Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| von Stuck Administrator
| Član od: 08 Lis 2005 | Poruke: 3470 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Ožu 30, 2011 12:14 pm Naslov poruke: Autor: Ivica Aranza , FW 190 A (?) , 1/72 |
|
|
Pozdrav;
Obećao sam da ću se javiti kad završim ovaj model FW 1:72. Model je star oko 11 godina. Naime tada nisam znao za puno stvari kao što su lakovi, wash, te sam radio po svom nahođenju a pitati doslovno nisam imao koga. Za OMF sam saznao prije nepuna 2 mjeseca a do tada sam se snalazio sam. Vjerojatno ćete reći " pa gdje je ovaj živio ?" ali tako je...
Odlučio sam po malo sve modele poboljšati ili renovirati, te sam započeo sa ovim. Evo to je razlog zašto sam imao onoliko pitanja u startu, a Vi ste već razvili izvrsne tehnike odavno. Sad će mi ići puno lakše kad sam od svih Vas ponešto naučio. Zato bih se zahvalio svima koji su mi u tome pomogli ( TASMA, TIMMY, DRAGAN, VON STUCK REAPER) a posebno kolegi moderatoru Grunfu, koji mi je više nego nesebično pomogao u opširnim savjetima te čak i poslao oznake koje su mi obavezno trebale kako bi mogao završiti model. Pa evo ukratko u par slika kako je to izgledalo od početka. Naravno Vaša je zadnja....
|
|
Natrag na vrh |
|
|
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|