Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Autor: Ivica Aranza...Hawker Hurricane Mk I, 1/48, Hasegawa

Započni novu temu   Tema je zaključana od strane administratora    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Radovi Ivice Aranze
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
von Stuck
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Lip 03, 2011 8:51 pm    Naslov poruke: Autor: Ivica Aranza...Hawker Hurricane Mk I, 1/48, Hasegawa Citiraj ovaj komentar

Živili..

..dovršio sam maketu, kako sam i u projektima rekao, zahvaljujući kolegi Hrvoju. Wink
Ovu sam maketu kupio prije 7 mjeseci. Nisam je odmah radio jer sam razmišljao kako da otvorim canopy obzirom da Hasegava daje zatvorenu varijantu. Na kraju sam je ipak prepilio.
Pretpostavljam da je maketa predviđena za kojekakve otvore i mogućnost postavljanja motora pa je trup dat iz 4 dijela a o krilima da ne pričam. Dva su poklopca baš nepotrebno data posebno (desno od reflektora) i tu sam jedva "dobio" oba napadna ruba krila. Pojasevi su ručni rad. Bojano je Lifecolor akrilima a starano enamel bojama i uljanim bojama.
Kolega YSub me sa dobrom namjerom upozorio na unutrašnjost boksova kotača koja je trebala biti u aluminij boji no ja sam se držao sastavnice i izgleda pogriješio. Sada je malo kasno za popravak no svejedno, nisam nezadovoljan. Smile
Evo i nekoliko sličica....

LP, Ivica

Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Tema je zaključana od strane administratora    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Radovi Ivice Aranze Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma