Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Inicijativa za Ivicu Aranzu
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tko je tko na forumu?
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
lupus

Član od: 11 Lip 2010
Mjesto: Pula
PorukaUpisano: Pon Ožu 07, 2011 8:23 pm    Naslov poruke: Inicijativa za Ivicu Aranzu Citiraj ovaj komentar

Poštovani kolege
Većina vas je čula za tragičan događaj,
jučer je prestalo kucati srce našeg dragog, uvijek vedrog i nasmiješenog prijatelja, čovjeka koji je srcem i dušom bio maketar i živio maketarstvo.
Čovijek koji je nesebično pomagao i davao sebe. Za svakoga je imao lijepu riječ i bodrio u radu i one koji su zalutali u svijet maketarstva.
Nekada davno ranih 90-ihnapravio sam svoje prve makete uz pomoć ovog divnog čovjeka. Bio je moj dragi prijatelj, ratni i radni kolega do zadnjeg trena. Redovito smo se nalazili i vodili duge razgovore o maketarstvu i povijesti ratnog zrakoplovstva. Prije dvije godine uspio me ponovno ufurati u maketarstvo.
Istina je takva, znam da boli ali mi to ne možemo promijeniti. Najveći gubitak je doživjela njegova Lela.
Znam da bi većina nas na neki način htjela odati poštovanje našem voljenom Ivici. U ovim teškim vremenima za sve nas nadam, se da ćete poduprijeti ovu moju inicijativu i biti u prilici odvojiti neki iznos i na taj način pokazati da Forum ima srce, taj isti Forum za koji je i njegovo srce kucalo.
Hvala Marko
Perando II

Član od: 20 Pro 2006
PorukaUpisano: Pon Ožu 07, 2011 10:05 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Danas sam se cuo sa Lelom, sutra ce mi dati broj racuna na koji se moze uplacivati novac. Cim dobijem broj kontaktiram vas.
Inace predlazem da pod malim oglasima napravi mala humanitarna akcija. Svatko tko zeli neka ponudi neku maketu ili vise njih na prodaju a prikupljeni novac neka se uplati gospodji Leli.
Mozda nema svatko novac da uplati direktno na racun, ali ima maketu koju bi kupio netko tko ima novaca...
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Tomi

Član od: 25 Stu 2008
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pon Ožu 07, 2011 11:40 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Odlična ideja evo odmah stavljam maketu u oglas.

Član od: 11 Lip 2010
PorukaUpisano: Uto Ožu 08, 2011 12:12 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

U ovom trenutku nisam ni razmisljao da bi račun mogao biti blokiran, jer sam još u šoku i nevjerici što se dogodilo. I dok ovo pišem misli su mi konfuzne i po nekoliko puta brišem i popravljam tekst.
Razgovarao sam sa Lelom i reka joj koji problem će biti oko raspolaganja sredstvima na računu. Rekla mi je da dam moj broj računa jer nje broj je blokiran tako da se do sada služila Ivicinim računom.

Račun:
Rajić Martin
HPB (Poštanska banka)
3201656502

Pozz
darko

Član od: 10 Ruj 2006
Mjesto: Daruvar
PorukaUpisano: Uto Ožu 08, 2011 1:11 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Znam da su ti namjere najbolje i da ne razmišljaš dobro u ovim trenucima, ali nije li najednostavnije da dečki iz njegovog kluba daju svoj račun, skupe novac i predaju Leli. Ovako će netko bit sumnjičav, a bit će ga sram to reći i jednostavno neće uplatiti-a to nije ono što želimo postići.

Zato predlažem da HUMV da svoj broj računa, admini da blagoslove i zakucaju i da počnemo uplačivat - jer Leli će vrlo brzo nakon sahrane trebati novci...

Stvarno oprostite ako guram nos tamo gdje mu nije mjesto, ali imam najbolje namjere, jer Ivica je mene kao i mnoge od vas zadužio i pamtit ću ga dok sam živ.

Pozdrav !
Natrag na vrh
P-51

Član od: 24 Ožu 2006
Mjesto: Drniš/Šibenik
PorukaUpisano: Uto Ožu 08, 2011 1:24 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Sve igra, samo dajte nešto jedinstveno u jednoj banci i jedan račun da znamo brzo reagirat pa nek preda ko hoće u ime svih, nemojte da padnemo na ovom, vidite da nas je u smrti čovjek mnogočemu naučio, takav je uostalom bio i za života.
Evo, ovo gore Darkovo je OK.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site AIM
von Stuck
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
PorukaUpisano: Uto Ožu 08, 2011 1:35 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ok , svejedno je kome ćemo uplatiti samo da to dođe što brže do gđe. Lele. HUVM , na vama je red da se izjasnite da li ste voljni ( i da li je moguće) da to ide preko vašeg računa ? Stips, Hemza , Iwtcha , Flick ?
Natrag na vrh
Strina

Član od: 10 Pro 2005
PorukaUpisano: Uto Ožu 08, 2011 1:51 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ovako je stvar HUVM je neprofitabilna udruga i bio bi problem da nam građani uplačuju novac a i zakonski se to ne smije raditi.Inicijativu pozdravljamo i HUVM je već poslao određena financijska sredstva gospođi Leli i zamolili smo kolegu Iwtchu da pokuša razgovarati sa Gospođom Lelom da ona na svoje ime otvori Tekući račun di bi svi mi još dodatno uplatili određena financijska sredstva.
Natrag na vrh
darko

Član od: 10 Ruj 2006
Mjesto: Daruvar
PorukaUpisano: Uto Ožu 08, 2011 2:57 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Aaaah, mislio sam da će to bit jednostavnije, a samo sam dodatno zakomplicirao stvar. Oprostite.

