Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| x wing
| | Član od: 08 Stu 2009 | | Poruke: 813 | | Mjesto: Makarska |
|
Upisano: Sri Stu 09, 2011 4:56 pm Naslov poruke: Figure vitezova-pitanje |
|
|
Evo stigle su mi ove dvi figure i iman jedno pitanje,odvojio san ih od postolja jer ću ih postavit na malo drukčiju podlogu i sad mi upalo u oči to šta štitovi imaju simbole izvedene u "pozitivu",znači ispupčeni su a nisu kao kod drugih firmi dani kroz dekale a štit ravna gola površina.Da li je to u redu ostavit i obojat ili da ih obrusim i kupim dekale,ne znam šta je točnije
http://leadwarrior.com/M65.htm
http://leadwarrior.com/M05.htm |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bumble bee Moderator
 | | Član od: 23 Jul 2006 | | Poruke: 979 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Stu 09, 2011 5:43 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja ih ne bi brusio... Meni je uvijek ljepse kada te oznake imaju dimenziju... Jos kad odradis svjetlo i sjenu bas lijepo iskoce... Decali izgledaju kao decali... To je bar moje misljenje, odluka je na tebi _________________ Domagoj Kamenjarin
MK Grunf |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Kekso
 | | Član od: 18 Lip 2011 | | Poruke: 961 | | Mjesto: Bjelovar |
|
Upisano: Sri Stu 09, 2011 5:51 pm Naslov poruke: |
|
|
Ma priznaj da se samo hvališ ovim lijepim figurama, ali nisi znao kako bi to učinio pa si kao postavio neko pitanje
Ja bio ostavio štitove kako jesu |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| x wing
| | Član od: 08 Stu 2009 | | Poruke: 813 | | Mjesto: Makarska |
|
Upisano: Sri Stu 09, 2011 7:32 pm Naslov poruke: |
|
|
| Kekso Napisao/la: | Ma priznaj da se samo hvališ ovim lijepim figurama, ali nisi znao kako bi to učinio pa si kao postavio neko pitanje
Ja bio ostavio štitove kako jesu |
Ha ha,ma daj,da je to neki "Romeo models" od 60$ možda bi mali egoista i proradio al ove su možda najjeftinije u toj klasi al nemam nekih zamjerki na izradu.Jednostavno sve firme koje san vidio imaju simbole kao dekal,jedino St Petersburg Collection na nekima ima ovako reljefne tako da ne znam šta je ok,inaće njihova slična je cca150$ ,e s tim se hvali  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|