Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pon Lis 29, 2012 3:11 pm Naslov poruke: Krilata teta |
|
|
Nesto su figure dobile krila u zadnje vrijeme, pa da se i ja prikljucim, hehe. Figura vec svima poznata, na netu dosta dobrih slika, ali nisam htio ici na plavokosi andjeo djir, vec me vuklo vise u neku vampir/death angel stil. Kozu sam radio s plavkastom bazom, pa posvjetljivao s elf flesh, zadnji highlightovi su cisti elf. Kosa, crna s highlighovima u tamnoplavoj(kako je to koma za uslikati, pfff). Obleku sam htio zadrzati u nekom tamnijem tonu, pa sam isao s tamnoljubicastom za prvi layer, s par svjetlijih, nakraju sm samo nabore izvukao s svjetlijom nijansom, vidi se u zivo, ne znam koliko ce se na slikama kuziti, nisam se usudio ici svjetlije da ne bude prejak kontrast. Podloga, nema se sta reci, tamno siva, drybrush s svijetlijima, bone white za lubanju, sabitennen za hrdju. Jos ostaju detalji, narukvice, prstenovi na ramenima, oci i usne(kojih se najvise uzasavam) i krila, za koja jos uopce nemam viiju sta i kako. Da skratim referat, par slika:
Toliko zasada  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Kekso
 | | Član od: 18 Lip 2011 | | Poruke: 961 | | Mjesto: Bjelovar |
|
Upisano: Pon Lis 29, 2012 4:11 pm Naslov poruke: |
|
|
Baš si dao lijep doprinos tematici figura u kratkom vremenu. Sram me napisati da ću pratiti ovaj projekt tete u boratovskom kupaćem kostimu jer će zlobnici pomisliti svašta  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| nono_zg
 | | Član od: 27 Pro 2010 | | Poruke: 1489 | |
|
Upisano: Pon Lis 29, 2012 6:16 pm Naslov poruke: |
|
|
hehe zlobnici
odlično što si se maknuo od "stereotipa" plavuše sa crveni krpicama na sebi |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|