Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

SMS Emden 1:350 Tribute to Aranza

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi i plovila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
slider
Gost
PorukaUpisano: Pon Ožu 14, 2011 10:53 pm    Naslov poruke: SMS Emden 1:350 Tribute to Aranza Citiraj ovaj komentar

evo prvi post bez slika, ali krenulo je i to....
zalijepljen trup, stavljena paluba, i pola kile kita.....neke dijelove sam odrezao, pripremio nesto...vakuformiralo se topovske kule..uglavnom nema se jos kaj za vidit...
Zahvaljujem kolegi SeaWolfu na ogradama i Arsenalovim gizmacima, covci su prva liga
slike za koji dan
Natrag na vrh
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sri Ožu 16, 2011 10:06 am    Naslov poruke: Re: SMS Emden 1:350 Tribute to Aranza Citiraj ovaj komentar

slider Napisao/la:
evo prvi post bez slika, ali krenulo je i to....
zalijepljen trup, stavljena paluba, i pola kile kita.....neke dijelove sam odrezao, pripremio nesto...vakuformiralo se topovske kule..uglavnom nema se jos kaj za vidit...
Zahvaljujem kolegi SeaWolfu na ogradama i Arsenalovim gizmacima, covci su prva liga
slike za koji dan
Daj koju sliku. zanimaju me te kupole. Imam istu maketu pa me najviše muči problem što treba napravit nove kupole koje su otvorene sa stražnje strane, nove cijevi i skrečat stražnje dijelove topova. Loše je što se na tržištu ne mogu za sad naći metalne cijevi koje bi odgovarale. Inače, ovi Arsenalovi mornari 1/350 su izvrsni, jedino se lako lome...

Group build - Metal finish battle
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Miomir21

Član od: 12 Ruj 2012
PorukaUpisano: Čet Ruj 20, 2012 9:50 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

SUper izgleda!!!!
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi i plovila Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma