Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

M998 I.E.D. GUN TRUCK_1:35 Academy

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
supersxvmoto

Član od: 20 Tra 2011
Mjesto: 10000
PorukaUpisano: Sub Jul 09, 2011 1:47 pm    Naslov poruke: M998 I.E.D. GUN TRUCK_1:35 Academy Citiraj ovaj komentar

evo složen prije par tjedana, tek sad posliko... maketa slagana čisto iz kutije bez ikakvih "aftermarket" dodataka osim par sitnica koje sam skinuo sa starih krševa od maketa...
slaganje makete je prilično jednostavno iako sam na par mjesta usro motku, tipa zaboravio pokitati ili izbrusiti itd... najviše problema sam imao sa postavljanjem cerade na prednju šajbu što se može i primjetiti na fotkama i dosta problema sa postavljanjem kotača(na kraju su pobjegli na koso)...
sve u svemu ja sam zadovoljan jer sam ovo složio nakon petogodišnje stanke u maketarskim vodama i na ovoj sam maketi po prvi put koristio neke tehnike... Very Happy

zahvaljujem Zlikovcu na savjetima i Beri na savjetima oko fotkanja ali nažalost nisam uspio dobro pofotkati a čak sam i radio kao kutiju za slikanje al sam na kraju usro sve pa sam odusto Sad

supersxvmoto: poruka promijenjena dana: Ned Jul 10, 2011 11:19 am; prepravljeno ukupno 2 puta
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Andrej

Član od: 13 Pro 2006
PorukaUpisano: Sub Jul 09, 2011 1:53 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Jako lijep hummer, svaka cast Very Happy
Natrag na vrh
su27rules

Član od: 13 Pro 2006
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Sub Jul 09, 2011 3:44 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Lipo i fino izrađeno!!
https://www.whatifmodellers.com/index.php?topic=47754.0

https://www.facebook.com/groups/397878543718795/
Natrag na vrh
ZIGGY

Član od: 25 Lis 2005
Mjesto: BRCKO DISTRIKT BIH
PorukaUpisano: Sub Jul 09, 2011 3:47 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Sve u svemu fin model, jedina zamijerka je ta sto si sofersajbu momacki zablatio(nadam se da nisi mislio da tako izgleda posle pijescane oluje) dok je ostatak vozila prilicno cist, posebno donji trap, ako uporedis sa sofersajbom. Ostalo je sasvim OK Wink
P.S. Vozila sa takvim sofersajbama u Iraqu mozes vidjeti samo u zimskom periodu kad je kisovito i blatnjavo gde god da krenes Wink

ZIGGY: poruka promijenjena dana: Pon Jul 11, 2011 9:25 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Yahoo Messenger MSN Messenger
killa

Član od: 15 Ruj 2009
PorukaUpisano: Sub Jul 09, 2011 4:08 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Jako lijepo!
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Poky

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sub Jul 09, 2011 4:11 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Slažem se sa ziggyjem ,prečero si sa šoferšajbom, to se sam lagano špricne sand sam toliko da se malo vidi razlika, a ovo zgleda da je prefarbana.
Ostalo je ok.
supersxvmoto

PorukaUpisano: Sub Jul 09, 2011 4:34 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ma znam da sam prečero sa šoferšajbom, nije zgledalo tak jako dok se nije skroz sasušilo, sad bar znam kako treba sljedeći put, na greškama se uči... Very Happy
Danny

Član od: 19 Pro 2008
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sub Jul 09, 2011 9:53 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Super je ispao!A za sajbu probaj malo kist i vode ako su akrilke,mozda uspijes skinut.
Zlikovac

Član od: 10 Stu 2010
PorukaUpisano: Ned Jul 10, 2011 12:05 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Embarassed
Nema sta, rekose momci sve. Ziggy-ju veruj sto ti je rekao jer ih gleda uzivo, a zna dobro sta prica.
Imam jedan interesantan nov trik za tebe: Uzmi taj AK dust effect koji imas, sipaj ga vrlo malo u AB, i onako rafalno, kratko tuci iz blizine dole po vozilu. A ako zelis da bas ne budu oblacici, kist u ruke i malo ramazes white spiritom, kao kad radis bilo koje grim efekte.
supersxvmoto

PorukaUpisano: Ned Jul 10, 2011 11:23 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

evo išo danas ponovo fotkati, ali vani na dvorištu pa mislim da se bolje vide sitnice nego na prošlim fotkama(nove slike su gore na početku umjesto starih)... poslušao sam kritike te sam zato promijenio šoferšajbe i još sam dodatno zaprašio humvee-a!!! Very Happy

hvala svima na pohvalama ali i na kritikama...
dekybomber

Član od: 11 Jul 2006
Mjesto: Osijek
PorukaUpisano: Pon Jul 11, 2011 6:04 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

uu volim gun truckove,odličan rad!
ZIGGY

Član od: 25 Lis 2005
Mjesto: BRCKO DISTRIKT BIH
PorukaUpisano: Pon Jul 11, 2011 9:29 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

supersxvmoto Napisao/la:
poslušao sam kritike te sam zato promijenio šoferšajbe i još sam dodatno zaprašio humvee-a!!! Very Happy

hvala svima na pohvalama ali i na kritikama...

Nema na cemu, sad vidis koliko bolje izgleda Wink
Vukic

Član od: 16 Stu 2010
Mjesto: 385 km predaleko
PorukaUpisano: Pon Jul 11, 2011 10:07 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Odlicno izgleda, stvarno. Jako realno. Kao sto si rekao: na greskama se uci.
Markus

Član od: 18 Kol 2008
Mjesto: Zagreb - Croatia
PorukaUpisano: Pet Jul 15, 2011 2:26 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pa nemoš vjerovat. Tamnan kad sam morao prestat s maketeranjem na... tko zna koliko dugo, počnu iskakat moderne makete po furumu.

Prekrasan rad i svaka čast. Očekujem još ovakvih i sličnih radova!
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma