Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| von Stuck Administrator
| Član od: 08 Lis 2005 | Poruke: 3470 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Lip 03, 2011 8:31 pm Naslov poruke: Autor: Ivica Aranza...AN-2 , "What if"..Trumpeter |
|
|
Živili,
..dakle Trumpetirov An-2, predviđen za izradu u varijanti Hrvtskih oružanih snaga - SZVO, 1992 ali po svemu sudeći promašen. Radio sam ga po referencama koje sam imao (zahvaljujem kolegi Darku, dr. Vladi i drugima) i dao sve od sebe da bar podsjeća na taj zrakoplov iz perioda Domovinskog rata. Izvan OMF-a primio sam konstruktivne komentare da avion nema blage veze sa An-2 SZVO pa sam zato i dodao "what if". Što god rekli, znam da je promašen ali evo, stavljam ga bez srama.
Maketa je bila poprilično nezgodna za spajanje tim više što je fit bio težak ali ni to nije toliko strašno, koliko ga je bilo teško obojati zbog gornjeg krila, koje se u stvari oslanja na leđa. Naime, uvijek dvokrilac bojamo odvojeno (gornje od donjeg krila) pa je manevar sa ab-om ovdje bio otežan. Iskreno, dao sam sve od sebe, ispravljao masku 2 puta a izrada je trajala oko 2 mjeseca. Ne očekujem nikakve posebne komentare jer je navodno krivo urađen. U svakom slučaju slike su tu, čisto za kolege koji ga budu htjeli raditi pa da im bar bude referenca kako ne treba uzgledati.
Shema bojanja:
..i ovo:
...zdravi bili. |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|