Onda uplačujem na onaj prvi, oprostite još jednom.

Pozdrav !
Natrag na vrh
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
PorukaUpisano: Uto Ožu 08, 2011 4:32 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ljudi, kolege- nemojte komplicirati. Svi žele pomoći i to je zaista lijepo. Neki se od nas dogovaraju o tome van foruma i već postoji (između ostalog i moj) prijedlog da se otvori žiro račun na koji bi svi mogli uplatiti koliko žele i mogu pomoći. Tako je najbolje. Ukoliko netko može u Puli pomoći gospođi Leli da to napravi i odvede je do banke (u kojoj nije blokiran račun) to bi bilo najviše od pomoći. Nužno je da ona bude prisutna i da svoju osobnu i potpiše se, ali u ovim trenucima strašne tuge treba netko biti uz nju i pomoći joj fizički da je odvede, popuni papire i sl. Sa klubskim računom HUMV-a to nije izvedivo obzirom da je udruga (to znam jer sam tajnik MKSP-a, a i to sam već sugerirao). nažalost, u ovakvim trenucima boli i nevolje treba obaviti i takve formalne stvari i u tom slučaju je pomoć bližnjih nužna. Sve mi je to poznato iz nekoliko takvih situacija u kojima sam i sam bio nedavno i važno je da se čovjeku pomogne i ne pusti ga da sam vozi ili ide obavljati administrativne poslove, jer je tuga i bol jača i ne možeš se koncentrirati pa lako pogrješiš ili zaboraviš nešto napraviti što bi trebao, a naprije bi negdje sjeo i plakao. Danas je taj najtužniji dan kad je naš prijatelj Aranza otišao na vječni počinak. Nažalost nisam mogao otići na posljednji ispraćaj, ali sam u mislima s njim.

Group build - Metal finish battle
Natrag na vrh
mariok

Član od: 17 Lis 2007
Mjesto: Slavonski Brod
PorukaUpisano: Uto Ožu 08, 2011 5:09 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja sam imao nesreću da su mi roditelji poginuli istovremeneo, pa znam sve procedure, u ovom slučaju ni gđa Lela nemože dirati novac sa računa, jel samom smrću vlasnika računa prestaje i punomoć. Crying or Very sad
Natrag na vrh
canadair

Član od: 28 Jul 2007
Mjesto: zagreb
PorukaUpisano: Uto Ožu 08, 2011 11:19 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ma kakve smrdljive debilne banke-Dajte ime i prezime i adresu gospođe i šaljem svoj prilog poštom telegramski osobno na ruke gospođi umrlog kolege .
U tom telegramu možemo i izraziti sućut i naznačiti da šalje kolega s foruma.

Nešto malo poštarine i sve čisto.Poštar to donosi na adresu ,ako je ne nađe doma može uz svoju osobnu podignuti na pošti u roku 5 radnih dana .

Hajdemo ljudi ovako !!
Natrag na vrh
Iwtcha

Član od: 24 Kol 2007
PorukaUpisano: Sri Ožu 09, 2011 9:26 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Poštovani kolege, ja se još uvijek nalazim kod gospođe Lele i ona ima puno povjerenje u gospodina Rajić Martina - Lupusa, koji je Ivićin dugogodišnji prijatelj i kolega, te vas moli da uplačujete na njegov tekuči račun.
Također se Lela zahvaljuje svima koji dijele njenu bol i koji su u mislima sa Ivicom.
Hvala vam svima.
Natrag na vrh
Low
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Sri Ožu 09, 2011 10:13 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

dakle rijeseno je, svoje priloge mozete uplatiti na racun kolege Lupusa. nemojmo se vise natezati oko ovoga, novac je prijeko potreban, a ovim odugovlacenjem samo pogorsavamo stvar. huvm je neprofitna udruga, ne mogu primati donacije na svoj racun, stoga je ovo bolje opcija. gospođa Lela je dala svoj blagoslov, siguran sam da nitko nikog nece prevariti u ovaj teski cas, ne treba biti tako sumnjicav.
uplatom na racun kolege Lupusa mozete pomoci sad kad je najbitnije.
na uplatnicu naznacite da se donira novac za preminulog kolegu Aranzu.

Račun:
Rajić Martin
HPB (Poštanska banka)
3201656502

Član od: 12 Pro 2010
Mjesto: Zadar
PorukaUpisano: Sri Ožu 09, 2011 10:27 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Računajte i na mene... Crying or Very sad
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tko je tko na forumu? Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed
Stranica 1/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma