Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| kru65mi
 | Član od: 28 Lis 2007 | Poruke: 375 | |
|
Upisano: Pet Lis 14, 2011 9:27 pm Naslov poruke: KLEK iliti Zeljava 24.09.2011. |
|
|
Konacno da postam slike s izleta na KLEK :47b4ao:
Nije onako kako smo Fabio i ja pokusali predociti nasom dioramom - stvarnost je uzasna . . .
Nego da krenem :
Gate guardians, doduse samo dakota jer ostatak je u sikari - znas ono : kazu nema mina ali . . .
Sa trokuta jedna panoramska ulaza 1 i 2
Konacno se krece : stigao sam na ulaz 3 ! ! ! !
I malo iznutra, prvih par metara jer odmah se ulazi u MRAK kakav jos nisam dozivio . . .
Nastavljamo, ovaj puta "naoruzani" s lampama . . . Ovdje je malo da vam pruzim prikaz kako je unutra , , ,
Ova mi je jedna od drazih slika, rekao bih "duhovi Zeljave" . . . . .
Ulaz u zvijezdu . . .
Ako nekome treba guma za prednji tocak za MiG-a . . .
Ovo je sto je ostalo od pancirnih vrata broj 1 . . . . .
Jedna zajednicka ispred dvojke . . .
Kazu da ima mina - meni nitko nece govoriti kuda da hodam ! ! ! ! ! !
Poletanje . . . prema kuci . . .
Eto toliko, u biti ima jos slika ali relativno malo, nagodinu ce ih biti puno vise . . .
Uzbudjenje je bilo preveliko da bi se slikalo puno i iako smo unutar rupe proveli vise od dva sata ( obilazeci skoro sve prostorije ! ! ! ) slike govore vrlo malo - ovo mjesto zaista treba dozivjeti
Kuci sam, osim jednog meni dragog iskustva, donijeo i nekoliko knjiga te laringofon nadjen u galeriji
Toliko, pozdrav svima
kruno |
|
Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Lis 14, 2011 10:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Djizs Krajst, u toj Dakoti sam prije vise od 20 godina sjedio sa svojima kad su mi dosli u posjetu i jeo čupavce koje su donjeli... |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | Član od: 16 Lis 2005 | Poruke: 4858 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Lis 14, 2011 11:49 pm Naslov poruke: |
|
|
Hebate! Eto što ostane nakon silnog truda i hrpe utrošenih para-otpad! Žalosno .
Btw vi ste to išli nekom organiziranom turom,il ono "skupila se ekipa pa ajmo"....?
Citat: | Djizs Krajst, u toj Dakoti sam prije vise od 20 godina sjedio sa svojima kad su mi dosli u posjetu i jeo čupavce koje su donjeli... |
A jesi star  _________________ Poky |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| werewolf
 | Član od: 21 Velj 2008 | Poruke: 623 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Lis 16, 2011 9:07 pm Naslov poruke: |
|
|
Na ovoj pisti sam pokusao stisnut do 200km/h i odjednom Bosanska granica  _________________
 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Kekso
 | Član od: 18 Lip 2011 | Poruke: 908 | Mjesto: Bjelovar |
|
|
Natrag na vrh |
|
 |
| kru65mi
 | Član od: 28 Lis 2007 | Poruke: 375 | |
|
Upisano: Sri Sij 11, 2012 7:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Vac sama ideja da je stara Juga imala svemirski program je cista fantazija, ubaciti unutra i Zeljavu prelazi u ludilo . . .
Necu dalje jer ne bih da me netko banuje
kruno |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| hornet
 | Član od: 17 Lis 2005 | Poruke: 1900 | |
|
Upisano: Sri Sij 11, 2012 8:43 pm Naslov poruke: |
|
|
ima na 24 sata i kratak komentar na taj trailer gdje lik naprosto kaže da radi dokudramu tek toliko da zagolica maštu _________________ 10 dalmatinskih zapovjedi:
 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| CCCP Administrator
 | Član od: 14 Ožu 2009 | Poruke: 760 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Sij 12, 2012 1:50 am Naslov poruke: |
|
|
Izvinite na laganom OT-u, ali me zanima ono pitanje jel to "skupila se ekipa" tura il neš organizirano?  _________________ MK David Schwarz
ZMMS |
|
Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|