Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Pet Tra 20, 2012 9:00 am Naslov poruke: Google - Slavoljub Penkala |
|
|
Otvorite danas Google i, ako se ne varam, vidjet cete naseg slavnog konstruktora zrakoplova (doduse, za uhom nema zrakoplov, ali...).  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| cromodeler
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 409 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Tra 20, 2012 9:53 am Naslov poruke: |
|
|
Za one koji ne razumiju , danas je godišnjica rođenja :
Slavoljub Eduard Penkala (20. travanj 1871 – 5. veljače 1922) _________________ Darko Belaj
tajnik MK "David Schwarz" - www.mkdavidschwarz.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bastardo
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 1387 | | Mjesto: Celje |
|
Upisano: Pet Tra 20, 2012 10:21 am Naslov poruke: |
|
|
Radi samo na ".hr" guglu Naprimer na ".si" nema Penkala  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Pet Tra 20, 2012 1:09 pm Naslov poruke: |
|
|
ajd kad smo kod gugla- zakaj ja nemogu na google.com nego me automatski baca na google.hr ?? i stalno kad nesto trazim prvo mi izlista milion hrvatskih stranica???? _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tamburash
 | | Član od: 18 Ruj 2011 | | Poruke: 71 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Pet Tra 20, 2012 1:14 pm Naslov poruke: |
|
|
| Slider Napisao/la: | | ajd kad smo kod gugla- zakaj ja nemogu na google.com nego me automatski baca na google.hr ?? i stalno kad nesto trazim prvo mi izlista milion hrvatskih stranica???? |
Ja sad probao i bez problem otisao na google.com. Probaj s drugim browser-om. Ja koristim safari jer imam mac.. _________________ http://www.youtube.com/watch?v=c36A4Of1QFk&feature=youtu.be |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hornet
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 1987 | |
|
Upisano: Pet Tra 20, 2012 3:35 pm Naslov poruke: |
|
|
| Slider Napisao/la: | | ajd kad smo kod gugla- zakaj ja nemogu na google.com nego me automatski baca na google.hr ?? i stalno kad nesto trazim prvo mi izlista milion hrvatskih stranica???? |
jbg dešava se (isti problem s laptopom a na desktopu bez problema) nitko ne zna zašto ali možeš preduhitriti tako da odeš na ovu stranicu
www.google.com/ncr - tako ne preusmjerava na gugl s lokalnom domenom _________________ 10 dalmatinskih zapovjedi:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Tra 20, 2012 3:37 pm Naslov poruke: |
|
|
Odnedavno Google ima ured u Hrvatskoj pa je sve automatski regionalizirano... Ništa neobično...
Ako je Google automatski na hrvatskom, to se može promijeniti klikom na link "go to google.com in english" koji se nalazi negdje dolje desno na googleovom home pageu  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|