Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Vedran
 | | Član od: 05 Jul 2010 | | Poruke: 1489 | | Mjesto: Garica-Otok Krk |
|
Upisano: Uto Jul 06, 2010 12:16 pm Naslov poruke: Tirpitz 1/700 |
|
|
Maketa je Dragonova, kupljena prije manje od mjesec dana i složena u relativno kratkom vremenu. Sa njom su došli i PE dijelovi osim glavne ograde koju sam sam radio od bakrene žice 0.2 mm i dužine je oko 74 cm. ovo je bio mukotrpan posao koji je trajao jedan dan i ne preporučam ga. Onih okomitih stupića ograde ima oko 230, a ljepljeni su Super Attak Power gelom(jako ljepilo! Iskusio na vlastitoj koži!) Maketa je odlično izlivena i sastavljena bez puno kitanja i poopravaka . Blast bagovi od patafixa, a oni konci na jarbolima su obični konci. Nisam radio Dragonovu zadanu shemu jer mi se ne sviđa ona zelena boja(a i bila je samo shema za desnu stranu broda) već sam pronašao novu shemu na internetu.Sve u svemu sam zadovoljan učinjenim pošto mi je ovo prvi brod u 1/700 nakon tri u 1/1200 koji su ispali loše. Sve farbano airbrushem (osim nekih manjih i manje važnih dijelova). Oprostite na slikama, nisu baš bistre,ali sljedeći će put biti bolje.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Jul 06, 2010 1:38 pm Naslov poruke: |
|
|
Z treći rad nije loše, ali doradi ogradu kod utora za sidra, jer se nemože samo prekidat kao da ju je netko odrezao i ako ti se da, promjeni konce od rigginga jer su daleko predebeli. Možeš rigging napravit od kose koju obojaš ili od likre. Sve je bolje od konaca. _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Sovremenny
 | | Član od: 29 Sij 2009 | | Poruke: 951 | | Mjesto: Istra |
|
Upisano: Uto Jul 06, 2010 3:23 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobar je za treći rad...poslušaj Grunfa, sredi to oko sidra i promijeni konce rigginga....
mogao bi i ispraviti pramčani i krmeni držač zastave.....pramčani je okomit, a krmeni je nagnut...
|
 |
| Vedran
 | | Član od: 05 Jul 2010 | | Poruke: 1489 | | Mjesto: Garica-Otok Krk |
|
Upisano: Uto Jul 06, 2010 5:07 pm Naslov poruke: |
|
|
| Popraviti ću držače zastava, a rigging ću pokušati . Prednji je držač bio dobar ali se slomio, vidi se na trećoj slici. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| lucky
| | Član od: 07 Sij 2011 | | Poruke: 4 | |
|
Upisano: Ned Sij 09, 2011 5:51 pm Naslov poruke: |
|
|
svaka cast nemam nista protif toga _________________ MAKETAR |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|