Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Yugo Sherman i Yugo T-55(resize i kb po mjeri) P-51

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
P-51

Član od: 24 Ožu 2006
Mjesto: Drniš/Šibenik
PorukaUpisano: Pon Lip 26, 2006 4:25 pm    Naslov poruke: Yugo Sherman i Yugo T-55(resize i kb po mjeri) P-51 Citiraj ovaj komentar

Ovo prvo je slika Yugo Sherman iz 1963 ako se ne varam, Deliblatska pješčara kod Pančeva. Lik koji drži top je moj otac i bio je radist-mitraljezac. Ovo je jedina slika koju imamo doma ali je super.

Niže sam ja (vozio T-55) 1989. u Peći na Kosovu i moja mašina.
Skoro sam naje... jer se na slici vidi broj tenka što bivša vojska nikako nije podnosila.
Kuriozitet je da sam služio JNA jedno vrijeme u istoj vojarni gdje mi je služio i otac četvrt stoljeća prije, u Pančevu. Ako su slike malo mutnije, ne zamjerite, imao sam problema sa smanjivanjem širine.

Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site AIM
P-51

Član od: 24 Ožu 2006
Mjesto: Drniš/Šibenik
PorukaUpisano: Pon Lip 26, 2006 4:30 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ispravak-otac mi je onaj lik koji drži top a ima cvike. Sad sam skužio da i lik sa druge strane cijevi ima ruku na njoj.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site AIM
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma