Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| nono_zg
 | | Član od: 27 Pro 2010 | | Poruke: 1489 | |
|
Upisano: Čet Tra 05, 2012 4:17 pm Naslov poruke: |
|
|
| Odlično za napušteno vozilo po meni taman za takvo vozilo ostreno |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
 | | Član od: 03 Stu 2006 | | Poruke: 1791 | | Mjesto: Petrova rupa |
|
Upisano: Čet Tra 05, 2012 7:43 pm Naslov poruke: |
|
|
Napušten? Hm. Ispuši barem jednu gumu...ili čak skini cijeli točak. Tako ćeš nepogriješivo ukazati na činjenicu da je vozilo napušteno. Mislim...ne moraš, naravno...al' ono..da znaš za ubuduće da je to dobra fora.
Ostalo...skidam kapu.  _________________ Uprava Državne Bezbjednosti, radnik na određenim poslovima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Čet Tra 05, 2012 9:12 pm Naslov poruke: |
|
|
| AleksandarMorozov Napisao/la: | | Napušten? Hm. Ispuši barem jednu gumu...ili čak skini cijeli točak. Tako ćeš nepogriješivo ukazati na činjenicu da je vozilo napušteno. |
Napušten može bit i prije pet minuta!!  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
 | | Član od: 03 Stu 2006 | | Poruke: 1791 | | Mjesto: Petrova rupa |
|
Upisano: Pet Tra 06, 2012 2:02 pm Naslov poruke: |
|
|
| Boris G. Napisao/la: | | AleksandarMorozov Napisao/la: | | Napušten? Hm. Ispuši barem jednu gumu...ili čak skini cijeli točak. Tako ćeš nepogriješivo ukazati na činjenicu da je vozilo napušteno. |
Napušten može bit i prije pet minuta!!  |
 _________________ Uprava Državne Bezbjednosti, radnik na određenim poslovima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| bojanko
 | | Član od: 09 Ruj 2006 | | Poruke: 188 | | Mjesto: karlovac |
|
Upisano: Pet Tra 06, 2012 5:39 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala svima na lijepim riječima i podršci!.. drago mi je da vam se sviđa, onda odmah i meni postane malo bolja ..probat ću je dugo ne gledat pa mi možda nakon nekog vremena postane i dobra hehe
bero- sljedeći je StuG III Ausf. G, počinjem čim prikupim sav potreban materijal.. a kad će to bit, iskreno nemam pojma..sad sam u fazi skupljanja love i linkova..
pile- ma gusjenice su mi također digle živac..a ak misliš na ovo dole kod kotača, to je čisti propust kod fotkanja, samo se malo zaglavila, nije fiksna takva.. al reko- nije mi se dalo baš pickat mickat..
aleksandar- ispuštanje guma je još daleko od mojih mogućnosti.. ali da, razmišljao sam o skidanju prednjeg kotača, ali osovina izgleda ko na igračkama pa sam ga ipak ostavio na maketi, ali napravio curenje pa da bude očito napušten.. i bez prepirki, molim  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomo
 | | Član od: 06 Stu 2005 | | Poruke: 1717 | | Mjesto: Varaždin |
|
Upisano: Pet Tra 06, 2012 9:08 pm Naslov poruke: |
|
|
| Zlikovac Napisao/la: | | Bastardo Napisao/la: | Ma pisi ti sta hoces, ali ova maketa je vrhusnki rad! Weathering mi je opasno dobar i jednostavno joj ne mogu naci manu!
Svaka cast! |
+1 |
+2 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Somi
| | Član od: 18 Lis 2010 | | Poruke: 272 | |
|
Upisano: Sub Tra 07, 2012 12:59 am Naslov poruke: |
|
|
Koje si akrilke koristio?
inace, maketa je surovo dobra. ...mislim da i ja trenutno sklapam petu maketu, pa ako bude ovakva, dajem otkaz i pocinjem profesionalno da se bavim maketarstvom! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| bojanko
|
Upisano: Sub Tra 07, 2012 12:43 pm Naslov poruke: |
|
|
ej! hvala
Za osnovne boje sam koristio tamiya dark yellow XF-60, desert yellow XF-59, yellow XF-3, white XF-2 i nato black XF-69, za crveni primer sam koristio vallejo model color 70.982 cavalry brown, gume uvijek radim sa revell kanticom broj 9 anthr. grey matt, a auspuh sa MM rust....
evo i po redu kako je išlo:
1.nato black
2.cavalry brown
3.dark yellow mix (dark yellow sa par kapi bijele, kap žute i dessert yellow)
4.dark yellow mix sa još više bijele ali šprican samo odozgora i na neka određena mjesta, par štrafti po bokovima.. u svrhu fadinga, jel..
5.hairspray
6.malo ubit kontrast chippinga od hairspraya i osnovne dark yellow tako da špricam ovaj drugi dark yellow mix iz daljine
7.detalji kistom.. to je to..
nadam se da ti info koristi..  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dekybomber
 | | Član od: 11 Jul 2006 | | Poruke: 1021 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Sub Tra 07, 2012 10:17 pm Naslov poruke: |
|
|
nema se šta prigovoriti vrhunski rad  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Tra 08, 2012 8:31 am Naslov poruke: |
|
|
Odlično napravljeno!
Jesi li razmišljao da počneš nešto našega oklopa?
Ako ćeš trebati nekakve slike, slobodno se javi...
Stvarno bi bilo šteta da tvoja tehnika izrade ne ostavi i tamo traga.
Ti si definitivno veliki potencijal. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| bojanko
|
Upisano: Ned Tra 08, 2012 11:45 pm Naslov poruke: |
|
|
hvala!
polako, trebam prvo naučit švabe, oni mi se čine interesantni za weathering zbog razbijenosti površina/volumena, ak me kužiš šta oću reć.. puni su detalja, ploča, šipki, cijevi, kopči, šarafa, držača, ručki, ventila, spremnika, vrata itd itd..
a tek kad budem zadovoljan sa njima, onda krećem na ostale.. (makar ne znam kad će to bit, pošto me neki maketari baš znaju demotivirat kad vidim njihove radove kolko su dobri )
stvar je ukusa al na ruse još nisam zagrižen jer mi po dizajnu i zbog boje znaju bit ružni, al mi ima par iznimaka..
npr. T-55 ću sigurno jednom probat!
no, kako kažem, polako, trebam još puno palente jest.
u svakom slučaju, kad krenem s našima- znam koga ću tražit slike!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|