Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Špicfajer
| | Član od: 09 Pro 2009 | | Poruke: 326 | | Mjesto: Kastela,Croatia |
|
Upisano: Sri Ožu 30, 2011 4:36 pm Naslov poruke: ASDA SPLIT 29-31. ožujka 2011. |
|
|
Bio jučer ići ću opet sutra. http://www.adriaticseadefense.com/index.html
Ulaz s istočne strane
Od letjelica bilo ovo:
desno krilo
rep
zatim
upravljačka konzola
nisam najbolje ispao
a snimilo me ovo
samo na livom krilu
Bili su najavili Eurofighter Typhoona i Gripena ali je bio samo Typhoon
...
Toliko o letjelicama. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5423 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Ožu 31, 2011 1:24 pm Naslov poruke: |
|
|
Zavidim Splićanima ovih dana ,ajd pukni još fotki cijele izložbe negdje _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hornet
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 1987 | |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Špicfajer
|
Upisano: Čet Ožu 31, 2011 11:28 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ostale slike sutra, jasno, bez letjelica, sve u svemu oko 230 slika. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vulkanizer
 | | Član od: 13 Lip 2009 | | Poruke: 1732 | | Mjesto: Le Bourget |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| x wing
| | Član od: 08 Stu 2009 | | Poruke: 813 | | Mjesto: Makarska |
|
Upisano: Pet Tra 01, 2011 1:49 pm Naslov poruke: |
|
|
| Špicfajer Napisao/la: | | Ostale slike sutra, jasno, bez letjelica, sve u svemu oko 230 slika. |
dobro si se sitio stavit na nočno na aparatu,u mene tu i tamo nešto je vidljivo,ne znam kako to ide mogu li i ja ovde iskrcat materijal da ne otvaram new topic,bilo je zabavno,lipe hostese,susretljivi tipovi sa smišnim kapicama ispod natpisa "RAFAEL" i pitanje naših uniformiranih lica -"Izvinite iz koje ste vi zemlje"-pa hebote ta kapica i nos su simbol najjače vojne sile na svitu iza nas,tukci nam sramote uniformu dok se premijerka brčka u Mrtvom moru a tek čestitka za rođendan na Engleskom priko razglasa,ja i Špicfajer seraspali od smija kad je strikan poćeo na "Ingleški"
evo jedna,dojmila me se najviše kad san vidio da je prošlo podne
Patria me isto oduševila,idealna meta do 3000m za sljepca sa Fagotom,ima dimenzije oklopljenog mini busa,meni previsoka preširoka,dobro služio sam umornarici al ovo mi ne izgleda simpatično |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| x wing
| | Član od: 08 Stu 2009 | | Poruke: 813 | | Mjesto: Makarska |
|
Upisano: Pet Tra 01, 2011 2:02 pm Naslov poruke: |
|
|
| Vulkanizer Napisao/la: | Kad vidim ovaj ulaz sa istočne strane ,odma mi je jasno koji ćemo avion kupiti  |
Na bojanju tunala ukrali su eskadrilu EF-2000,iša san slikat maketu a tip mi u odjelu doletio ko da san kupac,raspričali se nemilo i je sve ko da neću uvalin u priću-"Mislim da morate ispod stola dodat više od SAAB-a"- puka je od smija,a tako je to u nas moj Bavarac al ima toga i u vas,al dobro je potkovan,triba san snimit 10min njegovog dosta konkretnog izlaganja prednosti ugovora sa njima u odnosu na konkurenciju,Švedi su doveli Hrvatskog pilota al "Nemci" su barem na kratko oživili naše snove bar u maketi
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Špicfajer
|
Upisano: Pet Tra 01, 2011 10:46 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo još nešto za letjelice
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|