Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| mustang
| | Član od: 23 Ruj 2006 | | Poruke: 444 | |
|
Upisano: Pet Lip 17, 2011 2:51 pm Naslov poruke: AH-1 GSDF |
|
|
Japanac,u 72-ci,Hasegawina maketa.Hrpe standardnih pogrešaka i definitivno odustajanje od white spirit i drugih uljnih washeva jer mi je progrizao opet suhu i stabilnu podlogu boja i lakova.
[url]
[/url] |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5421 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Lip 17, 2011 10:21 pm Naslov poruke: |
|
|
Ne izgleda loše ,ali ima grešaka ,največa i najuočljivljija je što nisi pokitao spoj trupa na nosu. Ali najgore od svega su loše fotke, probaj ga poslikati vani na dnevnom svjetlu  _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mustang
|
Upisano: Pet Lip 17, 2011 11:37 pm Naslov poruke: |
|
|
| spoj na nosu je ok,nema pukotine a fotoaparat je takav kakav je,jednostavno izobliči objekt koji se snima iz blizine,sa ili bez zooma. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Sneni
 | | Član od: 05 Svi 2008 | | Poruke: 446 | | Mjesto: Banjaluka |
|
Upisano: Sub Lip 18, 2011 1:27 pm Naslov poruke: |
|
|
Lijepo izgleda koliko mogu da vidim na slikama... ali bi dobro došle malo bolje slike.
| Citat: | | definitivno odustajanje od white spirit i drugih uljnih washeva jer mi je progrizao opet suhu i stabilnu podlogu boja i lakova |
I ja sam odustao od ovakvih stvari zbog istih razloga... kad god sam probao wash na uljanoj bazi, svaki put "progori" kroz nekoliko slojeva pronta i/ili akrilnog laka  _________________ To Know, To Will, To Dare and To Keep Silent
http://www.facebook.com/MaketarskiKlubKastelBanjaluka |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vukic
 | | Član od: 16 Stu 2010 | | Poruke: 1144 | | Mjesto: 385 km predaleko |
|
Upisano: Sub Lip 18, 2011 1:52 pm Naslov poruke: |
|
|
| mustang Napisao/la: | | spoj na nosu je ok,nema pukotine a fotoaparat je takav kakav je,jednostavno izobliči objekt koji se snima iz blizine,sa ili bez zooma. |
Mozda nema pukotine, ali je vidljiv. Bilo bi puno bolje da si ga obrusio i sredio kako treba. Steta zbog losih slika, ali ne izgleda lose. _________________ Grade moj! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mustang
|
Upisano: Sub Lip 18, 2011 2:18 pm Naslov poruke: |
|
|
| uh hvala na komentarim i kritikama.Iskreno demotivirajući osjećaj je kad ti post pogleda 200 ljudi i ne izazove nikakvu reakciju dobru,lošu svejedno. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Sub Lip 18, 2011 3:48 pm Naslov poruke: |
|
|
| mustang Napisao/la: | | Iskreno demotivirajući osjećaj je kad ti post pogleda 200 ljudi i ne izazove nikakvu reakciju dobru,lošu svejedno. |
Teško je reći nešto suvislo na osnovu dvije loše fotografije.  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|