Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Franc
 | | Član od: 22 Lis 2010 | | Poruke: 243 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Lis 19, 2011 4:22 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala na komentarima!
| T34 Napisao/la: | | Ne zamjeri - smatram da je svaka kritika gotove makete stupidna, ali možda nisi trebao te rezervne članke na boku u jednoličnu boju hrđe; |
Sad, kad gledam slike, moram se složiti s tobom, ali vjeruj mi na riječ - u živo ne izgledaju tako jednolično. A i boja nije tako kričava kao na fotkama. Možda zbog puno pastela? Vjerojatno je problem u osvjetljenju, odnosno fotoaparatu. Imam stari kompaktni digitalac od 3 megapiksela, na kojem nemam mogućnost ručnog podešavanja blende i ekspozicije, nego onda poslije slikanja u picassi povećam količinu svjetla, što naravno nije isto...
| Zlikovac Napisao/la: | Gledam na ovim slikama koliko je dobra maketa, sve prsti od detalja, a meni magarcu stoji sa strane i ceka svoj red...
Sta da ti kazem Franc, bravo.
Sta je sledece? |
Zlikovac, jedva čekam da vidim tvog Panthera. Slijedeće će vjerojatno biti Tamiyin Sherman - jedna brza, jednostavna i opuštajuća gradnja. _________________ U teoriji nema razlike između teorije i prakse, ali u praksi ima. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Christian
 | | Član od: 10 Ožu 2010 | | Poruke: 143 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Lis 29, 2011 5:52 pm Naslov poruke: |
|
|
Nadam se da nije pre kasno da se pridružim pohvalama...
Jako mi se sviđa, prljanje je taman!
Pozdrav,
Kristijan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Antonio
 | | Član od: 24 Sij 2006 | | Poruke: 550 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Lis 29, 2011 7:16 pm Naslov poruke: |
|
|
Odlično!
vidim nisi uspio zakačit zadnje krajeve sajle? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vulkanizer
 | | Član od: 13 Lip 2009 | | Poruke: 1732 | | Mjesto: Le Bourget |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|