Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| tole
 | | Član od: 12 Ožu 2008 | | Poruke: 1117 | |
|
Upisano: Čet Ožu 15, 2012 9:52 am Naslov poruke: Novi GB - helikopteri |
|
|
Pozdrav,
Evo čini mi se da je GB 1:144 završio, i koliko vidim napravilo se dosta maketa. I ja sam svog Globemastera dovršio, samo nemam prilike pofotkat, ali gotov je! Ovim putem pozivam sve koji će biti u mogućnosti da donesu svoje uradke na predstojeći Kup Zagreb, da se svi zajedno divimo jer su makete koje sam vidio na forumu super ispale.
Htio bih predložiti novi GB, a to bi bili helikopteri. Poticaj nam svima može biti specijalna kategorija helikoptera na CK. Inače helikopteri su meni jako zanimljiv subjekt, a nekako se rijetko viđaju gotove makete.
Predlažem da se uključe svi, i sa započetim i s poludovršenim i s novim maketama.
Sva mjerila uključena, a rok nek nam bude do CK 2012.
Pozdrav! _________________
Group build - metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Ožu 15, 2012 5:06 pm Naslov poruke: |
|
|
Priključio bi se, ali nisam siguran da ću stići dovršiti maketu, jer imam već neke projekte u radu koje ću izglednije dovršiti do Ck od potpuno nove makete. Možda jedino neka 144-tvorka...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 0viking0 Moderator
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 2977 | | Mjesto: Zagreb - Croatia |
|
Upisano: Čet Ožu 15, 2012 11:32 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja imam dva helića u radu, pa nije problem. Samo, nisam siguran da će biti gotovi. Em sporo napreduje, em u 6om mjesecu dolazi bebač... _________________ paulusvictor |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tole
|
Upisano: Pet Ožu 16, 2012 10:07 am Naslov poruke: |
|
|
Viking - čestitam! Tebi je onda za rok dovršenja B-day!
Grunfe - ima u mulleru Revellov apache za 50 kn, maketa se slaže sama od sebe.....zašto ne! _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 0viking0 Moderator
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 2977 | | Mjesto: Zagreb - Croatia |
|
Upisano: Pet Ožu 16, 2012 10:33 am Naslov poruke: |
|
|
| tole Napisao/la: | Viking - čestitam! Tebi je onda za rok dovršenja B-day!
Grunfe - ima u mulleru Revellov apache za 50 kn, maketa se slaže sama od sebe.....zašto ne! |
Apache je dobar, ali Ka-50 je još bolji. Štoviše, Ka-50 je možda i najbolja maketa u 1/144 ikad. _________________ paulusvictor |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tole
|
Upisano: Pet Ožu 16, 2012 10:40 am Naslov poruke: |
|
|
Slažem se, ali Kamova već dugo nisam vidio za kupit, jedino naručiti odnekud.... _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|