Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Čet Svi 17, 2012 3:01 am Naslov poruke: Revell-Germany-Deuchland-Švabija,-----naručivanje dijelova |
|
|
Njemačka,Švabija,Germany,Deuchland ili kako to već netko zove?
Jel netkome ova osoba iz Revellova poslala e-mail o zamijenskim
dijelovima(tj.novim)?Interesira me nešto,pa ako netko ima neki odgovor nek se javi na PM ili na ovaj topic.Hvala
OVO ISPOD:------->>>
From: "Kloß, Melanie" <MKloss@revell.de> _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Svi 17, 2012 3:06 pm Naslov poruke: |
|
|
Još da si napisao što te interesira...
Meni se nije javila ta žena nego neki čovjek iz istog odjela (pretpostavljam da si pisao tzv. "department x"-u), kako bi potvrdio da su primili moj zahtjev za rezervnim dijelovima i da će isti procesuirati kroz 2 mjeseca... Dijelove sam besplatno dobio na svoju adresu i u kraćem vremenskom periodu.
Što zapravo želiš znati  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
Upisano: Čet Svi 17, 2012 3:46 pm Naslov poruke: |
|
|
| PowerPlant Napisao/la: | Još da si napisao što te interesira...
Meni se nije javila ta žena nego neki čovjek iz istog odjela (pretpostavljam da si pisao tzv. "department x"-u), kako bi potvrdio da su primili moj zahtjev za rezervnim dijelovima i da će isti procesuirati kroz 2 mjeseca... Dijelove sam besplatno dobio na svoju adresu i u kraćem vremenskom periodu.
Što zapravo želiš znati  |
pa rezervni tj. novi dijelovi koji su u kutiji bili izobličeni,a posla sam ti PM _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hrmodeler
 | | Član od: 20 Ruj 2011 | | Poruke: 564 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Čet Svi 17, 2012 5:08 pm Naslov poruke: |
|
|
I ja sam isto jednom tražio novi dio za auto, odgovor nisam dobio ali sam dobio ono što sam tražio u običnoj kutiji bez ikakve zaštite i naravno da je došlo slomljeno.
Dalje ih nisam kontaktirao... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
Upisano: Čet Svi 17, 2012 5:59 pm Naslov poruke: |
|
|
| hrmodeler Napisao/la: | I ja sam isto jednom tražio novi dio za auto, odgovor nisam dobio ali sam dobio ono što sam tražio u običnoj kutiji bez ikakve zaštite i naravno da je došlo slomljeno.
Dalje ih nisam kontaktirao... |
a vidiš po ovome sam onda zaključio da postoje razni slučajevi dobavke rezervnih dijelova od Germany-Revella,a to je valjda ono kako im se poželi i tko zna kaj su si sve izfilozofirali u svojim mozgovima,malo sam ljut i uvređen ,na njih  _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|