Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
|
Upisano: Pon Ožu 14, 2011 10:53 pm Naslov poruke: SMS Emden 1:350 Tribute to Aranza |
|
|
evo prvi post bez slika, ali krenulo je i to....
zalijepljen trup, stavljena paluba, i pola kile kita.....neke dijelove sam odrezao, pripremio nesto...vakuformiralo se topovske kule..uglavnom nema se jos kaj za vidit...
Zahvaljujem kolegi SeaWolfu na ogradama i Arsenalovim gizmacima, covci su prva liga
slike za koji dan |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Grunf Administrator
| Član od: 24 Lis 2005 | Poruke: 7768 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Ožu 16, 2011 10:06 am Naslov poruke: Re: SMS Emden 1:350 Tribute to Aranza |
|
|
slider Napisao/la: | evo prvi post bez slika, ali krenulo je i to....
zalijepljen trup, stavljena paluba, i pola kile kita.....neke dijelove sam odrezao, pripremio nesto...vakuformiralo se topovske kule..uglavnom nema se jos kaj za vidit...
Zahvaljujem kolegi SeaWolfu na ogradama i Arsenalovim gizmacima, covci su prva liga
slike za koji dan | Daj koju sliku. zanimaju me te kupole. Imam istu maketu pa me najviše muči problem što treba napravit nove kupole koje su otvorene sa stražnje strane, nove cijevi i skrečat stražnje dijelove topova. Loše je što se na tržištu ne mogu za sad naći metalne cijevi koje bi odgovarale. Inače, ovi Arsenalovi mornari 1/350 su izvrsni, jedino se lako lome... _________________
Group build - Metal finish battle |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Miomir21
| Član od: 12 Ruj 2012 | Poruke: 5 | |
|
Upisano: Čet Ruj 20, 2012 9:50 am Naslov poruke: |
|
|
SUper izgleda!!!! |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|