Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Materijal???

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Drveno brodomaketarstvo
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Masster

Član od: 25 Lip 2011
Mjesto: Šibenik
PorukaUpisano: Pon Pro 05, 2011 9:19 pm    Naslov poruke: Materijal??? Citiraj ovaj komentar

Gdje se mogu naručiti letvice, šper, furnir?? U Šibeniku nema ničega pa ako ima tko kakav link ili slično...Zadar ili Split ako postoji kakav shop...zima je krenula a počeo bi nakon dugo pripreme ...

Unaprijed zahvaljum..

PS..lale hvala na nacrtima
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Lale

Član od: 03 Ruj 2008
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Pon Pro 05, 2011 9:25 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nema problema, imaš ovde u ST špera, javora, sambe, a krušku smo nabavljali iz stubičkih toplica.
Kekso

Član od: 18 Lip 2011
Mjesto: Bjelovar
PorukaUpisano: Pon Pro 05, 2011 11:33 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Imam nešto hrastovog furnira pa ti mogu pokloniti par listova. Ako si zainteresiran javi se na PM.
P.S. S obzirom da poklanjam, nadam se da administratori ovo neće shvatiti kao oglašavanje Smile
Natrag na vrh
zore70split

Član od: 15 Lis 2011
PorukaUpisano: Uto Pro 06, 2011 12:08 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nedavno san u Umca na Stinicama kupija odlicnu lipovu dasku od 5 cm,ako imas cime,mozes ispilat gomilu letvica za nikakve novce...
Natrag na vrh
Morski vuk 67

Član od: 27 Ruj 2010
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Uto Pro 06, 2011 8:55 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Materijal nije tako teško nabaviti ali ga je problem ispilati na prikladne letvice ili komade. Većina stolara bavi se ivericom i kad ga pitaš da ti ispila (naravno ne badava) onda se izgovaraju da nemaju vremena itd.

U Umca se da naći i komade špera i sli za sitan novac.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger
Masster

Član od: 25 Lip 2011
Mjesto: Šibenik
PorukaUpisano: Uto Pro 06, 2011 9:17 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pošto nemam još sa čime pilati, a stolar naplati u zlatu (mamu im) zato sam pitao...
I preporuka kakav alat...s obzirom da sam prije radio avione od balse pa (davno to bjese)...sto bi trebalo
Lale uskoro sam u ST..idemo na kavu i dijelove...PS..na PM mi posalji broj moba pa su uskoro vidimo...

E da skoro sam zaboravio...i duzan sam vam jos slike od moje gajete (velike) i imam slike od kornatske (murterinske) gajete pa vam uploadam..
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Drveno brodomaketarstvo Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma