Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Pet Svi 18, 2012 1:16 am Naslov poruke: |
|
|
| mpuky1 Napisao/la: | | Ma kod ove moje Fengde je jedina blesava stvar ta sabirnica. Ima krunasti oblik i samo je mogu umakati u nitro a kad je skinem uopće mi neće špricati boju. |
a jesi probo profurat nitro kroz braš bez dizne i špricati,vjerojatno bi moglo biti gustoča tekučine u pitanju,pa onda tu boju koju koristiš jače razrijedi i u nekoliko slojeva bojaj,trebalo bi biti bolje i lijepše i urednije jer se pigmentacija u boji bolje rasprši ,jedino kaj duže bojanje traje u slojevima ali je urednije _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mpuky1
 | | Član od: 08 Velj 2012 | | Poruke: 1795 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Svi 18, 2012 10:39 am Naslov poruke: |
|
|
Ma frka me pustati Nitro kroz brush jer mi je brush kinez i ima gumene brtve. Nasao sam jedno mjesto gdje drze teflonske brtve i dok ih ne stavim na brush Nitro necu pustati kroz brush. Nikako da odem do tog mjesta da vidim imaju li takve male teflonske brtve.
Sto se tice boje najvjerovatnije si u pravu. Mozda sam stavio previse sive u mix boje i transparentnog primera. _________________ WHO DARES WINS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Pet Svi 18, 2012 12:17 pm Naslov poruke: |
|
|
| mpuky1 Napisao/la: | | Ma frka me pustati Nitro kroz brush jer mi je brush kinez i ima gumene brtve. Nasao sam jedno mjesto gdje drze teflonske brtve i dok ih ne stavim na brush Nitro necu pustati kroz brush. |
Moj Badger OMNI 4000 nema teflonske nego gumene brtve i več 4 godine stoički trpi nitro bez ikakvih posljedica. Ne mora AB imat teflonske brtve da bi trpio nitro, al' gumene koje su na njemu moraju bit kvalitetne. _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mpuky1
 | | Član od: 08 Velj 2012 | | Poruke: 1795 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Svi 19, 2012 12:06 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo probao sam odljepiti selotejp i ništa nije se nije skinulo. Selotejp sam skidao dosta nasilno onako kao na depilaciji. Naknadno sam probao ljepiti selotejp na više površina i nasilno ga skidati i nije se odvajala boja.
Ovaj primer je bio nanesen čist pa je onda preko njega špricana siva kao temelj.
Imaš pravo Boris G. ali dok ne nađem bilo kakve brtve a po mogućnosti bi bile bolje teflonske neću riskirati sa airbrushem. _________________ WHO DARES WINS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|