Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| bosnafly
| | Član od: 03 Jul 2012 | | Poruke: 24 | |
|
Upisano: Sub Jul 07, 2012 4:55 pm Naslov poruke: Gdje kupiti domace letjelice |
|
|
Gdje se moze nabaviti naprimer UTVA 75 ili Jastreb,Soko,Orao i dekale ??Imali sta u Zagrebu,posto cu prolaziti za koju sedmicu kroz njega,pa reko da svratim i vidim sta ima?
pozzis hladne swe |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| anki
| | Član od: 08 Ožu 2009 | | Poruke: 169 | | Mjesto: Beograd |
|
Upisano: Sub Jul 07, 2012 8:04 pm Naslov poruke: |
|
|
Nema u radnji u ZG al moze preko WWW. Sto se tice 1/72 sve su rezinci.
Utvu i Orla radi L&M iz Nove Gradiske, a u Srbiji Aerpoxy radi Orla dok Dusan Surla radi Jastreba i Galeba (G-2) , G-4 vise niko ne radi ali mozda mogu jos po neki stari Yumo da se nadju kod L&M (ovo nije rezinac nego short run). Sta je Soko? Znam da je to fabrika ali koji avion?
Najzad u Beogradu sve mozes da nabavis u M-Hobby radnji. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| bosnafly
| | Član od: 03 Jul 2012 | | Poruke: 24 | |
|
Upisano: Sub Jul 07, 2012 8:48 pm Naslov poruke: |
|
|
| anki Napisao/la: | Nema u radnji u ZG al moze preko WWW. Sto se tice 1/72 sve su rezinci.
Utvu i Orla radi L&M iz Nove Gradiske, a u Srbiji Aerpoxy radi Orla dok Dusan Surla radi Jastreba i Galeba (G-2) , G-4 vise niko ne radi ali mozda mogu jos po neki stari Yumo da se nadju kod L&M (ovo nije rezinac nego short run). Sta je Soko? Znam da je to fabrika ali koji avion?
Najzad u Beogradu sve mozes da nabavis u M-Hobby radnji. |
Cao,Imali ikakav online butik za makete iz stare yuge??HHmmm da mi je jedna Utva i nest ostalo.. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| anki
| | Član od: 08 Ožu 2009 | | Poruke: 169 | | Mjesto: Beograd |
|
Upisano: Ned Jul 08, 2012 11:16 am Naslov poruke: |
|
|
| posto nisam siguran da li stavljanje linkova do radnji spada u nedozvoljenu reklamu saljem ti ih na PM. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|