Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5160 | |
|
Upisano: Uto Jul 18, 2006 12:20 pm Naslov poruke: HLJ - cekanje |
|
|
koliko se otprilike ceka paket sa HLJ? pise tamo da od 2-4 tjedna za europu al onda pise da za Italiju preko 6 tjedana?!!?!?! a posto smo mi blizu Italije ..... o cemu to ovisi? i za koliko bi mogao ocekivati paket od dana kad su poslali? _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tanelorn
 | | Član od: 08 Tra 2005 | | Poruke: 784 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Jul 18, 2006 12:31 pm Naslov poruke: |
|
|
Sa HLJ-a nikad paket nije duze od 3 tjedna putovao (najcesce cca 15-16 dana, osim ako zapne na nasoj carini, onda se to jos produzi za par dana (valjda ovisi o guzvi koju imaju)) tako da se ne trebas brinuti  _________________ Last night fear knocked on my back door. Faith answered!
There was no one there! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| KatarII
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 886 | | Mjesto: ZGB |
|
Upisano: Uto Jul 18, 2006 12:45 pm Naslov poruke: |
|
|
A u Italiju uvijek kasni zbog "efikasnosti" njihove postanske sluzbe
Kod nas, kao sto je Tanelorn rekao, cca 3 tjedna, no obicno do 15 dana. S druge strane, to je sporo u usporedbi s austrijom, gdje je obicno oko 5 do 8 dana (s tim da je cesce 5 nego 8 ), no ako zanima njihovu carinu, produlji se na mjesec dana  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Jul 18, 2006 12:52 pm Naslov poruke: |
|
|
meni je EMS jednom dosao za 3 dana u Zagreb, a onda camio dva tjedna na nasoj carini.
obicno u 14-18 dana sve dolazi |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5160 | |
|
Upisano: Uto Jul 18, 2006 1:19 pm Naslov poruke: |
|
|
znaci jos par dana. ma zabrinulo me zato sto kad sam narucivao i amerike sa Megahobbija doslo za 5 dana a sad je vec proslo 15ak. a japanci navodno poznati po tocnosti. mozda koji pocini samou.... zbog moje posiljke. nedaj boze.
al dobro. hvala. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|