Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| SZVO
 | | Član od: 07 Pro 2005 | | Poruke: 1055 | | Mjesto: Slavonski Brod/Zagreb |
|
Upisano: Sub Tra 29, 2006 6:55 pm Naslov poruke: MiG-29 K, M, N u 1/72 |
|
|
Zna li netko tko proizvodi i gdje se mogu naci dodaci za Academy MiG-29B i UB u 1/48. Mislim na ljestve, poklopce na motorima i skrgama...
Unaprijed zahvalan,
Mario G.
SZVO: poruka promijenjena dana: Sri Lip 28, 2006 7:47 am; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Karaya
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2103 | | Mjesto: Velika Gorica |
|
Upisano: Ned Tra 30, 2006 10:05 am Naslov poruke: |
|
|
Probaj vidjeti s Tihomirom Liksom iz N. Gradiške dali on ima
to ti je firma L&M rezim _________________ Vedran |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| SZVO
|
Upisano: Sri Lip 28, 2006 7:51 am Naslov poruke: |
|
|
| Da li postoji neki proizvodjac koji proizvodi nove verzije MiGa-29 (K,M,N) ili netko tko proizvodi setove za konverziju u te verzije u mjerilu 1/72? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dragan_mig31
 | | Član od: 16 Sij 2006 | | Poruke: 3566 | | Mjesto: SKOPJE-MAKEDONIJA |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| SZVO
|
Upisano: Čet Lip 29, 2006 10:44 pm Naslov poruke: |
|
|
| Gdje se moze naci Kondor/Eastern Express MiG-29 SMT, a da to nije preko nekih sumnjivih siteova kao sto je aviapress.ru? Mrzim davati broj kreditne kartice nekim ljevim firmama. Provjerio sam hannants i greatmodels i tamo nema nista. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Lip 30, 2006 7:42 am Naslov poruke: |
|
|
| SZVO Napisao/la: | | Gdje se moze naci Kondor/Eastern Express MiG-29 SMT, a da to nije preko nekih sumnjivih siteova kao sto je aviapress.ru? Mrzim davati broj kreditne kartice nekim ljevim firmama. Provjerio sam hannants i greatmodels i tamo nema nista. |
Probaj ovdje...kupovao sam od njih i nikada nisam imao problema, a kada je jednom dogodilo da je manjkao jedan kotač, poslali su mi cijelu granu sa slijedećom pošiljkom.Možda jesu Ukrajinci ali sve štima. I relativno su brzi.
http://www.hobbyterra.com
Ne treba sve što je istočno od nas gledati sa prezirom.Da li si nešto kupovao sa aviapress.ru pa imaš loša iskustva? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dragan_mig31
 | | Član od: 16 Sij 2006 | | Poruke: 3566 | | Mjesto: SKOPJE-MAKEDONIJA |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| SZVO
|
Upisano: Sub Jul 01, 2006 9:06 pm Naslov poruke: |
|
|
--Ne treba sve što je istočno od nas gledati sa prezirom.Da li si nešto kupovao sa aviapress.ru pa imaš loša iskustva? --
Ne, nisam kupovao. Ne volim na sve strane ostavljati broj kreditne kartice i to je to. Za sada sam kupovao samo kod Greatm. i Hanann.
A ima jos jedan problem. Maketa kod njih stoji 11$. Postarina je 15$ (znaci da je veca postarina nego sto kosta maketa). Presao bih i preko toga, ali kako u nasoj carini gledaju cjelokupnu cijenu (ne odvajaju cijenu makete od postarine) pa na to jos nabiju njihov harac, uopce mi se ne isplati kupovati kod aviapressa. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Jul 01, 2006 9:36 pm Naslov poruke: |
|
|
| SZVO Napisao/la: | --Ne treba sve što je istočno od nas gledati sa prezirom.Da li si nešto kupovao sa aviapress.ru pa imaš loša iskustva? --
Ne, nisam kupovao. Ne volim na sve strane ostavljati broj kreditne kartice i to je to. Za sada sam kupovao samo kod Greatm. i Hanann.
A ima jos jedan problem. Maketa kod njih stoji 11$. Postarina je 15$ (znaci da je veca postarina nego sto kosta maketa). Presao bih i preko toga, ali kako u nasoj carini gledaju cjelokupnu cijenu (ne odvajaju cijenu makete od postarine) pa na to jos nabiju njihov harac, uopce mi se ne isplati kupovati kod aviapressa. |
Probaj Hobbyterra, mi po njima spadamo u istočnu europu pa je poštarina dosta manja.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| SZVO
|
Upisano: Ned Jul 02, 2006 2:37 am Naslov poruke: |
|
|
Probao sam kod JADAR-a. Maketa (Kondor MiG-29SMT - navodno je isti kalup i EastExp) + postarina 12.50Eur - 22% poreza  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|