Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| Nick
| Član od: 26 Stu 2006 | Poruke: 939 | Mjesto: VŽ |
|
Upisano: Čet Lip 14, 2012 9:51 am Naslov poruke: |
|
|
Brommann Napisao/la: | Nepotrebno bacanje državnog novca. Neki sami kupuju uredski papir da bi mogli normalno raditi, a drugi oslikavaju službena vozila. Žalosno u kakvoj banania državi živimo... |
No, najte biti nervozni. Još malo pa gotovo _________________ www.HRCappuccino.org |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Brommann
| Član od: 05 Velj 2006 | Poruke: 1130 | Mjesto: Bukovčak Hügel |
|
Upisano: Čet Lip 14, 2012 6:26 pm Naslov poruke: |
|
|
|
|
Natrag na vrh |
|
|
| Taurus
| Član od: 15 Stu 2009 | Poruke: 583 | Mjesto: Kutina |
|
Upisano: Čet Lip 14, 2012 7:13 pm Naslov poruke: |
|
|
Brommann Napisao/la: | Nepotrebno bacanje državnog novca. Neki sami kupuju uredski papir da bi mogli normalno raditi, a drugi oslikavaju službena vozila. Žalosno u kakvoj banania državi živimo...
BTW. lijep rad, svaka čast na talentu. |
Vatrogasne postrojbe,javne ili dobrovoljne imaju svoje sponzore i stalne financijske izvore(gradovi,županije).Vjerujem da je domača firma iz Rijeke opremila vozilo ili neko drugo vozilo iz postrojbe pa je ostalo malo novca i za oslikavanje.
Inače među ljudima koji baš nisu upoznati sa vatrogascima i njihovom djelatnošću sve se svodi na vatrrogasne zabave.Kako znam,i ja sam vatrogasac doduše dobrovoljni,neki imaju više novca a neki manje.
Ovo je dobra promiđba PVP ili JVP i bilo bi dobro kad bi i ostale postrojbe osvježile svoja vozila. _________________ SAMO SU MRTVI VIDJELI KRAJ RATA! |
|
Natrag na vrh |
|
|
| prelude
| Član od: 23 Stu 2005 | Poruke: 1886 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Lip 15, 2012 2:26 am Naslov poruke: |
|
|
Taurus Napisao/la: |
... Inače među ljudima koji baš nisu upoznati sa vatrogascima i njihovom djelatnošću sve se svodi na vatrrogasne zabave ... |
Bojim se da bi ovako sročena rečenica odn. očito nedovršena misao mogla biti pogrešno protumačena i shvaćena, pa predlažem da to ispraviš, preformuliraš ili dopuniš (ako sam dobro naslutio što si zapravo htio reći) jer to ovako baš ružno zvuči ... Pogotovo ljudima koji se bave ovim plemenitim i psihofizički nadasve zahtjevnim i često opasnim poslom ... |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Taurus
| Član od: 15 Stu 2009 | Poruke: 583 | Mjesto: Kutina |
|
Upisano: Pet Lip 15, 2012 6:51 am Naslov poruke: |
|
|
Nisam mislio ništa loše,upravo ono što si ti napisao,vrlo zahtjevan i ćesto opasan posao.U većim gradovima možda nije tako ali u selima kad vatrogasci naprave feštu o tom se priča mjesecima,a kad budu cijeli dan na intervenciji to se zaboravi za par dana.Ja još osječam posljedice sa intervencije od prije tri mjeseca
Još jednom isprika svim vatrogascima i pozdrav za njh "Vatru gasi brata spasi" _________________ SAMO SU MRTVI VIDJELI KRAJ RATA! |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Brommann
| Član od: 05 Velj 2006 | Poruke: 1130 | Mjesto: Bukovčak Hügel |
|
Upisano: Pet Lip 15, 2012 9:06 pm Naslov poruke: |
|
|
Brommann: poruka promijenjena dana: Sub Lip 16, 2012 3:47 am; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Shinobi
| Član od: 05 Pro 2007 | Poruke: 1981 | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pet Lip 15, 2012 11:10 pm Naslov poruke: |
|
|
Ljudi, okanite se toga, nebitno kako je financirano, bitno je da se redi o jos jednom vrhunskom radu, uzivajmo u slikama a financijske rasprave pustimo za neka druga mjesta _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
Natrag na vrh |
|
|
| mskukan
| Član od: 08 Svi 2007 | Poruke: 1680 | |
|
Upisano: Pet Lip 15, 2012 11:14 pm Naslov poruke: |
|
|
Brommann Napisao/la: |
U ovome i je problem. Nemam ništa protiv promidžbe, ali da postoji nepravda, postoji ... |
joj daj molim te, uhvatili se jadnih vatrogasaca sto su si oslikali kombi za svoj gust. I neka su. zasluzili su svaku lipu. pored onoga sto se oko nas dogadja sada jos i na vatrogasce i njihovu sliku moramo gledati kao nekakvu nepravdu. O kojoj nepravdi pricas ti? Mislim da su nam glave napunjene sa raznim aferama ifimi medijama o kojima svakodnevno citamo do te mjere da vise ne mozemo niti normalno komunicirati a da ne vidimo u necemu nekakvu korupciju, nepotizam, trosenje sredstava van kontrole. _________________ Skuki
Teška vremena prijatelju moj, đavo ih odnio |
|
Natrag na vrh |
|
|
| u-boat
| Član od: 30 Jul 2010 | Poruke: 1264 | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Pet Lip 15, 2012 11:16 pm Naslov poruke: |
|
|
mskukan Napisao/la: | Brommann Napisao/la: |
U ovome i je problem. Nemam ništa protiv promidžbe, ali da postoji nepravda, postoji ... |
joj daj molim te, uhvatili se jadnih vatrogasaca sto su si oslikali kombi za svoj gust. I neka su. zasluzili su svaku lipu. pored onoga sto se oko nas dogadja sada jos i na vatrogasce i njihovu sliku moramo gledati kao nekakvu nepravdu. O kojoj nepravdi pricas ti? Mislim da su nam glave napunjene sa raznim aferama ifimi medijama o kojima svakodnevno citamo do te mjere da vise ne mozemo niti normalno komunicirati a da ne vidimo u necemu nekakvu korupciju, nepotizam, trosenje sredstava van kontrole. |
|
|
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|