Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Bandolero
| | Član od: 10 Sij 2011 | | Poruke: 15 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sri Sij 12, 2011 2:53 pm Naslov poruke: Rijeka |
|
|
| Dali tko zna gdje se u Rijeci može naći letvica za madire i špera .poz.svima. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Lale
 | | Član od: 03 Ruj 2008 | | Poruke: 436 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Sri Sij 12, 2011 7:55 pm Naslov poruke: |
|
|
Imaš u Trstu. _________________ www.aquosus.net , u škveru Bounty i Cutty Sark, na čekanju Wasa i Royal William |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bandolero
|
Upisano: Čet Sij 13, 2011 11:07 am Naslov poruke: |
|
|
| Lale hvala ti za obavijest.Nego dali slučajno imaju ovi veliki lanci nešto kao što su Bauhaus ili slično.Poz Bandolero. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Lale
 | | Član od: 03 Ruj 2008 | | Poruke: 436 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Čet Sij 13, 2011 2:28 pm Naslov poruke: |
|
|
Za Rijeku th ne znam,u Zg ima ali samo bukovine i nesto borovine _________________ www.aquosus.net , u škveru Bounty i Cutty Sark, na čekanju Wasa i Royal William |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| barba
| | Član od: 05 Svi 2009 | | Poruke: 283 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Sij 14, 2011 10:40 am Naslov poruke: |
|
|
A da pitaš u CTK Rijeka, koliko vidim, dosta su jaki. Sa materijalom ti je uvijek frka, možda ti oni mogu pomoći. Ili ćeš letvice solidno platiti, ili ćeš se morati snalaziti kao i mi ostali. Bauhaus ima bukvu i bor, i to je ok dok ne odlućiš koristiti drugo drvo. Recimo, kako se mi snalazimo, zadnji put smo trojica kupili drvo, krušku i trešnju, podjelili na tri djela, imam nekog ko mi može na tračnoj to raspilati na 5mm ili 7 mm koliko mi treba i onda si na malom cirkularu radim letvice od 2mm. E sada, ako ti je prva maketa, ne uzimaj si veliki posao, možeš naručiti u Splitu(Maristella) letvice od oraha, možda imaju i lipu, šperploću možeš nabaviti lako.
Moj je savjet, da odradiš prvu maketu, sav mateijal ti je bolje naručiti gotov, ako vidiš da je to hobi sa tebe, onda si polako nabavljaj alat. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bandolero
|
Upisano: Pet Sij 14, 2011 1:46 pm Naslov poruke: |
|
|
| Prijedlog hvale vrijedan ,puno hvala |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|