40 pm Naslov poruke: |
|
|
| Taurus Napisao/la: |
Prilikom obilaske postrojbi 1 GBR general Bobetko je po običaju došao u odori bez činova,vidio ga je jedan malo stariji branitelj i rekao mu Stari ako su i tebe mobilizirali onda smo stvarno u ku**u! |
Bobi legenda, žao mi je što nije ovo doživio!
http://www.youtube.com/watch?v=fTU1T_nW93w
Alfred |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
 | | Član od: 03 Stu 2006 | | Poruke: 1791 | | Mjesto: Petrova rupa |
|
Upisano: Sub Stu 17, 2012 10:41 pm Naslov poruke: |
|
|
Kao što rekoh...gadovi najviše ispale kad shvate da se čak ni ne ljutiš na njih.
Što se mene tiče...njima je dobro...tako im i treba. Ha što ćete...svatko se sam nosi sa svojim frustracijama.
Ako je ekipa odabrala da se zatvori u svoj "pašaluk", da se bavi sama sobom, bude sama sebi dovoljna i mrzi (ili "mrzi") susjede (jer su, naravno, susjedi jedini krivci za njihove probleme...Bože sačuvaj da su oni sami krivi za njih)...to je onda njihov problem...njihov izbor.
Trebali bismo organizirati masovan izvoz naših državnih barjaka u Srbiju...i debelo ih naplatiti...pa neka se vesele uz vatricu kad baš vole...dok mi brojimo eure.  _________________ Uprava Državne Bezbjednosti, radnik na određenim poslovima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Sub Stu 17, 2012 11:02 pm Naslov poruke: |
|
|
| AleksandarMorozov Napisao/la: | [
Trebali bismo organizirati masovan izvoz naših državnih barjaka u Srbiju...i debelo ih naplatiti...pa neka se vesele uz vatricu kad baš vole...dok mi brojimo eure.  |
imam vezu u tvornici zastava...javi mi se na pm i krecemo u biznis  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| barakuda
 | | Član od: 22 Sij 2007 | | Poruke: 2557 | | Mjesto: ST |
|
Upisano: Ned Stu 18, 2012 12:11 pm Naslov poruke: |
|
|
Ma kog briga kakva je njihova reakcija. Skučeni mozgovi, tu su svoji na svome.
Hvala dragom B.
Domovinski rat je napokon završija.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5390 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Stu 20, 2012 12:43 am Naslov poruke: |
|
|
Nije me bilo par dana uz komp,pa se tek sad pridružujem...
Bio sam na poslu kad je došla presuda ,kad sam završio snimanje i izašao iz studija na HRTu je vladala neopisiva euforija jednostavno sve je stalo na 5-10 min, takvo raspoloženje među ljudima nisam vidio već dugo....
Jako mi je drago što su generali doma i što su oslobođeni, netko je rekao napokon je rat završen, mislim da mnogi djele to mišljenje. Pao nam je velik kamen sa srca ,a sad se okrenimo budučnosti ,kao što je i rekao Gotovina.
A što se tiće druge strane ,a zar ste očekivali neš drugačije ,pustite, pravda je ionako na našoj strani.... _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| bosanac
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 253 | |
|
Upisano: Sri Stu 21, 2012 8:11 am Naslov poruke: |
|
|
Na zalost nasa istocna braca imaju potpuno drugaciju percepciju dogadjaja od nas. Pored toga i selektivnim pamcenjem vide samo fragmente dogadjanja a nikada i cijelu sliku. Tako su i sada vrlo ogorceni jer osjecaju da "pravda" nije zadovoljena jer njihov cjeli drzavni vrh bio je u Hagu. Imaju osjecaj neravnoteze. No nemaju osjecaj da su nas napali i cetiri godine drzali u nemogucoj situaciji uzput ubijajuci stare i nemocne koji nisu mogli otici iz "krajine" jer ne zaboravimo da je od sredine 1992 do Oluje na tim prostorima ubijeno oko 760 starih i nemocnih. Taj dio dogadjanja oni ne vide i nitko im o tome ne govori. Nitko im ne govori sto se dogadjalo na Baniji, u Lici, Zapadnoj slavoniji (samo slucaj doktora Sretera je dovoljan) i Istocnoj slavoniji i baranji.
Mnogi sad kazu da je zavrsen domovinski rat oslobadjajucom presudom. Da se s tom presudom dokazao legitimitet operacija Bljesak i Oluja. Za mene to nije tako jer nije niti trebalo dokazivati legitimitet operacija s kojima je skoro cjelokupni a poslije mirne integracije i cjelokupni prostor Republike Hrvatske ponovno integriran i postao cjelovit.
No u svemu je postojala i tamna strana zbog koje smo izgubili vise od 10 godina jer pravni poredak drzave nakon oslobadjanja okupiranih teritorija nije djelovao. Niti su sprijecavani zlocini niti su poslije procesuirani. Pored toga mnogim mjerama sprijecavan je povratak gradjana Republike Hrvatske koji su izbjegli za vrijeme akcija. Svakako moramo reci da su ljudi koji su na traktorima bjezali drzavljani Republike Hrvatske makar se mnogi od njih nisu tako osjecali. Na zalost cijenu toga placali su Gotovina i Markac. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| pozarart
 | | Član od: 06 Lip 2008 | | Poruke: 495 | | Mjesto: Opatija |
|
Upisano: Sri Stu 21, 2012 10:47 am Naslov poruke: |
|
|
To si sve dobro rekao, ja bih još samo dodao da je bilo dosta srba koji su se borili na našoj strani ali znam da je bilo i puno hrvata koji su radili za njihovu stvar i puno hrvata koji su izbjegavali otić i borit se.
Ponekad se grozim od silnih "Hrvata" kojih nigdje nije bilo...ako me razumijete!! _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
|
Upisano: Sri Stu 21, 2012 11:02 am Naslov poruke: |
|
|
| bosanac Napisao/la: | | Svakako moramo reci da su ljudi koji su na traktorima bjezali drzavljani Republike Hrvatske |
Zašto su građani Republike Hrvatske postali tek '95. !?
Zašto to nisu bili '91.?
Što se mene tiče, onaj tko digne oružje na državu u kojoj živi automatski se odriče i državljanstva i svakog prava koje mu kao državljaninu te države pripada.
Jer moramo biti svjesni jedne stvari, nisu Srbi iz Srbije i Bosne 1991. dolazili sa motornim pilama rušiti stabla na ceste i pucati na civilna vozila "nepodobnih" registracija koja su prolazila tim krajem. Sve to su pokrenuli i radili isti ti "nevini" građani i seljaci koji su '95. sjedili na tim traktorima. _________________ MAK "Reoplan"
Boris G.: poruka promijenjena dana: Sri Stu 21, 2012 11:07 am; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Sri Stu 21, 2012 11:04 am Naslov poruke: |
|
|
| pozarart Napisao/la: | To si sve dobro rekao, ja bih još samo dodao da je bilo dosta srba koji su se borili na našoj strani ali znam da je bilo i puno hrvata koji su radili za njihovu stvar i puno hrvata koji su izbjegavali otić i borit se.
Ponekad se grozim od silnih "Hrvata" kojih nigdje nije bilo...ako me razumijete!! |
kako mislis nije bilo??
pa drzali su cvrste obrambene polozaje u minkenskoj i toronto bojni.....
salu na stranu, nazovize me paranoikom, pticom zloslutnicom ili Zalosnom Sovom ( ovi stariji znaju zko je taj lik , ali mene je strah da ce za 20 godina opet ovi preko Drine dobiti neutazivu glad za nasim prostorima.......pa opt jovo nanovo... _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|