Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| Bruce
 | Član od: 08 Ruj 2009 | Poruke: 1585 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Velj 21, 2011 1:14 pm Naslov poruke: Porsche 911 Turbo (964) - Italeri |
|
|
Pozdrav,
evo da podijelim sa vama par fotografija makete koju sam još davno, tamo početkom srednje škole sastavio, te je sad malo restaurirana.
Radi se o dosta staroj Italerijevoj maketi, ne sječam se više ničega o njoj, ali sam naletio na sliku kutije pa se sjetih da je to ta maketa.
Uglavnom, bila je pobarbana u crno, vjerojatno samo sa nekim lošim sprejem, u ono vrijeme mi je očigledno bilo bitno guštati dok sastavljam maketu, bojanje je bilo tada u drugom planu.
Restaurirana je revellovim starter AB-om testno spojenim na auto gumu, te samo revellovom kanticom crvene koja mi je stajala doma neiskorištena.
Svjetla i žmigavci su bili pofarbani od prije sa tko zna čime, uglavnom boja nikako da siđe, a osim toga počela mi je plastika pucati svako malo tako da sam ostavio kako je, spasa nije bilo.
Isto tako nije bilo moguće koristiti maskirnu traku jer bi sa njome skinuo velike komade budući da je boja bila jako loša i još k tome bez ikakvog primera, pa ju je valjda samo prašina držala na okupu , stoga sam crno oko prozora farbao freehand.
Falili su brisaći i ručkice na vratima, pa sam napravio nekakve svoje zamjenske.
Evo kako to trenutno izgleda, odmah sam isprobao i kulise koje sam nabrzinu složio za fotosesiju.
 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| killa
 | Član od: 15 Ruj 2009 | Poruke: 2303 | |
|
Upisano: Pon Velj 21, 2011 1:20 pm Naslov poruke: |
|
|
lijepo! |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | Član od: 02 Svi 2007 | Poruke: 3145 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Velj 21, 2011 1:28 pm Naslov poruke: |
|
|
Fora... Pozadina je super...
To je isprintano ili...?
Grafit si ti crtao, ili je i on isprintan?  _________________
 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | Član od: 16 Ožu 2006 | Poruke: 5043 | |
|
Upisano: Pon Velj 21, 2011 1:29 pm Naslov poruke: |
|
|
paneli su malo previse izrazeni, ali osim toga izgleda jako dobro _________________
 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| 0viking0 Moderator
 | Član od: 17 Lis 2005 | Poruke: 2923 | Mjesto: Zagreb - Croatia |
|
Upisano: Pon Velj 21, 2011 1:51 pm Naslov poruke: |
|
|
To je meni bio najbolji porsche... Zadnji sa tim klasičnim podignutim svjetlima iz Bad Boysa jedinice ak se ne varam...
Zgodan... _________________ paulusvictor |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Bruce
 | Član od: 08 Ruj 2009 | Poruke: 1585 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Velj 21, 2011 1:57 pm Naslov poruke: |
|
|
Prvo sam probno stavio skoro crnu boju za panele i je malo prenaglašeno sa njom. Desnu stranu samog auta (vrata od suvozača) sam počeo popravljati sa nekom smeđom varijantom i već izgleda bolje. Sredit ću tako i ostalo.
Za pozadinu sam upisao garaža u google, našao nešto što mi je pasalo, dodao zid sastane i isprintao na A4. Grafit je napravljen na nekom web servisu, te kao slika ubačen na poglogu, tj. na sam zid. |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| matoi
| Član od: 03 Sij 2011 | Poruke: 97 | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Pon Velj 21, 2011 9:21 pm Naslov poruke: |
|
|
savrseno mu stoji crvena boja ,odlicno izgleda. |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | Član od: 15 Lis 2005 | Poruke: 3101 | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Aranza
 | Član od: 25 Lis 2007 | Poruke: 3458 | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Uto Velj 22, 2011 10:21 am Naslov poruke: |
|
|
Cijela kompozicija je za deset. Vrlo lipo i originalno. _________________
Španac |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| mico
 | Član od: 15 Stu 2007 | Poruke: 1468 | Mjesto: Coventry |
|
Upisano: Uto Velj 22, 2011 10:48 am Naslov poruke: |
|
|
Jako dobro i ova garaža iza je odlična zamisao, ukupan dojam je još bolji.  _________________
 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
 | Član od: 09 Kol 2007 | Poruke: 1768 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Velj 22, 2011 4:15 pm Naslov poruke: |
|
|
Stvarno lijepi porsche!  _________________
 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|