Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Autor: Ivica Aranza...Republic P-47D , Razorback , 1/48

Započni novu temu   Tema je zaključana od strane administratora    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Radovi Ivice Aranze
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
von Stuck
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Lip 03, 2011 8:41 pm    Naslov poruke: Autor: Ivica Aranza...Republic P-47D , Razorback , 1/48 Citiraj ovaj komentar

Živili,

..priveo sam kraju "debelog" pa ću samo par riječi. Radi se o avionu bojnika W.D. Dunham-a, 348 borbene grupe na Filipinima 1944. Kako mi je ovo prvi avion koji sam radio u boji metala + taktičke trake uspio sam sebe uvjeriti da ipak mogu napraviti avion u takvoj shemi. Razlog je bio strah da li će mi to uspjeti. Gledajući radove kolega koji su radili avione u boji chroma i aluminija mislio sam da nisam još stručan ali evo, Revell 90 i aluminij od MM-a je uspio donekle odraditi posao. Wink Bilo je i nedoumica koja je boja bila na gornjem dijelu trupa i po savjeti Grunfa uradio sam u ovoj varijanti iako smo obojica bili u pravu a to je vidljivo iz ovog linka:http://www.ipmsstockholm.org/magazine/2007/08/profile-p47-thunderbolt-william-dunham.htm Ipak mi je draže da sam napravio u ovoj zadnjoj jer je efektnija. Nedostaje retrovizor koji se suši (novi), stari sam izgubio i njega ću naknadno postaviti, to nije problem. Tko zna da li bi gsp. Dunham podivljao da vidi kako sam uradio njegov avion ali ja ga vidim ovakvog.. Wink Gledao sam da ne pretjeram ni u čemu a niti da fali no vaša je zadnja naravno.
Evo sličica, živili;

Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Tema je zaključana od strane administratora    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Radovi Ivice Aranze Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma