Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| Grunf Administrator
| Član od: 24 Lis 2005 | Poruke: 7768 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Ožu 17, 2011 3:38 pm Naslov poruke: |
|
|
veliko_pile Napisao/la: | Grunf Napisao/la: | Odlično. Nadajmo se da će pošta biti brza sa isporukom PE dijelova. Neizvjesno je tko će prije od nas dvojice dovršit svoju maketu u ovo GB-u.. |
nazalost jos nije narucen ali valjda ce brzo stic iz WEMa, ipak je to UK, nije Japan...
ma nije to utrka, ja sam planirao svakako prije dobrsit njega i onda Missouria, tako da... | Ne kažem da je utrka-i nije ni predviđeno, samo komentiram netipično brzi napredak maketa...na kraju krajeva to je bio i Aranzin stil-komentiraš mu rad u rubrici projekata u radu, a ono već slike u dovršenim maketama... _________________
Group build - Metal finish battle |
|
Natrag na vrh |
|
|
| veliko_pile
| Član od: 26 Svi 2008 | Poruke: 3085 | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Uto Ožu 22, 2011 2:58 am Naslov poruke: |
|
|
radi se punom parom. radio bi jos vise, uvijek imam zelju radit, ali nazalost kod mene vrijedi to pravilo da UVIJEK nemam kuci sto mi treba, ako imam maketu nemam PE, ako imam PE nemam maketu i sl, tako da se zivciram oko toga.
Uglavnom dosta zaljenja, evo pa sudite. Sve sto je u slici je spojeno (osim zadnjeg kata komandnog mosta). Imao sam problem oko postavljanje ove zastite za propelera malo sam ukakio farbu pa sam nabacio malo weatheringa da pokrijem gresku. Naravno kod mene ima uvijek gresaka, jbg...
_________________ ...::Carpe Diem::... |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Grunf Administrator
|
Upisano: Uto Ožu 22, 2011 9:51 am Naslov poruke: |
|
|
Izgleda dobro-ne vidi se na fotografijama neka greška. Propele su bile u boji antifouling red ili mesingane? _________________
|
Natrag na vrh |
|
|
| veliko_pile
|
Upisano: Uto Ožu 22, 2011 4:52 pm Naslov poruke: |
|
|
po referencama koje sam ja nasao vidio sam da su messingani, ali opet nije to 100% jer nemam neku original sliku. _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Grunf Administrator
|
Upisano: Uto Ožu 22, 2011 4:57 pm Naslov poruke: |
|
|
veliko_pile Napisao/la: | po referencama koje sam ja nasao vidio sam da su messingani, ali opet nije to 100% jer nemam neku original sliku. | Pitam jer mi na fotografiji izgledaju kao da su antifouling red ili je to zbig sjene na fotografiji? _________________
|
Natrag na vrh |
|
|
| veliko_pile
|
Upisano: Uto Ožu 22, 2011 5:00 pm Naslov poruke: |
|
|
aha ma nene, osovine propelera su antifouling a sami propeleri messingani, to na mom Buchananu, ali kazem da nije to 100% sigurno _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Grunf Administrator
|
Upisano: Uto Ruj 20, 2011 10:56 am Naslov poruke: |
|
|
Kako napreduje Buchanan? Nekako je ovaj GB zamro... _________________
|
Natrag na vrh |
|
|
| veliko_pile
|
Upisano: Uto Ruj 20, 2011 1:46 pm Naslov poruke: |
|
|
a nikako, uzeo GMM set za njega koji ce na kraju ic frendu a ja cu za ovog u srijedu dobit ogradice, napravim radar nekako i gun direktor. Moram i brass mast uzet jer je plasticni puknuo _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Uto Ruj 20, 2011 1:57 pm Naslov poruke: |
|
|
veliko_pile Napisao/la: | a nikako, uzeo GMM set za njega koji ce na kraju ic frendu a ja cu za ovog u srijedu dobit ogradice, napravim radar nekako i gun direktor. Moram i brass mast uzet jer je plasticni puknuo |
gotovan...a koja sipka stirena i sat dva posla?? |
|
Natrag na vrh |
|
|
| veliko_pile
|
Upisano: Uto Ruj 20, 2011 1:59 pm Naslov poruke: |
|
|
mast tog DD je negdje 0,8mm sirine, styren koji imam te sirine sam po sebi se savija a kud nece jos sa rigginom. previsok je i slab _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Uto Ruj 20, 2011 2:03 pm Naslov poruke: |
|
|
veliko_pile Napisao/la: | mast tog DD je negdje 0,8mm sirine, styren koji imam te sirine sam po sebi se savija a kud nece jos sa rigginom. previsok je i slab |
mesing sipke 0,8 i 0,5 ???? trebas? |
|
Natrag na vrh |
|
|
| veliko_pile
|
Upisano: Uto Ruj 20, 2011 2:06 pm Naslov poruke: |
|
|
ma trebam da , ne samo za njega nego inace napravit mali stash da imam ovako od 0,5 do 1-2mm _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|