Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Carrera 2

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
matoi

Član od: 03 Sij 2011
Mjesto: zagreb
PorukaUpisano: Sri Tra 11, 2012 10:02 pm    Naslov poruke: Carrera 2 Citiraj ovaj komentar

Carrera 2 ,Fujimi-eva maketa .Ove dvije makete su narucene sa HLJ-a i stigle su u uredno i navrjeme . Moram upozoriti kolege na engleski hiroboy ,taj shop jednostavno ne salje narucene i placene stvari nego moras doslovno utjerivati makete . Evo djelovi:

Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
hrmodeler

Član od: 20 Ruj 2011
Mjesto: Osijek
PorukaUpisano: Sri Tra 11, 2012 10:39 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ne znam kakva si ti iskustva imao sa Horoboyom, ali meni su uvijek bili super i susretljivi oko bilo čega što sam tražio. Steve (vlasnik) je isto dobar maketar.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site
PowerPlant

Član od: 02 Svi 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Čet Tra 12, 2012 1:03 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

I ja sam imao problema s Hiroboyem... Lik nije baš pouzdan, ali nažalost samo on ima neke stvarčice poput Zero boja Sad
Naime, frajer radi sam, nema baš nikakvu pomoć, a ima mali milijun pošiljaka svaki tjedan, pa vjerujem da mu nije lako... Ipak, to nije izgovor Confused
Anyway, maketa izgleda dobro, dosta rudimentarno doduše... Nema baš previše dijelova Rolling Eyes
Ali ne sumnjam da će se dobro sklapati i da će u tvojim rukama ispasti jako uredno Cool

Član od: 08 Ruj 2009
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Čet Tra 12, 2012 8:46 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vidio sam tu maketu na eBay-u, pa me zanimalo kako izgleda Very Happy Sad imam priliku vidjet kakva je...

Koliko te došla maketa, poštarina i sl.?

Član od: 21 Ožu 2008
Mjesto: Krušljevo Selo, Oroslavje
PorukaUpisano: Čet Tra 12, 2012 1:44 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ne znam za vaše problem sa Hiroboyem, ali to mi je jedini shop sa kojeg su sve pošiljke došle unutar 10 dana bez požurivanja. Hoćeš li otvarati rešetke na poklopcu motora?
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
matoi

PorukaUpisano: Pet Tra 13, 2012 10:40 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Mislim da hocu ,ako ne bude prekomplicirano,a cjena je bila 2960 jena za dvije makete gt3 i 2. + 1140 jena postarine. znaci nekih 280 kuna cca.
Natrag na vrh
matoi

PorukaUpisano: Pon Svi 21, 2012 7:09 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

podnica i djelovi ovjesa

unutra je kominacija sive i crne koze ,nadam se da je ispalo ok

naprjed mi je puknuo usisnik zraka ali se nekako rjesilo...

Stigla mi je jedna maketa iz tvornice u Munchenu u mjerilu 1/1 pa pitam administratore mogu li staviti fotku ,dvije ako nekog zanima? pozdrav
Natrag na vrh
Shinobi

Član od: 05 Pro 2007
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Pon Svi 21, 2012 8:02 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Kad radis kozu pokusaj sa semigloss bojom, meni to(bar s crnom, istini za volju) nekako najbolji efekat daje. I isto, malo tamnijom nijansom napravi wash utora, dobit ce truncicu na realnosti. A sto se tice 1/1, sad kad si se pohvalio rijecju, moras i slikom. A i neces biti prvi koji je to napravio, pogotovo u auto sekciji(ja svako malo negdje svog celicnog konja uguram, haha) Wink
matoi

PorukaUpisano: Uto Svi 22, 2012 9:44 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

mjerili 1/1 , boja sam ga u alpin weiss boju ,koza je crna sa crvenim savovima ,... Kupio sam par novih bmw i svi su bili u crnoj boji i jedva sam se nekako odlucio za bjelu ali sad kada je dosao ,nakon 3 mj cekanja nije mi zao..

Natrag na vrh
Shinobi

Član od: 05 Pro 2007
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Sri Svi 23, 2012 3:42 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nice...Kao sto vec i ptice na grani znaju, beemeri su i moja ljubav, i iako je kockica jedini kojeg opet zelim imati, ovaj izgleda jako lijepo. Bijela mu odlicno stoji, nisi pogrijesio Wink
matoi

PorukaUpisano: Čet Svi 31, 2012 1:58 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

zajedno 996 i carrera 2

obojan ,lakiran i spreman za zavrsne djelove

Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma