Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

flammpanzerwagen
Idi na stranicu Natrag  1, 2

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
nono_zg

Član od: 27 Pro 2010
PorukaUpisano: Čet Tra 05, 2012 4:17 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Odlično za napušteno vozilo po meni taman za takvo vozilo ostreno
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
AleksandarMorozov

Član od: 03 Stu 2006
Mjesto: Petrova rupa
PorukaUpisano: Čet Tra 05, 2012 7:43 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Napušten? Hm. Ispuši barem jednu gumu...ili čak skini cijeli točak. Tako ćeš nepogriješivo ukazati na činjenicu da je vozilo napušteno. Mislim...ne moraš, naravno...al' ono..da znaš za ubuduće da je to dobra fora.

Ostalo...skidam kapu. Wink
Boris G.

Član od: 03 Ruj 2007
Mjesto: SPLIT
PorukaUpisano: Čet Tra 05, 2012 9:12 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

AleksandarMorozov Napisao/la:
Napušten? Hm. Ispuši barem jednu gumu...ili čak skini cijeli točak. Tako ćeš nepogriješivo ukazati na činjenicu da je vozilo napušteno.

Napušten može bit i prije pet minuta!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
AleksandarMorozov

Član od: 03 Stu 2006
Mjesto: Petrova rupa
PorukaUpisano: Pet Tra 06, 2012 2:02 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Boris G. Napisao/la:
AleksandarMorozov Napisao/la:
Napušten? Hm. Ispuši barem jednu gumu...ili čak skini cijeli točak. Tako ćeš nepogriješivo ukazati na činjenicu da je vozilo napušteno.

Napušten može bit i prije pet minuta!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

LOL
bojanko

Član od: 09 Ruj 2006
Mjesto: karlovac
PorukaUpisano: Pet Tra 06, 2012 5:39 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala svima na lijepim riječima i podršci!.. drago mi je da vam se sviđa, onda odmah i meni postane malo bolja Smile ..probat ću je dugo ne gledat pa mi možda nakon nekog vremena postane i dobra hehe

bero- sljedeći je StuG III Ausf. G, počinjem čim prikupim sav potreban materijal.. a kad će to bit, iskreno nemam pojma..sad sam u fazi skupljanja love i linkova..

pile- ma gusjenice su mi također digle živac..a ak misliš na ovo dole kod kotača, to je čisti propust kod fotkanja, samo se malo zaglavila, nije fiksna takva.. al reko- nije mi se dalo baš pickat mickat..

aleksandar- ispuštanje guma je još daleko od mojih mogućnosti.. ali da, razmišljao sam o skidanju prednjeg kotača, ali osovina izgleda ko na igračkama pa sam ga ipak ostavio na maketi, ali napravio curenje pa da bude očito napušten.. i bez prepirki, molim Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Tomo

Član od: 06 Stu 2005
Mjesto: Varaždin
PorukaUpisano: Pet Tra 06, 2012 9:08 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Zlikovac Napisao/la:
Bastardo Napisao/la:
Ma pisi ti sta hoces, ali ova maketa je vrhusnki rad! Weathering mi je opasno dobar i jednostavno joj ne mogu naci manu!

Svaka cast!

+1

+2
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
Somi

Član od: 18 Lis 2010
PorukaUpisano: Sub Tra 07, 2012 12:59 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Koje si akrilke koristio?

inace, maketa je surovo dobra. ...mislim da i ja trenutno sklapam petu maketu, pa ako bude ovakva, dajem otkaz i pocinjem profesionalno da se bavim maketarstvom!
Natrag na vrh
bojanko

PorukaUpisano: Sub Tra 07, 2012 12:43 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ej! hvala Smile

Za osnovne boje sam koristio tamiya dark yellow XF-60, desert yellow XF-59, yellow XF-3, white XF-2 i nato black XF-69, za crveni primer sam koristio vallejo model color 70.982 cavalry brown, gume uvijek radim sa revell kanticom broj 9 anthr. grey matt, a auspuh sa MM rust....

evo i po redu kako je išlo:
1.nato black
2.cavalry brown
3.dark yellow mix (dark yellow sa par kapi bijele, kap žute i dessert yellow)
4.dark yellow mix sa još više bijele ali šprican samo odozgora i na neka određena mjesta, par štrafti po bokovima.. u svrhu fadinga, jel..
5.hairspray
6.malo ubit kontrast chippinga od hairspraya i osnovne dark yellow tako da špricam ovaj drugi dark yellow mix iz daljine
7.detalji kistom.. to je to..

nadam se da ti info koristi.. Smile
Natrag na vrh
dekybomber

Član od: 11 Jul 2006
Mjesto: Osijek
PorukaUpisano: Sub Tra 07, 2012 10:17 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

nema se šta prigovoriti vrhunski rad Very Happy
Natrag na vrh
tiger
Gost
PorukaUpisano: Ned Tra 08, 2012 8:31 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Odlično napravljeno!
Jesi li razmišljao da počneš nešto našega oklopa?
Ako ćeš trebati nekakve slike, slobodno se javi...
Stvarno bi bilo šteta da tvoja tehnika izrade ne ostavi i tamo traga.
Ti si definitivno veliki potencijal.
Natrag na vrh
bojanko

PorukaUpisano: Ned Tra 08, 2012 11:45 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

hvala! Smile
polako, trebam prvo naučit švabe, oni mi se čine interesantni za weathering zbog razbijenosti površina/volumena, ak me kužiš šta oću reć.. puni su detalja, ploča, šipki, cijevi, kopči, šarafa, držača, ručki, ventila, spremnika, vrata itd itd..
a tek kad budem zadovoljan sa njima, onda krećem na ostale.. (makar ne znam kad će to bit, pošto me neki maketari baš znaju demotivirat kad vidim njihove radove kolko su dobri Sad)

stvar je ukusa al na ruse još nisam zagrižen jer mi po dizajnu i zbog boje znaju bit ružni, al mi ima par iznimaka..
npr. T-55 ću sigurno jednom probat!

no, kako kažem, polako, trebam još puno palente jest.

u svakom slučaju, kad krenem s našima- znam koga ću tražit slike! Smile
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2
Stranica 2/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma