Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

MiG-29 K, M, N u 1/72

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovno maketarstvo
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
SZVO

Član od: 07 Pro 2005
Mjesto: Slavonski Brod/Zagreb
PorukaUpisano: Sub Tra 29, 2006 6:55 pm    Naslov poruke: MiG-29 K, M, N u 1/72 Citiraj ovaj komentar

Zna li netko tko proizvodi i gdje se mogu naci dodaci za Academy MiG-29B i UB u 1/48. Mislim na ljestve, poklopce na motorima i skrgama...
Unaprijed zahvalan,
Mario G.

SZVO: poruka promijenjena dana: Sri Lip 28, 2006 7:47 am; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Karaya

Član od: 21 Lis 2005
Mjesto: Velika Gorica
PorukaUpisano: Ned Tra 30, 2006 10:05 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Probaj vidjeti s Tihomirom Liksom iz N. Gradiške dali on ima
to ti je firma L&M rezim
SZVO

PorukaUpisano: Sri Lip 28, 2006 7:51 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Da li postoji neki proizvodjac koji proizvodi nove verzije MiGa-29 (K,M,N) ili netko tko proizvodi setove za konverziju u te verzije u mjerilu 1/72?
Natrag na vrh
dragan_mig31

Član od: 16 Sij 2006
Mjesto: SKOPJE-MAKEDONIJA
PorukaUpisano: Sri Lip 28, 2006 5:26 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

imas ICM 1:72 mig-29 9-13
i kondor mig-29smt
SZVO

PorukaUpisano: Čet Lip 29, 2006 10:44 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Gdje se moze naci Kondor/Eastern Express MiG-29 SMT, a da to nije preko nekih sumnjivih siteova kao sto je aviapress.ru? Mrzim davati broj kreditne kartice nekim ljevim firmama. Provjerio sam hannants i greatmodels i tamo nema nista.
Natrag na vrh
von Stuck
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Lip 30, 2006 7:42 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

SZVO Napisao/la:
Gdje se moze naci Kondor/Eastern Express MiG-29 SMT, a da to nije preko nekih sumnjivih siteova kao sto je aviapress.ru? Mrzim davati broj kreditne kartice nekim ljevim firmama. Provjerio sam hannants i greatmodels i tamo nema nista.

Probaj ovdje...kupovao sam od njih i nikada nisam imao problema, a kada je jednom dogodilo da je manjkao jedan kotač, poslali su mi cijelu granu sa slijedećom pošiljkom.Možda jesu Ukrajinci ali sve štima. I relativno su brzi.

http://www.hobbyterra.com

Ne treba sve što je istočno od nas gledati sa prezirom.Da li si nešto kupovao sa aviapress.ru pa imaš loša iskustva?
Natrag na vrh
dragan_mig31

Član od: 16 Sij 2006
Mjesto: SKOPJE-MAKEDONIJA
PorukaUpisano: Pet Lip 30, 2006 1:31 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

a da probas kod milana micevskog u M-HOBBY beograd.on od vreme na vreme ima ove stvari.
SZVO

PorukaUpisano: Sub Jul 01, 2006 9:06 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

--Ne treba sve što je istočno od nas gledati sa prezirom.Da li si nešto kupovao sa aviapress.ru pa imaš loša iskustva? --

Ne, nisam kupovao. Ne volim na sve strane ostavljati broj kreditne kartice i to je to. Za sada sam kupovao samo kod Greatm. i Hanann.
A ima jos jedan problem. Maketa kod njih stoji 11$. Postarina je 15$ (znaci da je veca postarina nego sto kosta maketa). Presao bih i preko toga, ali kako u nasoj carini gledaju cjelokupnu cijenu (ne odvajaju cijenu makete od postarine) pa na to jos nabiju njihov harac, uopce mi se ne isplati kupovati kod aviapressa.
Natrag na vrh
von Stuck
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sub Jul 01, 2006 9:36 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

SZVO Napisao/la:
--Ne treba sve što je istočno od nas gledati sa prezirom.Da li si nešto kupovao sa aviapress.ru pa imaš loša iskustva? --

Ne, nisam kupovao. Ne volim na sve strane ostavljati broj kreditne kartice i to je to. Za sada sam kupovao samo kod Greatm. i Hanann.
A ima jos jedan problem. Maketa kod njih stoji 11$. Postarina je 15$ (znaci da je veca postarina nego sto kosta maketa). Presao bih i preko toga, ali kako u nasoj carini gledaju cjelokupnu cijenu (ne odvajaju cijenu makete od postarine) pa na to jos nabiju njihov harac, uopce mi se ne isplati kupovati kod aviapressa.

Probaj Hobbyterra, mi po njima spadamo u istočnu europu pa je poštarina dosta manja. Wink
Natrag na vrh
SZVO

PorukaUpisano: Ned Jul 02, 2006 2:37 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Probao sam kod JADAR-a. Maketa (Kondor MiG-29SMT - navodno je isti kalup i EastExp) + postarina 12.50Eur - 22% poreza Very Happy
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovno maketarstvo Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma