Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| von Stuck Administrator
| Član od: 08 Lis 2005 | Poruke: 3470 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Lip 03, 2011 8:51 pm Naslov poruke: Autor: Ivica Aranza...Hawker Hurricane Mk I, 1/48, Hasegawa |
|
|
Živili..
..dovršio sam maketu, kako sam i u projektima rekao, zahvaljujući kolegi Hrvoju.
Ovu sam maketu kupio prije 7 mjeseci. Nisam je odmah radio jer sam razmišljao kako da otvorim canopy obzirom da Hasegava daje zatvorenu varijantu. Na kraju sam je ipak prepilio.
Pretpostavljam da je maketa predviđena za kojekakve otvore i mogućnost postavljanja motora pa je trup dat iz 4 dijela a o krilima da ne pričam. Dva su poklopca baš nepotrebno data posebno (desno od reflektora) i tu sam jedva "dobio" oba napadna ruba krila. Pojasevi su ručni rad. Bojano je Lifecolor akrilima a starano enamel bojama i uljanim bojama.
Kolega YSub me sa dobrom namjerom upozorio na unutrašnjost boksova kotača koja je trebala biti u aluminij boji no ja sam se držao sastavnice i izgleda pogriješio. Sada je malo kasno za popravak no svejedno, nisam nezadovoljan.
Evo i nekoliko sličica....
LP, Ivica
|
|
Natrag na vrh |
|
|
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|