Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| SU 25 GRAČ
| | Član od: 05 Velj 2011 | | Poruke: 52 | | Mjesto: čardak ni na nebu ni na zemlji |
|
Upisano: Sri Svi 11, 2011 9:46 pm Naslov poruke: Profili-piloti hrvatskog porijekla u stranim zrakoplovstvima |
|
|
Počeo sam se zanimati za Hrvatske zrakoplovce koi su obiljezili povijest (i one zrakoplvce koje su nase gore list a bilježili su povijest strane zemlje) i profile nijhovih zrakoplova Ne znam jel ovo spada pod ovu grupu topica pa neka ga administrator premjesti ako ne ali bi moglo pomoci maketarima Znači stavljam profille zrakoplova iz raznih izvora (internet ,knjige itd ...Ako imate koji profil slobodno ubacite _________________ Ne oslanjaj se na neprijateljev nedolazak, nego na vlastitu spremnost |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| SU 25 GRAČ
| | Član od: 05 Velj 2011 | | Poruke: 52 | | Mjesto: čardak ni na nebu ni na zemlji |
|
Upisano: Sri Svi 11, 2011 10:00 pm Naslov poruke: |
|
|
Uploaded with ImageShack.us
1.Miljenko Lipovščak YAK 3 113 Lovački Puk Pleso 1945
2.Franciso Cuzmanich Ansaldo SVA-10 1 Nu-Guazu(Campo Grande) Paraguayan revolution 1922
3.Albin Starc Messerschmitt Bf.109G-2 R6 žuti 11 15(Kroat) JG 52 Gukovo may 1943 Russia _________________ Ne oslanjaj se na neprijateljev nedolazak, nego na vlastitu spremnost |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| josipww2
 | | Član od: 04 Lis 2009 | | Poruke: 1353 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Sri Svi 11, 2011 10:02 pm Naslov poruke: |
|
|
nasih pilota imas puno koji su letili za druge zemlje,pogotovo u ww2,recimo,Džal,Galić,Dukovac,Ferenčina i mnogi drugi,a sta se tice aviona,e tu smo ipak malo slabiji jer mi ne proizvodimo svoje avione (ako si na to mislio)
jedino za vrime juge imas galebe,orlove,gazele (bilo ih je u egiptu,libiji,rusiji....) _________________ nisam zgodan,al sam nezgodan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| SU 25 GRAČ
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| SU 25 GRAČ
|
Upisano: Pon Svi 16, 2011 8:16 pm Naslov poruke: |
|
|
Dva argentinca i peruanac
Antonio Daniel Jukic
Roberto Cubrilovic
Ivan Bjelovučić
Hanriot-Pagny 25th January 1913 flight across the Alps from Brig, Switzerland to Domodossola, Italy. _________________ Ne oslanjaj se na neprijateljev nedolazak, nego na vlastitu spremnost |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario Raguž
 | | Član od: 09 Stu 2005 | | Poruke: 1284 | | Mjesto: Dubrovnik |
|
Upisano: Pon Svi 16, 2011 8:44 pm Naslov poruke: |
|
|
Pilot se zove Ćurilović _________________ Svi smo mi Marko Babić |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario Raguž
|
Upisano: Uto Svi 17, 2011 8:52 pm Naslov poruke: |
|
|
25. ovog mjeseca biti će u TV kalendaru HRT-a prilog o našim pilotima sudionicima rata za Islas Malvinas/Falklande. _________________ Svi smo mi Marko Babić |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| josipww2
 | | Član od: 04 Lis 2009 | | Poruke: 1353 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Uto Svi 17, 2011 11:22 pm Naslov poruke: |
|
|
| Mario Raguž Napisao/la: | | 25. ovog mjeseca biti će u TV kalendaru HRT-a prilog o našim pilotima sudionicima rata za Islas Malvinas/Falklande. |
opa,hvala na informaciji,ovo mi je vrlo zanimljiva tema,jel imate jos kakvih profila aviona nasih pilota u drugim drzavama? _________________ nisam zgodan,al sam nezgodan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 0viking0 Moderator
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 2977 | | Mjesto: Zagreb - Croatia |
|
Upisano: Sri Svi 18, 2011 8:08 am Naslov poruke: |
|
|
| Mario Raguž Napisao/la: | | 25. ovog mjeseca biti će u TV kalendaru HRT-a prilog o našim pilotima sudionicima rata za Islas Malvinas/Falklande. |
Ajd brate snimi to ako možeš za nas koji u to vrijeme radimo...  _________________ paulusvictor |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hornet
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 1985 | |
|
Upisano: Sri Svi 18, 2011 9:45 am Naslov poruke: |
|
|
| 0viking0 Napisao/la: | | Mario Raguž Napisao/la: | | 25. ovog mjeseca biti će u TV kalendaru HRT-a prilog o našim pilotima sudionicima rata za Islas Malvinas/Falklande. |
Ajd brate snimi to ako možeš za nas koji u to vrijeme radimo...  |
vjerujem da to njemu nije teško ni sad okačit a ne čekati 25. s obzirom da je urednik na HTV-u, možda je i pripremio prilog _________________ 10 dalmatinskih zapovjedi:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario Raguž
|
Upisano: Sri Svi 18, 2011 11:21 am Naslov poruke: |
|
|
| hornet Napisao/la: | | 0viking0 Napisao/la: | | Mario Raguž Napisao/la: | | 25. ovog mjeseca biti će u TV kalendaru HRT-a prilog o našim pilotima sudionicima rata za Islas Malvinas/Falklande. |
Ajd brate snimi to ako možeš za nas koji u to vrijeme radimo...  |
vjerujem da to njemu nije teško ni sad okačit a ne čekati 25. s obzirom da je urednik na HTV-u, možda je i pripremio prilog |
He,he, nisam ja taj Mario, ja sam puno ljepši...
U prilogu jesam sudjelovao ali je kapo Vlado Brnardić, urednik TV Kalendara.
Vjeko, TV kalendar imas dva puta dnevno, nekada ranije ujutro i iza podnevnog dnevnika na HRT 1. Zna se često i odmah sutra reprizirati na HRT+.
LP _________________ Svi smo mi Marko Babić |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 0viking0 Moderator
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 2977 | | Mjesto: Zagreb - Croatia |
|
Upisano: Sri Svi 18, 2011 12:13 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja sam ti na poslu većinu dana, a HRT+ ne primam  _________________ paulusvictor |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario Raguž
|
Upisano: Sri Svi 18, 2011 4:27 pm Naslov poruke: |
|
|
| 0viking0 Napisao/la: | Ja sam ti na poslu većinu dana, a HRT+ ne primam  |
Pa smislite ćemo nešto...  _________________ Svi smo mi Marko Babić |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hornet
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 1985 | |
|
Upisano: Sri Svi 18, 2011 5:07 pm Naslov poruke: |
|
|
kalendar na hrt+ ide oko 19:30 istog dana, da ide repriza drugi dan onda nebi imalo smisla jer je vezan datumom, zar ne?
tek toliko za one koji primaju a nisu u mogućnosti gledati na HRT1 _________________ 10 dalmatinskih zapovjedi:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| SU 25 GRAČ
|
Upisano: Sri Svi 18, 2011 6:37 pm Naslov poruke: |
|
|
Moja greska Curilovic hvala na ispravku
1.
Miroslav Ferić
2.
Drago Grašić
3.
Eduard Martinko (G-6) _________________ Ne oslanjaj se na neprijateljev nedolazak, nego na vlastitu spremnost |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|