Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Night Hawk
 | | Član od: 03 Svi 2007 | | Poruke: 912 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pet Jul 22, 2011 11:27 am Naslov poruke: |
|
|
Hvala svima na pohvalama! Kao što je Grunf reko, figure su od flaka i služe za trening. Ali i sama diorama će biti kao što je spomenuto u zimskom periodu.
Neće bit skroz pod snijegom, ali bit će i snijega u razumnim količinama. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| darko
 | | Član od: 10 Ruj 2006 | | Poruke: 2356 | | Mjesto: Daruvar |
|
Upisano: Pet Jul 22, 2011 12:49 pm Naslov poruke: |
|
|
Ne znam, meni bi fakat bilo šteta prekrit bilo što od tih silnih detalja, ali ne sumnajm da češ ti to izvest kako treba  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Night Hawk
|
Upisano: Pet Jul 22, 2011 12:58 pm Naslov poruke: |
|
|
Ne, ne, neću niš prekrivat, nisam lud!
Bit će koja hrpica snijega ili leda uz cestu, koji se topi, možda malo na krovu uz snjegobran.
Koja siga na rubu krova. Ajmo reć neka bljuzgasta atmosfera topljenja snijega. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Dida
 | | Član od: 05 Velj 2007 | | Poruke: 1054 | | Mjesto: Sisak |
|
Upisano: Pon Sij 09, 2012 12:15 pm Naslov poruke: |
|
|
Vidim da si i ti uzeo malo "godišnjeg" za ovaj projekt.
Ima li što novoga? _________________ Pozdrav,
Dida |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Night Hawk
|
Upisano: Pon Sij 09, 2012 11:09 pm Naslov poruke: |
|
|
Pozdrav Dida,
Pošto sam diplomirao i zaposlio se, od zadnjeg update-a je sve stalo, točnije rečeno, sve je konzervirano, poslagano i popisano po kutijama.
Imam želju i volju nastavit daljnju izgradnju, al punooo sporijim tempom, tako da za sada nema ništa novoga.
Stari mi je jednom u sprdnji reko, da ću završit sve to u penziji... Nije daleko od istine  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 0viking0 Moderator
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 2977 | | Mjesto: Zagreb - Croatia |
|
Upisano: Pon Sij 09, 2012 11:12 pm Naslov poruke: |
|
|
| Night Hawk Napisao/la: | Pozdrav Dida,
Pošto sam diplomirao i zaposlio se, od zadnjeg update-a je sve stalo, točnije rečeno, sve je konzervirano, poslagano i popisano po kutijama.
Imam želju i volju nastavit daljnju izgradnju, al punooo sporijim tempom, tako da za sada nema ništa novoga.
Stari mi je jednom u sprdnji reko, da ću završit sve to u penziji... Nije daleko od istine  |
Ajde, barem čestitke na tome. Znam kako je. Još kad dođe i dijete na red... _________________ paulusvictor |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Dida
|
Upisano: Uto Sij 10, 2012 1:11 am Naslov poruke: |
|
|
| Night Hawk Napisao/la: | Pozdrav Dida,
| Od srca čestitam na diplomi! I mislio sam da tako nešto smjeraš.
| Night Hawk Napisao/la: | Stari mi je jednom u sprdnji reko, da ću završit sve to u penziji... Nije daleko od istine  | I ja radim svoj leut u mirovini. Nije to ni tako loše. Vidjet ćeš.  _________________ Pozdrav,
Dida |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Dida
|
Upisano: Uto Sij 10, 2012 10:48 am Naslov poruke: |
|
|
Ustvari, žao mi je što si projekt stavio na led. Ali takav je život, uvijek ima važnijih stvari. _________________ Pozdrav,
Dida |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| ZIGGY
 | | Član od: 25 Lis 2005 | | Poruke: 378 | | Mjesto: BRCKO DISTRIKT BIH |
|
Upisano: Sri Jul 04, 2012 8:13 am Naslov poruke: |
|
|
Ima li kakvih pomaka po pitanju diorame . _________________ Igor-Brcko-BIH,maketarstvom se bavim od 2006. iako me taj hobi privukao jos prije 15-ak god.Radim makete modernijeg perioda,oklopi,vozila,avijacija,figure,diorame uglavnom 1/35 mjerilo. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bruce
 | | Član od: 08 Ruj 2009 | | Poruke: 1641 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Jul 04, 2012 8:45 am Naslov poruke: |
|
|
| ZIGGY Napisao/la: | Ima li kakvih pomaka po pitanju diorame . |
Pa nije još u penziji  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|