Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

PLASTIC PRIMER ZA AIRBRUSH
Idi na stranicu Natrag  1, 2

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Radionica, savjeti, pitanja itd...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Mario

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Zagreb-Lučko
PorukaUpisano: Pet Svi 18, 2012 1:16 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

mpuky1 Napisao/la:
Ma kod ove moje Fengde je jedina blesava stvar ta sabirnica. Ima krunasti oblik i samo je mogu umakati u nitro a kad je skinem uopće mi neće špricati boju.

a jesi probo profurat nitro kroz braš bez dizne i špricati,vjerojatno bi moglo biti gustoča tekučine u pitanju,pa onda tu boju koju koristiš jače razrijedi i u nekoliko slojeva bojaj,trebalo bi biti bolje i lijepše i urednije jer se pigmentacija u boji bolje rasprši ,jedino kaj duže bojanje traje u slojevima ali je urednije

Visit my page:"MT-Style"
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
mpuky1

Član od: 08 Velj 2012
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Svi 18, 2012 10:39 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ma frka me pustati Nitro kroz brush jer mi je brush kinez i ima gumene brtve. Nasao sam jedno mjesto gdje drze teflonske brtve i dok ih ne stavim na brush Nitro necu pustati kroz brush. Nikako da odem do tog mjesta da vidim imaju li takve male teflonske brtve.

Sto se tice boje najvjerovatnije si u pravu. Mozda sam stavio previse sive u mix boje i transparentnog primera.
Boris G.

Član od: 03 Ruj 2007
Mjesto: SPLIT
PorukaUpisano: Pet Svi 18, 2012 12:17 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

mpuky1 Napisao/la:
Ma frka me pustati Nitro kroz brush jer mi je brush kinez i ima gumene brtve. Nasao sam jedno mjesto gdje drze teflonske brtve i dok ih ne stavim na brush Nitro necu pustati kroz brush.

Moj Badger OMNI 4000 nema teflonske nego gumene brtve i več 4 godine stoički trpi nitro bez ikakvih posljedica. Ne mora AB imat teflonske brtve da bi trpio nitro, al' gumene koje su na njemu moraju bit kvalitetne.
mpuky1

Član od: 08 Velj 2012
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sub Svi 19, 2012 12:06 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo probao sam odljepiti selotejp i ništa nije se nije skinulo. Selotejp sam skidao dosta nasilno onako kao na depilaciji. Naknadno sam probao ljepiti selotejp na više površina i nasilno ga skidati i nije se odvajala boja.

Ovaj primer je bio nanesen čist pa je onda preko njega špricana siva kao temelj.

Imaš pravo Boris G. ali dok ne nađem bilo kakve brtve a po mogućnosti bi bile bolje teflonske neću riskirati sa airbrushem.
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Radionica, savjeti, pitanja itd... Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2
Stranica 2/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma