Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Autor: Ivica Aranza...Fokker DXXI , 1/48 , Specialhobby

Započni novu temu   Tema je zaključana od strane administratora    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Radovi Ivice Aranze
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
von Stuck
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Lip 03, 2011 8:49 pm    Naslov poruke: Autor: Ivica Aranza...Fokker DXXI , 1/48 , Specialhobby Citiraj ovaj komentar

Živili..

..priveo sam kraju DXXI pa ću samo dodati par riječi.
Maketa je short run ali sa lijepo izlivenim detaljima na trupu. Nakon spajanja morao sam neke panele i zakovice (vide) dodavati. Kitanja je bilo koliko ste vidjeli (a na kojoj nije Wink ). Prilično lufta na spojevima korjena krila ali to je uobičajeno za Speciallhobby jer sam slično iskustvo imao i na BR Mk II. Bojano je sa enamel bojama. U bijelu je dodano 3 kapi sand kako bi dobio malo ugašenu što mi je i uspjelo. Wash je rađen uljem a lagani shading sa ab-om. Strojnice klasika - igle, jer uopće nisu ni date u djelovima. Canopy je dat u jednom dijelu a ja sam vrata sam otvarao. Avion je izgorio na tlu 21.06.1943.
Eto, da vas ne gnjavim više tu su sličice.

Pozdrav, Ivica Wink

Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Tema je zaključana od strane administratora    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Radovi Ivice Aranze Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma